Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Γενικά μιλάμε για έναν ssd για PS5 έτσι. Εννοώ ότι δεν με νοιάζει να είναι πρώτος σε όλα τα benchmark. Από reviews που είδα πάντως είναι από τους αρκετά γρήγορους, εφάμιλλος του 980pro και με αρκετά καλό TBW. 

Καταλαβαίνω των ενδοιασμό κάποιων λόγω της μάρκας, αλλά εφόσον όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένα καλός ssd (με χαμηλή τιμή) και σε συνδυασμό με την εγγύηση του Amazon, για τις πρώτες μέρες, και τα 5 χρόνια που δίνει η εταιρεία, δεν βλέπω σοβαρό ρίσκο.

Καλημέρα επέτρεψε μου να διαφωνήσω.

Πληρώνεις χρήματα και όχι κ λίγα για ένα προϊόν άρα σίγουρα θες να είναι και γρήγορο και αξιόπιστο. Εφόσον στην τιμή είσαι εκεί γιατί δεν πας στο top WD Sn 850?

https://www.amazon.de/WD_BLACK-Internal-Gaming-Technology-Speeds/dp/B08KFS6THF/ref=mp_s_a_1_3?crid=1Q88FKGFW65QT&keywords=wd+sn+850+ssd&qid=1641375000&sprefix=wd+sn+85%2Caps%2C195&sr=8-3

Εδώ review του adata 

Εμένα με 

Τον WD  έχει 6500 mb /sec  .

Άποψη μου πάντα  , φιλικά .

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πήρα τον sn 850 WD 1tb

και δεν πρόσεξα και αγόρασα την ψηκτρούλα MC1 PRO (ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ προσοχή) σκασίλα μου βέβαια γιατί το modara ...

Φωτογραφίες για να καταλάβετε ότι δεν χωράει

Spoiler

484492795_mc1props5notgood1.jpg.c8fabbbdcbc44869efec6d2d495b434a.jpg

379787983_mc1props5notgood2.jpg.4c0a8b232647dc3d0a25468eccf337cc.jpg

και το mod έκοψα λίγο χαρτόνακι από μια συσκευασία swiffer για τις σκόνες! η λεπτομέρεια είναι ότι το κρατάει η βίδα 🤣

Spoiler

2100170001_mc1props5mod.jpg.2157c1e661dbf68e1d269c59bca3bca6.jpg

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, music_lover είπε

Προσωπικά θεωρώ ότι το GOT είναι το καλύτερο exclusive της Sony. Μακάρι να δούμε σύντομα και τη συνέχεια.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, REWIND84 είπε

εγώ πήρα τον sn 850 WD 1tb

και δεν πρόσεξα και αγόρασα την ψηκτρούλα MC1 PRO (ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ προσοχή) σκασίλα μου βέβαια γιατί το modara ...

Φωτογραφίες για να καταλάβετε ότι δεν χωράει

Απόκρυψη περιεχομένων

484492795_mc1props5notgood1.jpg.c8fabbbdcbc44869efec6d2d495b434a.jpg

379787983_mc1props5notgood2.jpg.4c0a8b232647dc3d0a25468eccf337cc.jpg

και το mod έκοψα λίγο χαρτόνακι από μια συσκευασία swiffer για τις σκόνες! η λεπτομέρεια είναι ότι το κρατάει η βίδα 🤣

Απόκρυψη περιεχομένων

2100170001_mc1props5mod.jpg.2157c1e661dbf68e1d269c59bca3bca6.jpg

Εγώ θα κοιταγα στην θέση σου να έβρισκα μια βίδα ελάχιστα πιο ψηλή έτσι ώστε να βιδωσει το καπάκι και να μην εχω θέμα όταν κουμπώσει το πλαϊνό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα & Καλή χρονιά σε όλους!

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό topic, (παρακαλώ οι mod να το μεταφέρουν αν πρέπει...)

Λοιπόν, με έχει γονατίσει το demons souls, δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά, ατμοσφαιρικό παιχνίδι αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω το gates of boletaria all over. Υπάρχει κανένας απλός οδηγός να με βοηθήσει να προχωρήσω ? Έχω βρεί διάφορα στο internet αλλά είναι σαν εγκυκλοπαίδεια... επίσης αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις save είναι απίθανο βασανιστήριο. Help please!

P.S. Έχει παίξει κανείς την παιχνιδάρα το the witcher ? είναι αναβαθμισμένο στο PS5 ?

μφχ

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Εγώ θα κοιταγα στην θέση σου να έβρισκα μια βίδα ελάχιστα πιο ψηλή έτσι ώστε να βιδωσει το καπάκι και να μην εχω θέμα όταν κουμπώσει το πλαϊνό.

το λαμάκι - καπάκι βρίσκει πάνω στην ψήκτρα εξού και η τρελή κλήση που παίρνει χωρίς να το κρατάω 2η pic

το πλαϊνό καπάκι (λευκό) δεν έχει πρόβλημα κουμπώνει μια χαρά χωρίς προβλήματα

απλά το ανέφερα να είστε προσεκτικοί ότι δεν χωράνε στον χώρο που έχει πει η sony

αν θα έχω πρόβλημα όπως δείχνω στην 3η pic χωρίς το λαμάκι η απάντηση είναι όχι γιατί και στα PC χύμα τους έχουμε τους nvme και σε χειρότερα σημεία πάνω ή κάτω από κάρτα γραφικών όπου εκεί γύρω βράζει σε gaming

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lobo10 είπε

Προσωπικά θεωρώ ότι το GOT είναι το καλύτερο exclusive της Sony. Μακάρι να δούμε σύντομα και τη συνέχεια.

Days gone says hi…. δεν το έσπρωξε ούτε καν η Sony. Από την άλλη φταίνε κατά κάποιο τρόπο κ αυτοί μιας και υστερούσε σε γυάλισμα. Με βάση το περιορισμένο τους budget θεωρω ότι έφτιαξαν έναν πιο ζωντανό κόσμο και με πιο ενδιαφέρουσες αποστολές από Horizon και GoT….. ασχέτως αν υστερεί κατά κράτος σε production values. 

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, francisunderwood είπε

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό topic, (παρακαλώ οι mod να το μεταφέρουν αν πρέπει...)

Λοιπόν, με έχει γονατίσει το demons souls, δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά, ατμοσφαιρικό παιχνίδι αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω το gates of boletaria all over. Υπάρχει κανένας απλός οδηγός να με βοηθήσει να προχωρήσω ? Έχω βρεί διάφορα στο internet αλλά είναι σαν εγκυκλοπαίδεια... επίσης αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις save είναι απίθανο βασανιστήριο. Help please!

P.S. Έχει παίξει κανείς την παιχνιδάρα το the witcher ? είναι αναβαθμισμένο στο PS5 ?

μφχ

Για να βρεις τη ψυχικη σου υγεια σου προτεινω το Returnal ως επομενο,θα με ευχαριστεις...😄

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nyne είπε

Για να βρεις τη ψυχικη σου υγεια σου προτεινω το Returnal ως επομενο,θα με ευχαριστεις...😄

χμμμ από αυτά που έχω διαβάσει και το Returnal έχει στείλει αρκετούς στον ψυχίατρο... 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, francisunderwood είπε

Γενικά υπάρχουν άπειροι οδηγοί ονλινε. Αρκεί να ξέρεις αγγλικά. 

Απλά πρέπει να μάθεις να έχεις υπομονή και να κάνεις parrying

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Γενικά υπάρχουν άπειροι οδηγοί ονλινε. Αρκεί να ξέρεις αγγλικά. 

Απλά πρέπει να μάθεις να έχεις υπομονή και να κάνεις parrying

τον συγχρονισμό για το parrying δεν το έχω καθόλου, anyway σε ευχαριστώ για την πληροφορία θα συνεχίσω μέχρι να το πετάξω απο το παράθυρο...

Δημοσ.
18 minutes ago, francisunderwood said:

τον συγχρονισμό για το parrying δεν το έχω καθόλου, anyway σε ευχαριστώ για την πληροφορία θα συνεχίσω μέχρι να το πετάξω απο το παράθυρο...

Από τέτοιου είδους παιχνίδια έχω ασχοληθεί πολύ μόνο με το bloodborne και εκτός από wiki για πληροφορίες θυμάμαι και είχα βρει και στο youtube έναν τύπο που βοηθούσε αρκετά. Κουράγιο 😀

Για το witcher που ρώτησες δυστυχώς το upgrade αναβλήθηκε για 2ο εξάμηνο του 22.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, francisunderwood είπε

Πρέπει όμως να το μάθεις, γιατί θα βοηθήσει. Όχι στα bosses, αλλά στα υπόλοιπα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, francisunderwood είπε

μφχ

2 ώρες πριν, nyne είπε

Γιαυτό δεν παίζω τέτοια παιχνίδια κ έχω σωας στας φρενας....

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...