Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Revered είπε

Heh.... που να παίζανε κάτι γατάκια παλιά και ασυγχώρητα 2d games. Νο mercy η φάση στο Pixel που δεν υπήρχε ποτέ στην οθόνη :D 

On topic τώρα - τα Lords of the Fallen είναι καλή εισαγωγή στο genre. Συγχωρεί και πολλά λάθη στο build σου και στο combat.

το lord of the fallen δεν το εxω παιξει ποτέ μου και βλεπω οτι στο plus  το έβαλε με εκπτωση και τελικη τιμη 5 ευρω!θα το δοκιμασω μολις τελειωσω το ghost αφου λες οτι ειναι τοσο καλο,ειδα και στο  youtube 1 βιντεο φαινοταν καλο! σαν το dark souls

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mtifosi είπε

Το διαβασαμε και αυτο οτι ειναι αντρας οποιος παιζει bloodborne και αυτος που παιζει uncharted οχι...ειδικα το U4 τι να λεμε ολο video ηταν, οτι να ναι... Ευτυχως που υπαρχουν ακομα τιτλοι οπως τα uncharted που σου προσφερουν αγνη διασκεδαση. Καλο ειναι να μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα και να λεμε αυθαιρεσιες...

οταν διάβασα πριν κανα 2 χρονια οτι υπάρχουν οντότητες οπου τερματίζουν ενα παιχνίδι κ κρίνουν αν ειναι καλο κακο βαρετο η υπέροχο απλα βλέποντας το (παίζοντας το λενε αυτοί) στο youtube συνειδητοποίησα το ποσο διαφορετικότητα υπαρχει στο χωρο του gaming κ την απόλαυση που προσφέρει το μεσο σε κάποιους αλλους με διαφορετικο τροπο απο οτι σε εμενα.

ισως κ το bloodborne κ παρόμοια του ειδους τους να νε  κατι αντίστοιχο που δε μπορω να χωρέσω στο μυαλο μου , πρεπει να νιωθω ενοχες που καταχάρηκα το uncharted? που εχασα 2 χρονια στο ονλινε του? κ τι γινεται που οταν ανακάλυψα το bloodborne αρχισα να πορώνομαι κ να μη μπορω να το αφησω? μήπως εντέλει επειδη μαρεσουν κ τα δυο να μην ειμαι καθαρο αρσενικο?

ο φιλος προφανώς έδωσε ενα τονο υπερβολής κ πραγματικά ήταν επιτυχημένο προσπαθώντας να μειώσει 2 κατηγοριες του gaming  που απο οσο καταλαβαινω δεν ειναι στα γουστα του, παρολαυτα τον καταλαβαίνω οπως μπορω να καταλαβω κ ενα φιλαρακι μου που εχει ps4 pro κ εχει πεθάνει στο gems of war.

Spoiler

1165840798_Screenshot_20220109-191300_PSTrophies.jpg.bc57c9c4d7cecb5fe9ef7c00a88bb604.jpg

παρολαυτα βρισκω υπέροχο οτι το gaming ενώνει τόσο διαφορετικούς ανθρώπους  

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/1/2022 στις 1:33 ΜΜ, Tatofski64 είπε

Ναι έχει πλάκα ωραίο είναι 

Γιατί πιάνει τόσο χώρο ρε παίδες?70 κάτι gb αν θυμάμαι καλα

23 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Όχι όντως δεν τρολαρω είχα ακούσει πολλά για αυτό αλλά όπως είπα ps4 δεν είχα. Τεσπα το κατέβασα το απόγευμα έπαιξα ένα 2ωρο και έχω πάθει όντως πλακα. Τώρα διάλειμμα για σαββατιάτικο ποτό!

Τελικά το bloodborne δεν είναι του γουστου μ .κάτι τελευταίο το uncharted π είναι και αυτό στο ps plus να φανταστώ θα έπρεπε να το έχω παίξει είδη? Η δε λέει και πολλά? Ευχαριστώ και πάλι 

Παιχνιδιάρα μπρο. Θα πορωθείς άσχημα ✌️

Επεξ/σία από Tolisgr80
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tolisgr80 είπε

Γιατί πιάνει τόσο χώρο ρε παίδες?70 κάτι gb αν θυμάμαι καλα

Παιχνιδιάρα μπρο. Θα πορωθείς άσχημα ✌️

αυτο που γινετε στον κοσμο του bloodborne μετα τα μισα ειναι συγκλονιστικο, δε νομιζω να εχω ξαναδει κατι παρομοιο σε παιχνιδι ξανα, δωστου μια ευκαιρια ! 😊

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι απίθανο. Έχουν πράμα να δείξουν, π.χ. HFW, GT7, Sifu κτλ. Ή το φημολογούμενο update με VRR, revamped UI κλπ. (καλά, αυτό με κάνα blog post θα το ανακοινώσουν, αλλά μπορεί να είναι σε κοντινή ημερομηνία).

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Δεν είναι απίθανο. Έχουν πράμα να δείξουν, π.χ. HFW, GT7, Sifu κτλ. Ή το φημολογούμενο update με VRR, revamped UI κλπ. (καλά, αυτό με κάνα blog post θα το ανακοινώσουν, αλλά μπορεί να είναι σε κοντινή ημερομηνία).

Θα μπορούσαν να δείξουν και το god of war.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος σκεφτεται να παιξει bloodborne ας περιμενει γιατι παει για remaster/remake μεσα στο 2022 λογικα. Το εχω και εγω στο backlog μου αλλα δεν το παιζω λογω 30fps.

8 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Αν ισχυουν οι φημες οτι το psvr2 εχει μπει στην παραγωγη και παει για release Q2 2022 τοτε ισως να δουμε παρουσιαση στο event μαζι με launch games. Στην CES δεν δειξανε το headset παρα μονο ειπανε τα specs. Επισης, ελπιζω να δουμε καποιο απο αυτα τα "multiple projects" που δουλευει η naughtydog...

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mtifosi είπε

https://www.videogameschronicle.com/news/naughty-dog-says-it-is-working-on-multiple-game-projects/

Αντε μηπως δειξουν τιποτα στο φημολογουμενο state of play https://www.gamesradar.com/ps5-state-of-play-rumored-for-february-and-could-feature-hogwarts-legacy/ οι κορυφαιοι της naughty dog...

Έτσι όπως το πάει η Sony που το έχει γυρίσει στον κινηματογράφο και τα remakes της naughty dog, θα κρατούσα μικρό καλάθι γενικά, αλλα μακάρι να φτιάξουν τπτ καινούριο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chncynic είπε

Έτσι όπως το πάει η Sony που το έχει γυρίσει στον κινηματογράφο και τα remakes της naughty dog, θα κρατούσα μικρό καλάθι γενικά, αλλα μακάρι να φτιάξουν τπτ καινούριο

Σχεδον σιγουρο οτι ετοιμαζουν remake του Last of Us 1 με τη νεα μηχανη και dualsense support αλλα μπορει να δειξουν και κατι νεο...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mtifosi είπε

Σχεδον σιγουρο οτι ετοιμαζουν remake του Last of Us 1 με τη νεα μηχανη και dualsense support αλλα μπορει να δειξουν και κατι νεο...

Μακάρι ναι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...