Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε με αγχώνει το αν θα ειναι όμορφο, το θεωρω δεδομένο.

αυτό που θελω να δω από αυτόν τον τίτλο ειναι να διορθώνει τα βασικά προβλήματα του πρώτου. Εκεί τα συγχωρήσαμε επειδη ηταν πρωτη προσπάθεια αλλά εδώ θα πρέπει να δείξουν οτι προχώρησαν 1-2 βηματα μπροστα.

α. Η κεντρικη ιστορια και οι χαρακτήρες να εχουν μεγαλύτερο αντικτυπο και ουσία. Γιατι στο πρωτο μεχρι να φτάσεις λιγο πριν το τελος, η βασικη ιστορια ηταν λιγο αδιαφορη και σε τραβουσε μπροστα το πολυ καλο lore.

b. Τα side quests θελουν πολυ πολυ περισσότερη δουλεια κ βαθος. Να δουν W3 ως εμπνευση, όχι Final Fantasy 7 :P 

c. O open world κόσμος να μην ειναι ανούσια μεγάλος δίχως ουσία. Αν ειναι να εχεις μεγαλο κοσμο, να κοιτας RDR2, οχι Assassin's Creed :P 

Από εκεί και πέρα, σε gameplay και σε τεχνικο τομεα δε τους φοβαμαι. αν καταφέρουν τα παραπάνω, θα μας δώσουν ένα παρα πολυ δυνατό παιχνιδι ;) 

• Like 5
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

δε με αγχώνει το αν θα ειναι όμορφο, το θεωρω δεδομένο.

αυτό που θελω να δω από αυτόν τον τίτλο ειναι να διορθώνει τα βασικά προβλήματα του πρώτου. Εκεί τα συγχωρήσαμε επειδη ηταν πρωτη προσπάθεια αλλά εδώ θα πρέπει να δείξουν οτι προχώρησαν 1-2 βηματα μπροστα.

α. Η κεντρικη ιστορια και οι χαρακτήρες να εχουν μεγαλύτερο αντικτυπο και ουσία. Γιατι στο πρωτο μεχρι να φτάσεις λιγο πριν το τελος, η βασικη ιστορια ηταν λιγο αδιαφορη και σε τραβουσε μπροστα το πολυ καλο lore.

b. Τα side quests θελουν πολυ πολυ περισσότερη δουλεια κ βαθος. Να δουν W3 ως εμπνευση, όχι Final Fantasy 7 :P 

c. O open world κόσμος να μην ειναι ανούσια μεγάλος δίχως ουσία. Αν ειναι να εχεις μεγαλο κοσμο, να κοιτας RDR2, οχι Assassin's Creed :P 

Από εκεί και πέρα, σε gameplay και σε τεχνικο τομεα δε τους φοβαμαι. αν καταφέρουν τα παραπάνω, θα μας δώσουν ένα παρα πολυ δυνατό παιχνιδι ;) 

Aν κανουν οσα ανεφερες χτυπαει 90+ για πλακα.

• Like 3
Δημοσ.

Στο παιχνίδι προσωπικά δεν με τραβάει το setting που έχει, ενώ τα περιβάλλοντα είναι ωραία οι μηχανές με χαλάνε πολυ. Γι αυτό το λόγο παράτησα και το 1ο μέρος.  Από τα βίντεο ομως το 2 φαίνεται πολύ δυνατό, αναμένω τα reviews και είμαι περίεργος να δω διάφορες ps5/ps4 και πως θα τρέχει στο ps4pro. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Στο παιχνίδι προσωπικά δεν με τραβάει το setting που έχει, ενώ τα περιβάλλοντα είναι ωραία οι μηχανές με χαλάνε πολυ. Γι αυτό το λόγο παράτησα και το 1ο μέρος.  Από τα βίντεο ομως το 2 φαίνεται πολύ δυνατό, αναμένω τα reviews και είμαι περίεργος να δω διάφορες ps5/ps4 και πως θα τρέχει στο ps4pro. 

Οι μηχανές είναι η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού, αν δε σου αρέσουν τότε δύσκολα θα σε τραβήξει το 2ο.

• Like 3
Δημοσ.

H αναμενόμενη/αναγκαστικη ανακοίνωση που απλά έπρεπε να βγει. 
το αυτονοητο λεει η Sony προφανως και το λεει γιατι απλά πρέπει να πει κάτι (ειδικα για τους μετόχους). προφανως κ περιμενει οτι οι οποιες συμφωνιες υπαρχουν ως τωρα, θα πρεπει να κρατηθουν οπως πχ να ειναι το Warzone στο PS, να υποστηριζονται τα υπαρχοντα παιχνιδια με updates κλπ. Και επισης εχουν κ συμφωνια για αποκλειστικο υλικο στα CoD στο PS εδω κ χρονια. Δε ξερουμε ποσο καιρο βεβαια κραταει αυτη η συμφωνια αλλα λογικο ειναι μεχρι τοτε να τηρηθει. Αυτο βεβαια δε σταματαει την MS να βγαζει πχ διπλασιο, καλύτερο και διαφορετικο αποκλειστικο υλικο στην Xbox εκδοση.
Τα ιδια ειδαμε κ με τη Bethesda. θα τηρηθουν οι συμφωνιες για το Deathloop και Ghostwire με 1 χρονο exclusivity πριν ερθουν στο xbox. Αλλά ολα τα επομενα παιχνιδια θα ειναι μονο xbox/pc, οπως πχ Starfield, Elder Srolls 6, Doom, Fallout κλπ με την συμφωνια της activision να χρειαζεται ως και 18μηνες για να εγκριθει εντελως, λογικα διαφορες απο τις υπαρχουσες συμφωνιες θα λήξουν και δε θα ανανεωθούν ή γινουν καινουργιες.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αν τα επόμενα CoD ειναι σαν το Vanguard και το Cold War καλύτερα να μην έρθουν ποτε στο PS........

ουτε εγω ειμαι fan της σειρας.
απλα αναγνωριζω οτι καλως ή κακώς, ηταν τα no1 και no2 παιχνιδια σε πωλήσεις στην Αμερικη για το 2021, το κασε που έχουν είναι τεράστιο, όπως και η αποιχιση τους. Ακομα και το χειροτερο CoD (Vanguard) καταφερε να βγει no1 και σε χρονια που κανιβαλίστηκε κιολας κ απο το Warzone.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, music_lover είπε

18 Φεβρουαρίου το Horizon Forbidden West, 25 Φεβρουαρίου το Elden Ring, 4 Μαρτίου το Gran Turismo 7, κάπου στάσου δλδ, έχουμε και έναν οικογενειακό προϋπολογισμό να διαχειριστούμε 😝

Επιτελους να βγει κανα παιχνιδι γιατι ειχαμε ps5 χωρις παινχιδια,και οχι δεν ειναι ολοι των καρτουνοπαιχνιδιων στυλ spiderman και rachet.Εγω εχω παιξει ενα returnal ,ενα god of war  και ενα ds,και τωρα το εχει φαει η σκονη.Τι να την κανεις την κονσολα χωρις παιχνιδια,κατι πρεπει να βγαλουν επιτελους 

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Επιτελους να βγει κανα παιχνιδι γιατι ειχαμε ps5 χωρις παινχιδια,και οχι δεν ειναι ολοι των καρτουνοπαιχνιδιων στυλ spiderman και rachet.Εγω εχω παιξει ενα returnal ,ενα god of war  και ενα ds,και τωρα το εχει φαει η σκονη.Τι να την κανεις την κονσολα χωρις παιχνιδια,κατι πρεπει να βγαλουν επιτελους 

Εγώ δεν έχω παίξει τίποτα ακομαα, μόνο Swiffer! 😁😁

• Sad 1
Δημοσ.

Λετε λόγω των συνθηκών να μακροημερευσει το πενταρι a la ps2 ;

Άσχετο, ενδέχεται να είναι το τελευταίο gen με optical drive.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, tsakonass said:

Λετε λόγω των συνθηκών να μακροημερευσει το πενταρι a la ps2 ;

Άσχετο, ενδέχεται να είναι το τελευταίο gen με optical drive.

Ενδέχεται να είναι και η τελευταία κονσόλα...με φυσική υπόσταση!

Επεξ/σία από Anastazio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

O open world κόσμος να μην ειναι ανούσια μεγάλος δίχως ουσία.

Η αληθεια ειναι οτι κουρασαν τα games που εχουν παντου μικροπραγματα να κανεις, για να κανεις platinum το game. Ηδη, απο το 1ο spider man (οπου επρεπε να τελειωσεις ολα τα crimes σε ολα τα districts), ειδα διαφορα με το MM (ολα τα crimes σε ενα district). Ηταν και ο λογος που εγινε πλατινουμ.

Δες control. Το εκανα χωρις μεγαλη δυσκολια. Τα περισσοτερα achievements στα εδινε πανω στο στορι.

Ηθελα να κανω platinum το 1ο, αλλα δεν το κοβω

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Πάντως για οτι γίνεται με τις εξαγορες της MS εγω ξέρω το παρακάτω "Γελάει καλύτερα, οποιος γελάει τελευταίος...." Και η Sony δεν εχει μιλήσει ακόμα.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...