Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, privateer είπε

Uncharted 4 and Uncharted Lost Legacy remastered.

Singleplayer stories only.

Fidelity mode - 2160p @ 30 Hz
Performance mode - 1440p @ 60 Hz
Performance+ mode - 1080p @ 120 Hz
3D audio
DualSense haptics and adaptive triggers
Faster loading

Μονο ανάλυση και fps δηλαδή ή θα έχει και αναβαθμισμένα γραφικά? 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, alelo said:

Μονο ανάλυση και fps δηλαδή ή θα έχει και αναβαθμισμένα γραφικά? 

Μόνο αυτά. Για κάτι καλύτερο θα υπάρχει και η έκδοση για pc.

Δημοσ.

Παιδιά, σκέφτομαι για SSD και από το amazon.de μου βγαίνει αυτός ADATA XPG GAMMIX S70 Blade 1TB PCIe στα 155€.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν (το έψαξα λίγο και είδα καλά σχόλια); Αυτή θεωρείται ότι είναι καλή τιμή ή να περιμένω μπας και πέσει κι αλλο;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Παιδιά, σκέφτομαι για SSD και από το amazon.de μου βγαίνει αυτός ADATA XPG GAMMIX S70 Blade 1TB PCIe στα 155€.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν (το έψαξα λίγο και είδα καλά σχόλια); Αυτή θεωρείται ότι είναι καλή τιμή ή να περιμένω μπας και πέσει κι αλλο;

Μια χαρά τιμή είναι, έχει και ενσωματωμένη ψήκτρα.

Στην θέση σου θα ήθελα να δω όμως και ένα review πριν αποφασίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάποιος αν το μαύρο glossy κομμάτι του ps5,έρχεται με προστατευτικο  φιλμ,το οποίο αφαιρείται;

Υπάρχει πρακτικά τρόπος,να καθαριστεί αυτό το σημείο χωρίς να αφήσει γρατζουνιές;

Επεξ/σία από Rebel21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Μια χαρά τιμή είναι, έχει και ενσωματωμένη ψήκτρα.

Στην θέση σου θα ήθελα να δω όμως και ένα review πριν αποφασίσω.

Έψαξα αρκετά reviews και γενικά θεωρείται ένας τίμιος ssd για PS5, ειδικά για τα λεφτά του. Λέω να προχωρήσω στην παραγγελία. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Έψαξα αρκετά reviews και γενικά θεωρείται ένας τίμιος ssd για PS5, ειδικά για τα λεφτά του. Λέω να προχωρήσω στην παραγγελία. 

Προχώρα τότε, έχει τα speqs, χωράει στο PS5, έχει ψύκτρα, 155 ευρώ είναι καλή τιμή για τα σημερινά δεδομένα. Εγώ πήρα 140 ευρώ τον 980 Pro + 10 ευρώ η ψύκτρα, σύνολο 150.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα αγοράσεις adata ενώ παίρνεις samsung στα ίδια λεφτα; Τουλαχιστον αστειο, χωρίς παρεξήγηση. Το να τον προτιμησεις δε επειδή εκεί ΚΑΙ ψυκτρα ενώ ο o samsung δεν έχει, περνάει σε επιπεδο scifi.

Επεξ/σία από tsakonass
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsakonass είπε

Θα αγοράσεις adata ενώ παίρνεις samsung στα ίδια λεφτα; Τουλαχιστον αστειο, χωρίς παρεξήγηση. Το να τον προτιμησεις δε επειδή εκεί ΚΑΙ ψυκτρα ενώ ο o samsung δεν έχει, περνάει σε επιπεδο scifi.

Ο Samsung είναι ακριβότερος και δεν έχει και ψύκτρα. Ετοιμοπαράδοτος έχει γύρω στα 175 ευρώ + 10 ευρώ η MC1, πάμε 185, δλδ γύρω στα 30 ευρώ πάνω από τον Adata. Δεν ξέρω αν τα αξίζει, δεν έχω δει reviews.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Rebel21 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν το μαύρο glossy κομμάτι του ps5,έρχεται με προστατευτικο  φιλμ,το οποίο αφαιρείται;

Υπάρχει πρακτικά τρόπος,να καθαριστεί αυτό το σημείο χωρίς να αφήσει γρατζουνιές;

Οχι, ειναι ολοκληρη η κονσολα τυλιγμενη

Με οποιοδηποτε μαντιλακι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικό άσχετο,αλλά χάρηκα που το είδα πόσο μάλλον θα χαρούν οι φίλοι του game pass 

06 του μήνα μπαίνει στο ea play to mass effect legendary οπότε με 5 ε το μήνα μπορεί κάποιος να το απολαύσει 

Δεν ήθελα να καω γτ περιμένω elden ring κ horizon αλλά δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
16 ώρες πριν, tsakonass είπε

14 ώρες πριν, music_lover είπε

Ο Samsung είναι ακριβότερος και δεν έχει και ψύκτρα. Ετοιμοπαράδοτος έχει γύρω στα 175 ευρώ + 10 ευρώ η MC1, πάμε 185, δλδ γύρω στα 30 ευρώ πάνω από τον Adata. Δεν ξέρω αν τα αξίζει, δεν έχω δει reviews.

Γενικά μιλάμε για έναν ssd για PS5 έτσι. Εννοώ ότι δεν με νοιάζει να είναι πρώτος σε όλα τα benchmark. Από reviews που είδα πάντως είναι από τους αρκετά γρήγορους, εφάμιλλος του 980pro και με αρκετά καλό TBW. 

Καταλαβαίνω των ενδοιασμό κάποιων λόγω της μάρκας, αλλά εφόσον όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένα καλός ssd (με χαμηλή τιμή) και σε συνδυασμό με την εγγύηση του Amazon, για τις πρώτες μέρες, και τα 5 χρόνια που δίνει η εταιρεία, δεν βλέπω σοβαρό ρίσκο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...