Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μετά την ακύρωση του Adata....κοιτάω για SSD να χτυπήσω όταν βρω καλή τιμή. Ανάμεσα στους SN850 και 980pro που είναι αρκετά κοντά σε τιμή συνήθως, ποιόν θεωρείται καλύτερο; Επίσης σκέφτομαι την Quiet MC1 για ψύκτρα...έχετε άποψη επί αυτού;

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Παιδιά, μετά την ακύρωση του Adata....κοιτάω για SSD να χτυπήσω όταν βρω καλή τιμή. Ανάμεσα στους SN850 και 980pro που είναι αρκετά κοντά σε τιμή συνήθως, ποιόν θεωρείται καλύτερο; Επίσης σκέφτομαι την Quiet MC1 για ψύκτρα...έχετε άποψη επί αυτού;

Και οι δύο είναι κορυφαίοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε

Έχω τον συνδιασμό 980 pro + MC1, όλα δουλεύουν ρολόϊ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Έχω κι εγώ το συνδυασμό 980 pro και Quiet MC1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η τοποθέτηση της ψύκτρας παιχνιδάκι. Απλά πρόσεξε να αγοράσεις την απλή MC1, γιατί η pro δε χωράει.

Συγκεκριμένα θέλεις αυτή.

https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Απ τους δύο τον φθηνότερο που θα βρείς στο μέγεθος που θες αγόρασε. Και διαφορές να έχουν στην κονσόλα δεν θα φανούν.

Εκτός απο σκρουτζ κοίτα και όλα τα Ευρωπαικά αμαζον (https://www.hagglezon.com//https://webprice.eu/amazon/)

Εγώ πήρα τον SN850 2TB απο Αγγλία στα 290 τελική με την express αποστολή (Skroutz απο 320€). Μόλις πέρασε τελωνείο!

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Κοίτα και Crucial P5 Plus. Έχω έναν 500αρι και πετάει (φτάνει τα 7000 στο read).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😆 🤣 😂 😹 😆 🤣 

FB_IMG_1642104239711.jpg

6 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Εγώ πρόσφατα πήρα sn850 και την Quiet MC1.!

Όλα τέλεια κορυφαίος ο western digital. 

Επεξ/σία από johnnyman
  • Confused 1
Δημοσ.

Χωρίς τεχνικούς όρους τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια για μένα είναι το ρατσετ και το horizon 5 ,αλλά εκεί που πραγματικά έμεινα παγωτό ήταν to συνολικό πακέτο του last of us 2 σε γραφικά-animation.Ειδικά το πόσο ομαλά είναι τα transition της κίνησης, σε συνδυασμό με την βία του.

Next gen μπορούμε να δούμε και σε άλλα games και όχι απαραίτητα στα γραφικά ,όπως το flight simulator.Αυτό που κατάφεραν σε κλίμακα είναι αδιανόητο, παρόλο που το βαρέθηκα γρήγορα γιατί το έπαιξα κυρίως τουριστικά,βλέποντας αγαπημένες πόλεις αλλά σε πολλά κοντυνα σημεία ,έσπαγε το immersion.

Next gen νομίζω δεν έχουμε δει σε AI ακόμα,να νιώσουμε οτι απέναντι μας ,υπάρχει κάτι πιο πολύπλοκο.Περιμένουμε και την unreal engine 5 που κρίνοντας απο το demo του μάτριξ ,αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η γεωμετρία και η τέλεια αναλογία κτιρίων ,ανθρώπων,δρόμων.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι ρε συ αυτή την ΑΙ πρέπει να φτιάξουν σήμερα οι dev! Αυτό θα είναι πραγματικό next gen. Είναι γνωστό σε όλους ότι μια εξελιγμένη ΑΙ απαιτεί τεράστια μεγέθη πόρων επομένως και εμένα πλέον για να εντυπωσιαστώ θέλω κάτι νέο σε επίπεδο gameplay και όχι μόνο γεωμετρία και απεικόνιση φωτός.

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα next gen είναι όλα τα παιχνίδια που βλέπω επιτέλους να τρέχουν 60fps χωρίς input lag. Και δόξα τω θεώ τα πάνε καλά και οι 2 κονσόλες σε αυτό το κομμάτι.

Τώρα το γιατί σας απασχολεί το πόσα πολλά μπλιμπλίκια και φώτα εμφανίζονται στην οθόνη είναι κάτι που ποτέ δε το κατάλαβα.

• Like 5
Δημοσ.

Διαβάζω πέρα-δώθε για "next-gen" αλλά δεν βρήκα πουθενά έναν ορισμό του όρου για να καταλάβω τι ακριβώς εννοούμε όταν το διαβάζουμε ή γράφουμε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι ένας γενικός και αόριστος όρος που δεν μπορεί να αποδοθεί επακριβώς και για αυτό τον λόγο έχει διαφορετική έννοια στο μυαλό του καθενός. Όποιος διαφωνεί ας δώσει παρακαλώ έναν σωστό,ευκολονόητο και ευδιάκριτο ορισμό του τι εννοεί όταν αναφέρεται σε "next-gen" και τι αυτό αφορά, παιχνίδια? υλικό? δυνατότητες? Γιατί δεν έχει κανένα νόημα να διαφωνούμε με τον όρο αν πρώτα δεν ορίσουμε το τι ακριβώς εννοούμε με αυτό.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Διαβάζω πέρα-δώθε για "next-gen" αλλά δεν βρήκα πουθενά έναν ορισμό του όρου για να καταλάβω τι ακριβώς εννοούμε όταν το διαβάζουμε ή γράφουμε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι ένας γενικός και αόριστος όρος που δεν μπορεί να αποδοθεί επακριβώς και για αυτό τον λόγο έχει διαφορετική έννοια στο μυαλό του καθενός. Όποιος διαφωνεί ας δώσει παρακαλώ έναν σωστό,ευκολονόητο και ευδιάκριτο ορισμό του τι εννοεί όταν αναφέρεται σε "next-gen" και τι αυτό αφορά, παιχνίδια? υλικό? δυνατότητες? Γιατί δεν έχει κανένα νόημα να διαφωνούμε με τον όρο αν πρώτα δεν ορίσουμε το τι ακριβώς εννοούμε με αυτό.

Next-gen είναι αυτό που έχει η κονσόλα μου και δεν έχει η δική σου.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...