Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Ωραιο το Uncharted οσο το παίζαμε στο PS3. Η τελευταία τριλογία Tomb Rider ειναι τοσο καλη που κανει τα Uncharted να μοιαζουν παλιακα. 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Ωραιο το Uncharted οσο το παίζαμε στο PS3. Η τελευταία τριλογία Tomb Rider ειναι τοσο καλη που κανει τα Uncharted να μοιαζουν παλιακα. 

Ως μεγάλος φαν των rebooted TR (ειδικά των TR και ROTTR), το UC 4 και το The Lost Legacy είναι κάμποσα σκαλιά πάνω. Το μόνο που δεν έχουν είναι πιο βαθύ gameplay με skill trees, crafting κλπ.

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Ως μεγάλος φαν των rebooted TR (ειδικά των TR και ROTTR), το UC 4 και το The Lost Legacy είναι κάμποσα σκαλιά πάνω. Το μόνο που δεν έχουν είναι πιο βαθύ gameplay με skill trees, crafting κλπ.

Μα αυτό το "μόνο" ειναι η διαφορά παιχνιδιού με interactive ταινια. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Μα αυτό το "μόνο" ειναι η διαφορά παιχνιδιού με interactive ταινια. 

Spoiler

Γιατί, όποιο παιχνίδι (π.χ. τα GTA, τα Halo, τα RDR κλπ) ΔΕΝ έχει RPG στοιχεία όπως skill trees, crafting, character upgrade/progression κλπ είναι διαδραστική ταινία "σκηνοθετημένη" αλλιώς κάθε φορά (σε open wolrd πλαίσια κ.ο.κ.);

Με συγχωρείς, αλλά θεωρώ ότι υπερβάλλεις.🙂

/off-topic (μιας και δεν είναι το κατάλληλο θέμα)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να βάλω σποιλερ αλλά δε θυμάμαι τον κώδικα.sry

Paul Rustchynsky, the director of PlayStation-exclusive DriveClub and former MotorStorm developer has said that he will announce his next game this year but has asked fans not to expect a DriveClub sequel or a MotorStorm successor. In fact, Rustchynsky isn’t working on a racing game for a change.

“In 2021 we (Avalanche Studios Group) opened a new studio in Liverpool, an exciting moment for me having achieved one of my career goals,” Rustchynsky tweeted. “To set some expectations, I’m not working on a racing game. So sorry, no DriveClub sequel, MotorStorm successor or OnRush offshoot. This is something very different to anything I’ve worked on before.”

In a separate tweet, Rustchynsky revealed that Avlanche (not to be confused with the Hogwarts Legacy studio) has multiple projects in the works and the game he’s working on is based on an original IP.

Rustchynsky spent nearly a decade at Sony and almost half of his time at the company was spent working on MotorStorm. However, it was DriveClub that thrust him into the limelight on social media. The game, which was touted as one of PlayStation 4’s killer app, experienced a very messy launch. DriveClub was lauded for its graphics and VR components but never made it to the ranks of franchises like Gran Turismo and Forza.

In March 2021, DriveClub‘s servers were shut down, following which Rustchynsky told fans that a sequel is highly unlikely. He also said that DriveClub is one of Sony’s first-party titles that probably won’t ever receive PS5 enhancements.

Επεξ/σία από tsakonass
  • Like 2
Δημοσ.

Πόσο περιεχόμενο έχει αυτό το Ghost of Tsushima ρε παιδιά; εχω τελειώσει το campaign και αρμενιζω στα χωράφια, από activities, outposts, side quests, και δεν έχω αγοράσει το ΙΚΙ ακόμα, άνετα τοπ 5 για εμένα, μακάρι να βγάλει κανα δυο expansion ακόμα τίποτα αλλά νησιά στον χάρτη. 👌

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, Tatofski64 είπε

Πόσο περιεχόμενο έχει αυτό το Ghost of Tsushima ρε παιδιά; εχω τελειώσει το campaign και αρμενιζω στα χωράφια, από activities, outposts, side quests, και δεν έχω αγοράσει το ΙΚΙ ακόμα, άνετα τοπ 5 για εμένα, μακάρι να βγάλει κανα δυο expansion ακόμα τίποτα αλλά νησιά στον χάρτη. 👌

Η καλυτερη εμπειρια που ειχα μέχρι στιγμής απο το ps5 μαζι με Spider-man. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πχ το god of war πουλαει 10 εκ κοπιες παραπανω απο το συγκεκριμενο τοσο πολυ κουβαλαει αυτο το branding πια ?

Επεξ/σία από blasterdark86
  • Like 1
Δημοσ.

hmm προσωπικά δε το βρήκα ιδιαίτερα διασκεδαστικό το Ghost, ubisoftiko style open world snooze fest με πολυ υψηλότερα prodcution values απο αντίστοιχα AC βέβαια και πολυ πιο καλογραμμένο story. Το gameplay/open world στο πυρήνα του πολύ βαρετό. Αν δε είχα παίζει 500 παρόμοια παιχνίδια τα τελευταία 10 χρόνια θα είμουν πολύ πιο θετικός βέβαια αλλά δε μπορείς να αλλάξεις τις εμπειρίες σου.🤐

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/1/2022 στις 11:10 ΜΜ, Revered είπε

Heh.... που να παίζανε κάτι γατάκια παλιά και ασυγχώρητα 2d games. Νο mercy η φάση στο Pixel που δεν υπήρχε ποτέ στην οθόνη :D 

On topic τώρα - τα Lords of the Fallen είναι καλή εισαγωγή στο genre. Συγχωρεί και πολλά λάθη στο build σου και στο combat.

Ισχυει για το Fallen, το πρωτο μου παιχνιδι του είδους. Μετά το χάος

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, acalm είπε

hmm προσωπικά δε το βρήκα ιδιαίτερα διασκεδαστικό το Ghost, ubisoftiko style open world snooze fest με πολυ υψηλότερα prodcution values απο αντίστοιχα AC βέβαια και πολυ πιο καλογραμμένο story. Το gameplay/open world στο πυρήνα του πολύ βαρετό. Αν δε είχα παίζει 500 παρόμοια παιχνίδια τα τελευταία 10 χρόνια θα είμουν πολύ πιο θετικός βέβαια αλλά δε μπορείς να αλλάξεις τις εμπειρίες σου.🤐

μισωντας χαρακτηριστικα τα AC και το gameplay τους, καθε φορα που με hypeαρει καποιο σχολιο για το got και ειμαι ετοιμος να παω να το αγορασω, σε ευχαριστω ια το αποτρεπτικο σχολιο σου. :P

Ας πουμε το horizon το επαιξα πολυ ευχαριστα, αλλα μου αρεσε το core gameplay του, παροτι δεν  μου αρεσουν τα open world. Παρομοια συναισθηματα και για το zelda botw.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

μισωντας χαρακτηριστικα τα AC και το gameplay τους, καθε φορα που με hypeαρει καποιο σχολιο για το got και ειμαι ετοιμος να παω να το αγορασω, σε ευχαριστω ια το αποτρεπτικο σχολιο σου. :P

Ας πουμε το horizon το επαιξα πολυ ευχαριστα, αλλα μου αρεσε το core gameplay του, παροτι δεν  μου αρεσουν τα open world. Παρομοια συναισθηματα και για το zelda botw.

Σιχαίνομαι τα AC αλλά το GoT το λάτρεψα. Το θεωρώ το καλύτερο sony game μαζί με το TLoU.

• Το gameplay του είναι άπειρες φορές πιο polished από το AC
  • Το story του και η σκηνοθεσία του είναι φανταστικό. Όχι σε επίπεδο TLoU αλλά καμιά σχέση με Ubisoft game
  • Η διάρκεια του είναι καλή. Ούτε πολύ μικρό ούτε αχανές.
  • Οπτικά ο κόσμος του είναι απολαυστικός.

Το αγοράζεις χθες. 

• Like 4
  • Thanks 4
Δημοσ.

Το έχω και εγώ στο στόχαστρο οταν πέσει στο 20€ αλλά από animations που είχα δει κάτι βίντεο ήταν χάλια μαύρα, πολύ ξύλινα στην αίσθηση. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Το έχω και εγώ στο στόχαστρο οταν πέσει στο 20€ αλλά από animations που είχα δει κάτι βίντεο ήταν χάλια μαύρα, πολύ ξύλινα στην αίσθηση. 

Δε ξέρω πώς φαίνεται σε βίντεο σε κάποιον που δε το έχει παίξει, ingame πάντως το σύστημα μάχης ήταν από τα καλύτερα που έχω παίξει. Πιθανώς και το καλύτερο μη soulsborne.

• Like 2
Δημοσ.

Το Got  είναι από θέμα κόσμου, gameplay, story και activities ο ορισμός το πως θα πρέπει να φτιάχνονται από εδώ και περα τα open world games.

Η ubisoft πρέπει να πάρει μαθήματα το πώς πρέπει να φτιάχνει τα ac games της από το got.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...