Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sndev είπε

Πες μου ότι το ξανα αγόρασες  🥺

όχι , περιμένω να δω καλά παιχνίδια να κυκλοφορούν και μετά , 

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mtifosi είπε

Σχεδον σιγουρο οτι ετοιμαζουν remake του Last of Us 1 με τη νεα μηχανη και dualsense support αλλα μπορει να δειξουν και κατι νεο...

Εγώ που έχω τη remastered για ps4, (δεν είχα ps3) να περιμένω μήπως το remaster του remake για να το ξεκινήσω; Γιατι με έχουν πάει τρένο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εγώ που έχω τη remastered για ps4, (δεν είχα ps3) να περιμένω μήπως το remaster του remake για να το ξεκινήσω; Γιατι με έχουν πάει τρένο. 

ποιος σε παει τρενο? οχι να μη περιμενεις σιγά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

ποιος σε παει τρενο? οχι να μη περιμενεις σιγά 

Πλάκα κάνω, δεν το είχα πιάσει ακόμα στο ps5 μήπως έπαιρνε καμία αναβάθμιση. Ξέρω είμαι απαράδεκτος αλλά δε με έχει τραβήξει τόσο πολύ (το αγόρασα για να υπάρχει στη συλλογή παρόλα αυτά).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stafftw είπε

Στη θεση σου θα περιμενα αφου δεν ειχες ασχοληθει τοσο καιρο μονο και μονο για το dualsense support αν σε ενδιαφερει...αλλιως το αρχιζεις καθως μια χαρα ειναι και η remaster εκδοση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

2 ώρες πριν, stafftw είπε

Το αρχίζεις εχτές το remastered.

Και όταν/άμα βγει και για ps5 το ξαναπαίζεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συνφουρίτες. Μια ερώτηση γιατί από 27/12 έχουν σπάσει τα νεύρα μου. PS5 με λογαριασμό δικό μου και του μικρού ο οποίος έχει προσθέσει φίλο στην κονσόλα (αυτός με ps4) πώς παίζουν μαζί; εννοείται ο καθένας σπίτι του και ειδικά fifa22, fortnite. 

Επεξ/σία από Πολύζος
Δημοσ.

φανταζομαι πρεπει να στειλει πρόσκληση (invite)  για παιχνιδι ο ενας στον αλλον ωστε να τους βαλει στον ιδιο "κοσμο"

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

φανταζομαι πρεπει να στειλει πρόσκληση (invite)  για παιχνιδι ο ενας στον αλλον ωστε να τους βαλει στον ιδιο "κοσμο"

Αυτό ψάχνω και δεν ξέρω από που;🤕

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Πολύζος είπε

Καλησπέρα συνφουρίτες. Μια ερώτηση γιατί από 27/12 έχουν σπάσει τα νεύρα μου. PS5 με λογαριασμό δικό μου και του μικρού ο οποίος έχει προσθέσει φίλο στην κονσόλα (αυτός με ps4) πώς παίζουν μαζί; εννοείται ο καθένας σπίτι του και ειδικά fifa22, fortnite. 

Στο FIFA δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να παίξουν μαζί άμα ο ένας έχει την PS5 έκδοση και ο άλλος την PS4. Που σημαίνει ότι πρέπει στο PS5 να βάλεις της PS4 έκδοση...και αυτή την έχεις μόνο άμα έχεις το Ultimate ή άμα την έχεις πάρει εξαρχής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε

Στο FIFA δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να παίξουν μαζί άμα ο ένας έχει την PS5 έκδοση και ο άλλος την PS4. Που σημαίνει ότι πρέπει στο PS5 να βάλεις της PS4 έκδοση...και αυτή την έχεις μόνο άμα έχεις το Ultimate ή άμα την έχεις πάρει εξαρχής.

Το cd πήρε οπώτε απομακρυσμένα κοιτά μηπως βάλω την PS4

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πολύζος είπε

Το cd πήρε οπώτε απομακρυσμένα κοιτά μηπως βάλω την PS4

Άμα πήρε την απλή PS5 έκδοση...τότε νομίζω η μόνη λύση είναι να αγοράσει και τη PS4 έκδοση...δυστυχώς. Έπρεπε να είχατε πάρει εξαρχής την Ultimate.

Δημοσ.

Last of Us..όταν το τελείωσα με έπιασε μια απίστευτη θλίψη επειδή ήθελα κι άλλο και εβδομάδες μετά το σκεφτόμουν σε τέτοιο βαθμό που δεν με γέμιζε κανένα άλλο παιχνίδι!

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Last of Us..όταν το τελείωσα με έπιασε μια απίστευτη θλίψη επειδή ήθελα κι άλλο και εβδομάδες μετά το σκεφτόμουν σε τέτοιο βαθμό που δεν με γέμιζε κανένα άλλο παιχνίδι!

Εγώ αυτό το έπαθα στην αρχή με το God of War...και μετά με το Horizon Zero Dawn. Πάντα βρίσκεις κάτι μετά πιστεύω...αλλά είναι δύσκολο να το αρχίσεις. Τουλάχιστον έτσι το νιώθω.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...