Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα Nioh ειναι απιστευτα παιχνιδια όπωες και το Bloodborne, Τα Dark Souls δεν τα ξεκινησα ακομη αν και το παιχνιδι που με εβαλε σε αυτο το τυπο ηταν το Lords Of the Fallen. Γενικα σε ολα τα RPG ημουν παντοτε οπαδος των μαγων και ισως γι αυτο τα παιχνιδια Souls τα αφηνω στο τελος

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Daredevil είπε

Διάβασα καλά? 1440p support? Πακέτο με VRR? Και Themes? Κοίτα να δεις που γίνονται ακόμη θαύματα.. γιατί ok το VRR το περιμέναμε, όπως και τα θέματα αλλά το 1440p support από Sony με τίποτα αν σκεφτούμε τον αργό ρυθμό με τον οποίο ενσωματώνει features.

• Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, music_lover είπε

Διάβασα καλά? 1440p support? Πακέτο με VRR? Και Themes? Κοίτα να δεις που γίνονται ακόμη θαύματα.. γιατί ok το VRR το περιμέναμε, όπως και τα θέματα αλλά το 1440p support από Sony με τίποτα αν σκεφτούμε τον αργό ρυθμό με τον οποίο ενσωματώνει features.

Is this some kind of sick joke?😁

Θα μπορώ να στριμάρω σαν άνθρωπος από το monitor μου?

2 ώρες πριν, xavier είπε

Dafuq is this. Open world Dead Rising Japanese clone? Sign me in.😁

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα ήθελα να ρωτησω κάτι. Το bloodborne δεν το έχω παίξει ποτέ καθώς δεν είχα ποτέ ps4 .από Xbox 360 πηρα ps5.αξιζει να το κατεβάσω βλέπω όλοι λέτε καλα λόγια. Διστάζω βέβαια διότι είναι παιχνίδι του 2015 και δε ξέρω αν τα γραφικά του θα είναι ωραία.ευχαριστω.!

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, xavier είπε

Μονο εμενα μου *** το παιχνιδι τι φαση? Ειναι λες και βγηκε το παιχνιδι σε αλλη εποχη και δεν μιλαω για το ποτε εξελισετε αλλα τα γραφικα του, animation και γενικα το gameplay ειναι λες και το ειχαν κρυμμενο στην ντουλαπα για 10 χρονια και το βγαλανε τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Καλημέρα ήθελα να ρωτησω κάτι. Το bloodborne δεν το έχω παίξει ποτέ καθώς δεν είχα ποτέ ps4 .από Xbox 360 πηρα ps5.αξιζει να το κατεβάσω βλέπω όλοι λέτε καλα λόγια. Διστάζω βέβαια διότι είναι παιχνίδι του 2015 και δε ξέρω αν τα γραφικά του θα είναι ωραία.ευχαριστω.!

Φυσικά και αξίζει, το έχει στο ps plus collection, έχει και co op, ενα απο τα καλύτερα της FM. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Το bloodborne αν βαλεις συνδρομη psplus στο ps5 τοχει δωρεαν το παιχνιδι

Η ατμοσφαιρα και το gameplay του δεν υπαρχει σε αλλο παιχνιδι

Must play game

Συμβουλη αν στην αρχη χανεις συνεχεια μην απογοητευτεις δωστου μερικες ευκαιριες ακομα και δεν θα το μετανιωσεις

Επεξ/σία από h3342
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, h3342 είπε

Το bloodborne αν βαλεις συνδρομη psplus στο ps5 τοχει δωρεαν το παιχνιδι

Η ατμοσφαιρα και το gameplay του δεν υπαρχει σε αλλο παιχνιδι

Must play game

Συμβουλη αν στην αρχη χανεις συνεχεια μην απογοητευτεις δωστου μερικες ευκαιριες ακομα και δεν θα το μετανιωσεις

Έχω  ps plus και κατέβασα να δοκιμάσω και το last of us remastered. Η αλήθεια είναι ότι από όλα τα ps plus games μόνο το God of war κατέβασα και τερμάτισα 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Έχω  ps plus και κατέβασα να δοκιμάσω και το last of us remastered. Η αλήθεια είναι ότι από όλα τα ps plus games μόνο το God of war κατέβασα και τερμάτισα 

Και εγώ κάπως έτσι. Δυστυχώς 30 fps  δεν μπορώ να παίξω και τα εν λόγω games που αναφέρεις  δεν έχουν κάποιο performance mode .

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Και εγώ κάπως έτσι. Δυστυχώς 30 fps  δεν μπορώ να παίξω και τα εν λόγω games που αναφέρεις  δεν έχουν κάποιο performance mode .

Κάτι τελευταίο το the last of us remastered π έχει και ελληνική γλώσσα αξίζει? Δεν το έχω παίξει ποτέ είδα gameplay φαίνεται να έχει αρκετά καλά γραφικά πάντως. 

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...