Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αλήθεια πως στην αρχή είναι πολύ εκνευριστικά παιχνίδια, αλλά μετά δεν μπορείς να τα αφήσεις. Θυμάμαι στο bloodborne που ηταν και η πρώτη μου επαφή με αυτού του είδους τα παιχνίδια, έπαιζα 2 μερες χωρίς να ξέρω τι να κάνω. Με το που ξεκλείδωσα την κουκλα και άρχισαν τα level up όλα γίναν πολύ πιο απλά. Η ίδια λογική είναι και με τα dark souls. Το Sekiro δεν είναι τόσο δυσκολο στο κομμάτι του τι πρέπει να κάνεις απλά είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις ;), στην αρχή τουλάχιστον . Τα Nioh θεωρω πως είναι πιο δυσκολα σαν gameplay αλλά πιο βατά γιατι δεν χρειάζεται να γυρνας σαν την άδικη κατάρα για μέρες μέχρι να δείς τι πρέπει να κάνεις. Τα DS series το διορθώσαν αρκετά αυτό στο 3.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 26ska είπε

Το dirt 5 το κατέβασε κανείς από το plus;

Το κατέβασα χθες και μου φάνηκε πολύ καλό!

Ναι έχει πλάκα ωραίο είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα το PS5 στην dell U2515h (2k) και δεν μου ξεκλειδώνει το 2160p στο μενου οπως κανει στις νεοτερες 2k οθόνες. Φταίει το hdmi 2.0 ?

edit : άκυρο , hdmi 1.4 έχει η αρχαιολογία , θέλω και 4k τρομάρα μου....😁

Επεξ/σία από mellodos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lotof είπε

Τρομερά νέα αν επαληθευτούν….. φουντώνει τις φήμες και για  PSVR pc ports.

είναι το καλύτερο vr game που έχει κυκλοφορήσει ever. Το έχω παίξει στο pc, ανεπανάληπτη εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Για τις Βαλκυρίες λες προφανώς. Τι μου θύμισες τώρα ... 😂😂

Περα απο 1 (νομιζω στον κοσμο οπου ετρωγες damage στους διαδρομους με τις παγιδες), ολες οι αλλες ειχαν ευκολο pattern. Τις εφαγα στο nightmare :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2022 στις 2:46 ΜΜ, francisunderwood είπε

χμμμ από αυτά που έχω διαβάσει και το Returnal έχει στείλει αρκετούς στον ψυχίατρο... 

ισχυει οτι εβαλαν saves και το παιχνιδι δεν ειναι τοσο δυσκολο πλεον?

Στις 31/12/2021 στις 1:49 ΠΜ, Soler777 είπε

εχεις παρει πλατινα στο δυσκολοτερο παιχνιδι που εχει φτιαξει ανθρωπος και κολας στο bloodborne? for real bro?😊

φιλε πραγματικα έχεις τελειωσει το sekiro?? όσο και να το έλιωσα κολλησα σε 2 boss και το παρατησα

το sekiro απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει πραγματικα αλλά δεν γινεται ρε παιδια σε καθε βημα που κανεις , ένα Mini boss και μετά κιαλλο boss ,  αφου σκοτωσεις και το boss μετά εχει και δευτερη ζωη το boss και ξανα ζωντανευει!!! και  αν καταφερεις οριακα και το σκοτωσεις.... στο τελος έχει και τριτη ζωη!!!  ε αγανακτισα πραγματικα,   ερωτας μεγαλος αλλά υπαρχουν και όρια.

δεν ειμαι και ο καλυτερος παιχτης του κοσμου, εχω τερματισει π.χ το αλλο έπος το bloodborne , αυτο που με έκανε και έχω κολλησει με τα souls παιχνιδια, αλλά το sekiro με εφτασε στα όρια μου με τα τόσα διαφορετικα bosses και όλα πολυ πολυ δυσκολα...

πριν μερικες μερες ξεκινησα το Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT sto ps5 και το παω νερακι, εχω χασει 1-2 φορες  μόνο... στο sekiro .. αν υπηρχε counter πραγματικα να μπορουσε να μετρησει ποσες φορες ειχα πεθανει.... θα με λυποταν το παιχνιδι και θα με προχωρουσε!!χαχα

Επεξ/σία από h3342
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, h3342 είπε

ισχυει οτι εβαλαν saves και το παιχνιδι δεν ειναι τοσο δυσκολο πλεον?

φιλε πραγματικα έχεις τελειωσει το sekiro?? όσο και να το έλιωσα κολλησα σε 2 boss και το παρατησα

το sekiro απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει πραγματικα αλλά δεν γινεται ρε παιδια σε καθε βημα που κανεις , ένα Mini boss και μετά κιαλλο boss ,  αφου σκοτωσεις και το boss μετά εχει και δευτερη ζωη το boss και ξανα ζωντανευει!!! και  αν καταφερεις οριακα και το σκοτωσεις.... στο τελος έχει και τριτη ζωη!!!  ε αγανακτισα πραγματικα,   ερωτας μεγαλος αλλά υπαρχουν και όρια.

δεν ειμαι και ο καλυτερος παιχτης του κοσμου, εχω τερματισει π.χ το αλλο έπος το bloodborne , αυτο που με έκανε και έχω κολλησει με τα souls παιχνιδια, αλλά το sekiro με εφτασε στα όρια μου με τα τόσα διαφορετικα bosses και όλα πολυ πολυ δυσκολα...

πριν μερικες μερες ξεκινησα το Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT sto ps5 και το παω νερακι, εχω χασει 1-2 φορες  μόνο... στο sekiro .. αν υπηρχε counter πραγματικα να μπορουσε να μετρησει ποσες φορες ειχα πεθανει.... θα με λυποταν το παιχνιδι και θα με προχωρουσε!!χαχα

Εμένα το sekiro είναι το δεύτερο αγαπημένο μου μετά το bloodborne. Σαν παιχνίδι το βρήκα πιο βατο κάπως πιο εύκολο ( all this parry shit). Παρόλο που μαρεσουν τα souls, και έχοντας να παίξω souls παιχνίδι από πέρυσι, παίζω demon souls αυτές τις μέρες και φλερταρω με νέα τηλεόραση / controller 😅

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sarakinos είπε

Εμένα το sekiro είναι το δεύτερο αγαπημένο μου μετά το bloodborne. Σαν παιχνίδι το βρήκα πιο βατο κάπως πιο εύκολο ( all this parry shit). Παρόλο που μαρεσουν τα souls, και έχοντας να παίξω souls παιχνίδι από πέρυσι, παίζω demon souls αυτές τις μέρες και φλερταρω με νέα τηλεόραση / controller 😅

θα συμφωνησω, το bloodborne ειναι το μοναδικο παιχνιδι που με εκανε να κολλησω τοσο πολυ και να θελω να παιξω ξανα και ξανα!!!!

ειδικα η μαχη με το boss στο νεκροταφειο να σε κυνηγαει να σε σκοτωσει με μια χατζαρα και ενα οπλο και εγω να προσπαθω να φυγω και να πηδαω πάνω σε ταφους πανικοβλητος δεν θα το ξεχασω ποτέ.

τεσπα...

Περιμενω elden rings σε ενα μηνα περιπου....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...