Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Πάντως για οτι γίνεται με τις εξαγορες της MS εγω ξέρω το παρακάτω "Γελάει καλύτερα, οποιος γελάει τελευταίος...." Και η Sony δεν εχει μιλήσει ακόμα.......

εγω δεν περιμενω να αγορασει καποιο publisher η sony. κουβαλανε πολυ dead weight μαζι τους. Στον ιδιο δρομο που κινηθηκε μεχρι τωρα. Θα δοκιμαζει στουντιος και αν βλεπει οτι της ταιριαζουν, εχουν επιτυχια και προοπτικες εξελιξης σε ΑΑΑ στουντιο, θα προχωραει σε εξαγορα.

Υπαρχει μια δεδομενη καλη σχεση και συνεργασια με την epic και τη square enix. Αλλα δε νομιζω οτι θα εξελιχτει σε κατι παραπανω.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

Η ανασκόπηση της χρονιάς :P

pqxH0bo.png

Με έβαλες στο τρυπάκι να τσεκάρω. Γιατί μου το έκανες αυτό; 😄

Spoiler

image.png.682b54425df7066a930c31bc80a3e56b.pngBatman Facepalm GIF by WE tv

Καμιά 600αριά πεταμένες ώρες που δεν γυρνάνε πίσω. Πόσα παιχνίδια θα μπορούσαν να τερματιστούν στο ίδιο διάστημα, άραγε;

Επεξ/σία από kosmsamo
Δημοσ.

Παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει. Το να σκάει ο κόσμος από τώρα για κάτι που θα γίνει επίσημα σε 18 μήνες, είναι ανούσιο. Κ τις δηλώσεις που κανει ο σπενερ προσωπικά δεν τις πολύ πιστεύω. Θα πει το οτιδήποτε για να πάρουν την τελική έγκριση κ να προχωρήσει η αγορά. Από εκεί κ μετά μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Δημοσ.

Σιγά μην πρέπει να αγχωθεί ο μέσος καταναλωτής γιατί η ms απλώς αγοραζει υπηρεσίες ουσιαστικά. (γιατί αυτό κάνει ουσιαστικά)

Πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι η ms δεν ανταγωνίζεται την Sony αλλά τις Apple και Google. Just saying...

Εγώ να καταλάβω αυτόν που έχει πχ μόνο μια κονσόλα και τίποτα παραπάνω και πχ η ms να έκανε νταϊλικι όλα αυτά τα games της Acrivision Blizzard exclusive, πράγμα που νομίζω δεν συμφέρει κανέναν.

Τώρα για όλους τους άλλους που αγοράζουν κονσόλες αποκλειστικά για τα exclusives τους (και δεν ασχολούνται με τα 3d party, τα παιζουν πχ στο PC τους) δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Η Sony εξακολουθεί να έχει κάτω από από φτερούγα της στούντιο όπως η ND, Santa Monica, Guerilla, Insomniac, Sucker Punch. Οι τίτλοι που πρέπει να βγαίνουν από εκεί, θα βγαίνουν κανονικά αν δεν έχουμε κάποια απρόσμενη εξέλιξη.

Τέλος, δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι θα είναι Ultimate τρολια όταν θα ανοίγεις πχ ένα CoD και θα σκάει στα intro το logo της ms, ms studios ή όπως θέλουν να τα ονομάζουν. 😛

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως μας έχει παραμελήσει τελείως στο racing κομμάτι. Νταξει οκ το GT βγαίνει πάντα όταν βγει και ξέρουμε ότι θα είναι προσεγμένο και μπράβο τους αλλά πρέπει κάπως να γεμίσει αυτό το κενό που άφησε με τα RR και DriveClub το οποίο είναι ακόμα μια οπτασία αλλά και ηχητικός οργασμός. Όπως επίσης και το Twisted Metal το οποίο είναι μια κατηγορία από μόνο του. Τι θα γίνει δηλαδής με 'μας;

Επεξ/σία από tsakonass
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsakonass είπε

Πάντως μας έχει παραμελήσει τελείως στο racing κομμάτι. Νταξει οκ το GT βγαίνει πάντα όταν βγει και ξέρουμε ότι θα είναι προσεγμένο και μπράβο τους αλλά πρέπει κάπως να γεμίσει αυτό το κενό που άφησε με τα RR και DriveClub το οποίο είναι ακόμα μια οπτασία αλλά και ηχητικός οργασμός. Όπως επίσης και το Twisted Metal το οποίο είναι μια κατηγορία από μόνο του. Τι θα γίνει δηλαδής με 'μας;

Ενώ παλιά σε κάτι PS1-PS2 έριχνα αρκετές ώρες στο GT και μετά από κάτι Forza Motorsport 5 και 6 που τα "έλιωσα", δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζουν πλέον τα sim. Βασικά, τα μόνα racing που παίζω σοβαρά τώρα είναι τα Forza Horizon. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να δώσουν ένα spinoff GT ή ένα rebooted DriveClub σε ανοιχτό κόσμο, σε πιο arcade φάση. Είτε από την Polyphony είτε από κάποιον άλλο.

Το Twisted Metal, πάντως, φαίνεται να έρχεται πακέτο με την σειρά. Κααααποια στιγμή (να δούμε πόσο ρόλο θα παίξει η αλλαγή developer που λένε ότι έγινε).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο racing genre σίγουρα είναι πίσω οι τίτλοι για τις κονσόλες της Sony. Αν είσαι καθαρά fan των αγώνων αυτοκινήτου ίσως ο πράσινος να είναι μια πιο safe λύση με τα Forza κτλ μιας που και το Need for Speed απουσιάζει από το ράφι με τα παιχνίδια μου εδώ και χρόνια. Δεν ασχολούμαι με αυτό το game πλέον, ούτε με τα GT. Μόνο με F1 ασχολούμαι και ευελπιστώ κάποια στιγμή να πάρει δρόμο η Codemasters ή έστω να μπει και δεύτερος (και γιατί όχι και τρίτος) στο παιχνίδι να τους ανταγωνιστεί. Ποτέ δεν είναι καλό να παίζει μπάλα κάποιος μόνος του, αφού μιλάμε και για μάρκετινγκ κτλ.

*Θα συμφωνήσω για Driveclub. Ακόμα σαγόνια ρίχνουν τα visuals του. 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Πόσο κρίμα να μην έβγαινε ένα driveclub 2, στημένο εξαρχής για PS5.

Φανταστείτε τι θα γινόταν.

ακόμα και τώρα παραμένει τοπ για εμένα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...