Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα. Δεν είμαι fan της Marvel και γι'αυτό το έχω τρενάρει.

Βέβαια πολλοί λένε πως το παιχνίδι μπορεί να το λατρέψει οποιοσδήποτε gamer και όχι μόνο οι πιστοί του Marvel Universe.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μολις παρατηρησα οτι το ps5 μου κανει εναν περιεργο ηχο οπως σε περιπτωσεις συστολης διαστολης στα ηλεκτρονικα , σαν ενα κλικ κλικ,μονο την ωρα που παιζω κατι ,λετε να παρω καμια σονυ ειναι ανυσιχητικο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα. Δεν είμαι fan της Marvel και γι'αυτό το έχω τρενάρει.

Βέβαια πολλοί λένε πως το παιχνίδι μπορεί να το λατρέψει οποιοσδήποτε gamer και όχι μόνο οι πιστοί του Marvel Universe.

Κοιτα , οι χαρακτηρες ειναι απο το κομικ και οχι απο την ταινια (θετικο ως ενα σημειο) , το χιουμορ και η τρελα ειναι στο θεο , το σοτρυ φαινεται αρκετα καλο και ο κοσμος του μεχρι στιγμης ειναι απολαυστικος (οσο Linear και να ειναι).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Κοιτα , οι χαρακτηρες ειναι απο το κομικ και οχι απο την ταινια (θετικο ως ενα σημειο) , το χιουμορ και η τρελα ειναι στο θεο , το σοτρυ φαινεται αρκετα καλο και ο κοσμος του μεχρι στιγμης ειναι απολαυστικος (οσο Linear και να ειναι).

το καλύτερο ειναι όλο το script των companions. μιλανε συνεχεια, οπου και αν πας και οτι και αν κανεις και παντα ειναι κατι καινουργιο. Νιωθεις πραγματικα οτι ειναι μια παρέα/ενα party ζωντανο και οτι δε κουβαλάς μαζι σου μερικα androids. Εχω παιξει εκατονταδες RPGs (που στη θεωρία εβλεπες τα καλύτερα party mechanics) αλλά τοσο οργανικές και πλουσιες κουβεντες δεν εχω ξαναδει, εθεσαν νεα δεδομένα εκει στην Eidos Montreal. Μακαρι να δουμε τετοια ποιοτικη δουλεια στο μελλον και σε τιτλους οπως Mass Effect, DA, Baldur's Gate 3 κλπ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Soler777 είπε

Παιδια μολις παρατηρησα οτι το ps5 μου κανει εναν περιεργο ηχο οπως σε περιπτωσεις συστολης διαστολης στα ηλεκτρονικα , σαν ενα κλικ κλικ,μονο την ωρα που παιζω κατι ,λετε να παρω καμια σονυ ειναι ανυσιχητικο;

Φανταζομαι δεν το κανει συνεχομενα ?Εαν το κανει οταν αναβει η σβηνει πχ μετα απο καποια λεπτα τοτε ειναι φυσιολογικο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nyne είπε

Φανταζομαι δεν το κανει συνεχομενα ?Εαν το κανει οταν αναβει η σβηνει πχ μετα απο καποια λεπτα τοτε ειναι φυσιολογικο.

Ολα κάνουν είναι από τα πλαστικά συστολή διαστολή. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

το καλύτερο ειναι όλο το script των companions. μιλανε συνεχεια, οπου και αν πας και οτι και αν κανεις και παντα ειναι κατι καινουργιο. Νιωθεις πραγματικα οτι ειναι μια παρέα/ενα party ζωντανο και οτι δε κουβαλάς μαζι σου μερικα androids. Εχω παιξει εκατονταδες RPGs (που στη θεωρία εβλεπες τα καλύτερα party mechanics) αλλά τοσο οργανικές και πλουσιες κουβεντες δεν εχω ξαναδει, εθεσαν νεα δεδομένα εκει στην Eidos Montreal. Μακαρι να δουμε τετοια ποιοτικη δουλεια στο μελλον και σε τιτλους οπως Mass Effect, DA, Baldur's Gate 3 κλπ

Ειμαι ακομα στην αρχη , αλλα ναι εχεις δικιο. ΠΡαγματικα τους ακουω και γελαω ρε φιλε....

Δημοσ.

Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία.

Εχω κάποιες απορίες σχετικά με το cloud save μιας κ το χρησιμοποιώ πρώτη φορά.

Καταρχήν από ότι είδα, είναι ενεργοποιημένο το αυτόματο σώσιμο στο cloud. Αυτό είναι καλύτερα να το απενερηποιησω κ να κάνω εγώ οπότε θελω την μεταφορά του save? Πχ μετά το τέλος του παιχνιδιού?

Επίσης, κάθε φορά σώζει πάνω στο υπάρχον save file ή δημιουργεί καινούριο αρχείο? Δηλαδή αν θελήσω να κάνω download κάποιο αρχείο, θα βγάλει επιλογή βάση ημερομηνίας ποτέ έγινε η μεταφορά στο cloud?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ilias78 είπε

Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία.

Εχω κάποιες απορίες σχετικά με το cloud save μιας κ το χρησιμοποιώ πρώτη φορά.

Καταρχήν από ότι είδα, είναι ενεργοποιημένο το αυτόματο σώσιμο στο cloud. Αυτό είναι καλύτερα να το απενερηποιησω κ να κάνω εγώ οπότε θελω την μεταφορά του save? Πχ μετά το τέλος του παιχνιδιού?

Επίσης, κάθε φορά σώζει πάνω στο υπάρχον save file ή δημιουργεί καινούριο αρχείο? Δηλαδή αν θελήσω να κάνω download κάποιο αρχείο, θα βγάλει επιλογή βάση ημερομηνίας ποτέ έγινε η μεταφορά στο cloud?

Καλή χρονιά!

Για την πρώτη ερώτηση, εξαρτάται. Αν θες να κάνεις το λεγόμενο "save scumming" για trophies κλπ. 😎 το κλείνεις για το εκάστοτε παιχνίδι στις ρυθμίσεις της κονσόλας (Auto-Sync Saved Data για τα PS5 παιχνίδια, Auto-Upload για τα PS4). Επίσης, δεν μπορείς να επιλέξεις πότε θα γίνει το sync αν το έχεις ενεργοποιημένο. Αυτό γίνεται πάντα με το κλείσιμο του παιχνιδιού (ή καλύτερα, δεν γίνεται όσο τρέχει και είναι ανοιχτό το παιχνίδι). Στα PS5 παιχνίδια το κάνει αμέσως μετά το κλείσιμο του παιχνιδιού (στα PS4 όταν μπαίνει σε rest mode η κονσόλα).

Για το δεύτερο ερώτημα, στο cloud ανεβαίνουν όσα save file βλέπει από το παιχνίδι, ένα, δύο κ.ο.κ. Κάθε φορά που η κονσόλα συγχρονίζεται με το cloud, τα κάνει overwrite. Δεν ανεβάζει, για το ίδιο / τα ίδια save file, ξεχωριστά αρχεία ανάλογα το πότε έγινε sync. Ειδάλλως, τα 100GB θα τελείωναν σε μερικές μέρες. 😄

Επεξ/σία από kosmsamo
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Cariolanoc είπε

Καλη χρονια σε ολους με υγεια και gaming!

Λετε να το δουμε φετος μαζι με καποιον AAA τιτλο;

απλά GT 7 δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο προς το παρών

Επεξ/σία από REWIND84
  • Like 1
Δημοσ.

Uncharted 4 and Uncharted Lost Legacy remastered.

Singleplayer stories only.

Fidelity mode - 2160p @ 30 Hz
Performance mode - 1440p @ 60 Hz
Performance+ mode - 1080p @ 120 Hz
3D audio
DualSense haptics and adaptive triggers
Faster loading

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, privateer είπε

Uncharted 4 and Uncharted Lost Legacy remastered.

Singleplayer stories only.

Fidelity mode - 2160p @ 30 Hz
Performance mode - 1440p @ 60 Hz
Performance+ mode - 1080p @ 120 Hz
3D audio
DualSense haptics and adaptive triggers
Faster loading

Μια χαρά είμαστε και με της κανονικές εκδόσεις κουλ κουλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tatofski64 είπε

Μια χαρά είμαστε και με της κανονικές εκδόσεις κουλ κουλ

120hz, dualsense support και 3d audio καλοδεχούμενα, όποιος δεν τα έχει παίξει ποτέ στο παρελθόν, ευκαιρία, εγώ τα έχω παίξει όλα οπότε δεν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...