Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Κάτι τελευταίο το the last of us remastered π έχει και ελληνική γλώσσα αξίζει? Δεν το έχω παίξει ποτέ είδα gameplay φαίνεται να έχει αρκετά καλά γραφικά πάντως. 

αν δε τρολαρεις τοτε σε ζηλεύω 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

αν δε τρολαρεις τοτε σε ζηλεύω 

Ουτε εγώ το έχω παίξει. Θα περιμένω remastered και μετά να πιάσω το 2 😂

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Κάτι τελευταίο το the last of us remastered π έχει και ελληνική γλώσσα αξίζει? Δεν το έχω παίξει ποτέ είδα gameplay φαίνεται να έχει αρκετά καλά γραφικά πάντως. 

Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ και κατά πολλούς από τα καλύτερα της γενιάς (αν όντως δεν τρολάρεις).

Stealth survival είναι το στυλ.

Επεξ/σία από thagkol
  • Thanks 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, thagkol είπε

Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ και κατά πολλούς από τα καλύτερα της γενιάς (αν όντως δεν τρολάρεις).

Stealth survival είναι το στυλ.

Όχι όντως δεν τρολαρω είχα ακούσει πολλά για αυτό αλλά όπως είπα ps4 δεν είχα. Τεσπα το κατέβασα το απόγευμα έπαιξα ένα 2ωρο και έχω πάθει όντως πλακα. Τώρα διάλειμμα για σαββατιάτικο ποτό!

Τελικά το bloodborne δεν είναι του γουστου μ .κάτι τελευταίο το uncharted π είναι και αυτό στο ps plus να φανταστώ θα έπρεπε να το έχω παίξει είδη? Η δε λέει και πολλά? Ευχαριστώ και πάλι 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Όχι όντως δεν τρολαρω είχα ακούσει πολλά για αυτό αλλά όπως είπα ps4 δεν είχα. Τεσπα το κατέβασα το απόγευμα έπαιξα ένα 2ωρο και έχω πάθει όντως πλακα. Τώρα διάλειμμα για σαββατιάτικο ποτό!

Τελικά το bloodborne δεν είναι του γουστου μ .κάτι τελευταίο το uncharted π είναι και αυτό στο ps plus να φανταστώ θα έπρεπε να το έχω παίξει είδη? Η δε λέει και πολλά? Ευχαριστώ και πάλι 

ναι ειναι απο τα must ειναι πιο αναλαφρο απο το last of us , μια συμβουλη αν σαρεσε το last of us παιχτο ως τελους κ μετα πιασε το επομενο μη τα δοκιμαζεις όλα μαζί. ουτε να παρεις σερι last of us 1 k μετα 2 πχ. το bloodborne η θα το αγαπησεις η θα το σουταρεις , δε σου κανε το σουταρες μη το ξαναδοκιμάσεις 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sndev είπε

ναι ειναι απο τα must ειναι πιο αναλαφρο απο το last of us , μια συμβουλη αν σαρεσε το last of us παιχτο ως τελους κ μετα πιασε το επομενο μη τα δοκιμαζεις όλα μαζί. ουτε να παρεις σερι last of us 1 k μετα 2 πχ. το bloodborne η θα το αγαπησεις η θα το σουταρεις , δε σου κανε το σουταρες μη το ξαναδοκιμάσεις 

Ναι εννοείται πρώτα θα τερμαρισω το remastered και μετά θα δοκιμάσω το αλλο

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sndev είπε

Δεν υπάρχει αντρας σε αυτον τον κόσμο που να παιξει bloodborne και να μην το αγαπησει πραγματικα,

Σιγουρα η δυσκολία του στην αρχή,σε σοκάρει,ντρεπεσαι που χανεις συνέχεια,λες..μα χαζός ειμαι;;

Αλλα μολις περασει η αρχή...ξεκινάει το πανηγυρι μετα...🤣

Δηλαδη συγνωμη,δεν μας αρεσει το bloodborne

Αλλα μας αρεσουν τα..uncharted

Παιζεις 1 πιστολιά και 1 ωρα βιντεο

2 πιστολιές και μετά..3 ωρες βίντεο

Και το τερματισες!!! Ωραιο παιχνιδι ρε!

Πλάκα κάνω αλλά σε πολλα τα εννοώ 😂

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, h3342 είπε

Δεν υπάρχει αντρας σε αυτον τον κόσμο που να παιξει bloodborne και να μην το αγαπησει πραγματικα,

Σιγουρα η δυσκολία του στην αρχή,σε σοκάρει,ντρεπεσαι που χανεις συνέχεια,λες..μα χαζός ειμαι;;

Αν και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με souls games έχεις απόλυτο δίκιο όπως τα θέτεις.

Επεξ/σία από Lobo10
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, h3342 είπε

Πρωτον το ποσό άντρας είναι ο καθένας εδώ μέσα δε κρίνετε σίγουρα από το τι παιχνίδια παίζει και  τέλος το τι αρέσει στον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό.....

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα, με καμία παναγία σερί Last of us 1&2. Είναι σαν να πας να δεις την 3λογία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών και το Hobbit σερί! Δεν παλεύεται! πολύ cinematic ρε παιδί μου! Εγώ που έκανα το λάθος είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσω το LOU2 στην μέση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Heh.... που να παίζανε κάτι γατάκια παλιά και ασυγχώρητα 2d games. Νο mercy η φάση στο Pixel που δεν υπήρχε ποτέ στην οθόνη :D 

On topic τώρα - τα Lords of the Fallen είναι καλή εισαγωγή στο genre. Συγχωρεί και πολλά λάθη στο build σου και στο combat.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, h3342 είπε

θα πω κ τη δική μου ανωμαλία που παίζει να σε επιβεβαίωσει για το bb , αν κ είναι όντος από τα αγάπημενα μου.

Spoiler

Στα πρώτα του covid  μετά τη χοντρή καραντινα έχω βγει για καφέ με μια φίλη να δω τι κάνει, μικρή σε ηλικία 20αρα, εκεί που μου λέγε πως εξελίσσονταν η ζωή της με το covid δουλειά πανεπιστήμιο παρέες μου σκάει ένα,  άσε έχω σκαλωσει , προχθές ήμουν σε κάτι φίλες κ παίζαμε παιχνίδια. Λέω τι σκατα εννοεις παιζατε παιχνίδια, ε δε θα καταλάβεις λέει. Οκ ρε παιδί μου αν είναι τπτ πρόστυχα δε θα παρεξηγήσω 😂. Να λέει ειμουν με τη τέτοια κ τη τέτοια κ αυτές έχουν playstation αλλά δε θα καταλάβεις κ γω πρώτη φορά είδα να παίζουν. Έχεις ακούσει εσύ για PlayStation? Προσπερνάω το ποιες είναι αυτές ενθουσιασμένος που γνώρισε το playstation κ λέω α ωραία κ τι παίζανε; BLOODBORNE  λέει.

Κ σαρεσε;

ΝΑΙ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΊΣ τέλειο ήταν.

Α ωραία λέω, δλδ ήσουν εσύ κ 2 φιλες σου κ είδες το Bloodborne κ σαρεσε; Έπαιξες; Ε όχι κοιτούσα δεν είχα ξαναπαίξει γενικά κ έχανα. 

Μάλιστα κ οι φίλες σου τι φάση;

Α είναι ζευγάρι κ το χουν μαζί! 

Αυτό για το ότι δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει αγαπήσει πραγματικά το bb. 😂

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, h3342 είπε

Το καλύτερο post εδώ μέσα, ήταν αυτό

Δημοσ.
17 ώρες πριν, h3342 είπε

Το διαβασαμε και αυτο οτι ειναι αντρας οποιος παιζει bloodborne και αυτος που παιζει uncharted οχι...ειδικα το U4 τι να λεμε ολο video ηταν, οτι να ναι... Ευτυχως που υπαρχουν ακομα τιτλοι οπως τα uncharted που σου προσφερουν αγνη διασκεδαση. Καλο ειναι να μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα και να λεμε αυθαιρεσιες...

• Like 2
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...