Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

εκει που ζουμαρω την αριστερη γωνια στο πεζουλι τρεμοπαιζει το μαρμαρο με μαυρες γραμμες

Για bug μου κάνει στο software, δεν θα το έδινα σημασία.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/12/2021 στις 7:52 ΜΜ, triton922 είπε

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά με υγεία το πιο σημαντικό στη ζωή μας!!!

Έχω μια ερώτηση!

Θέλω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο στο ps5 για θέμα χώρου....έχω έναν 4 tb και εάν ssd 500gb.

Μπορεί κάποιος να μου πει λίγο τι παίζει και αν υπάρχει συμβατότητα και τι παίζει με τα παιχνίδια γενικώς και αν τρέχουνε το ίδιο σε απόδοση.

Ευχαριστώ.

Το ξαναστελνω το μήνυμα για δεύτερη φορά μπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει λίγο καλύτερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος ψήνεται για Dirt 5 multiplayer, ας στείλει κανα pm, να κάνουμε καμια κόντρα 🤣

Επεξ/σία από Tatofski64
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Όποιος ψήνεται για Dirt 5 multiplayer, ας στείλει κανα pm, να κάνουμε καμια κόντρα 🤣

εγώ θα έλεγα για deep rock 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα , υπάρχει κανένας για help στο bloodborne ? Το ξεκίνησα πριν καμιά 10 αρια μέρες και ειμαι στο blood starved beast. Πήγα να το φάω και εκεί που ήθελε ενα χιτ με σκότωσε γιατι δεν κοιτούσα το δικό μου hp και ξενέρωσα γτ χάλασα ολα τα fire papers . Aν γουστάρει κανένας να μπούμε co-op μπάς και το περάσω θα με βοηθήσει πολύ. 
Εμπειρία απο souls games εχω γενικά. Έχω τελειώσει το Sekiro (platinum)  που μου αρεσε πάρα πολύ και ασχολήθηκα και λιγο με το Demon's souls που το βρήκα λιγο βαρετό και το παράτησα για την ώρα..Kαι τώρα ειπα να πιάσω το bloodborne μιας και δεν ειχα ασχοληθει ποτέ μαζί του και ομολογω οτι ειναι φοβερό..

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

Παιδια καλησπέρα , υπάρχει κανένας για help στο bloodborne ? Το ξεκίνησα πριν καμιά 10 αρια μέρες και ειμαι στο blood starved beast. Πήγα να το φάω και εκεί που ήθελε ενα χιτ με σκότωσε γιατι δεν κοιτούσα το δικό μου hp και ξενέρωσα γτ χάλασα ολα τα fire papers . Aν γουστάρει κανένας να μπούμε co-op μπάς και το περάσω θα με βοηθήσει πολύ. 
Εμπειρία απο souls games εχω γενικά. Έχω τελειώσει το Sekiro (platinum)  που μου αρεσε πάρα πολύ και ασχολήθηκα και λιγο με το Demon's souls που το βρήκα λιγο βαρετό και το παράτησα για την ώρα..Kαι τώρα ειπα να πιάσω το bloodborne μιας και δεν ειχα ασχοληθει ποτέ μαζί του και ομολογω οτι ειναι φοβερό..

εχεις παρει πλατινα στο δυσκολοτερο παιχνιδι που εχει φτιαξει ανθρωπος και κολας στο bloodborne? for real bro?😊

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Soler777 είπε

εχεις παρει πλατινα στο δυσκολοτερο παιχνιδι που εχει φτιαξει ανθρωπος και κολας στο bloodborne? for real bro?😊

ελα ντε. Το sekiro ηταν φοβερό το έλιωσα αλλα μου εφυγε η πίστη για να το κάνω platinum , εδω ισως δεν προσπάθησα οσο έπρεπε και μου φάνηκε δύσκολο .
Άλλη φάση το Sekiro ειχε και parry πιο καλό ενώ εδω οτι κανεις ειναι με το όπλο. Λέω να φαρμάρω να ανεβάσω κανένα λεβελ και θα το προσπαθήσω ξανά. Ισχύει πάντος προς το παρόν μου φαινεται πιο εύκολο απο το sekiro. Δεν ξέρω πιο μετά ποσο δυσκολεύει το γκειμ

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

ελα ντε. Το sekiro ηταν φοβερό το έλιωσα αλλα μου εφυγε η πίστη για να το κάνω platinum , εδω ισως δεν προσπάθησα οσο έπρεπε και μου φάνηκε δύσκολο .
Άλλη φάση το Sekiro ειχε και parry πιο καλό ενώ εδω οτι κανεις ειναι με το όπλο. Λέω να φαρμάρω να ανεβάσω κανένα λεβελ και θα το προσπαθήσω ξανά. Ισχύει πάντος προς το παρόν μου φαινεται πιο εύκολο απο το sekiro. Δεν ξέρω πιο μετά ποσο δυσκολεύει το γκειμ

Δεν υπάρχει επαφή, το sekiro είναι πολύ πιο δύσκολο game. Και στο λέω εγώ που έχω παίξει blood echoes level 40 ng+ το DLC (που είναι και το πιο fucked up part ειδικά ο Laurence με την BS autotrack 360 1 shot attack στην 1η phase).

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Δεν υπάρχει επαφή, το sekiro είναι πολύ πιο δύσκολο game. Και στο λέω εγώ που έχω παίξει blood echoes level 40 ng+ το DLC (που είναι και το πιο fucked up part ειδικά ο Laurence με την BS autotrack 360 1 shot attack στην 1η phase).

ειναι και μέχρι να το συνηθίσεις το game  , θέλει τον χρόνο του. Φαντάσου εγω ξενέρωσα και τώρα που ειναι θεωρητικά αρχή ακομα και οχι κανένα τρελό boss .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίξτε το Kena. Δεν μπορεί να συγκριθεί (κυρίως στο combat έχει φρέσκα στοιχεία… στα υπόλοιπα είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί) με αντίστοιχες παραγωγές από μεγάλα studio αλλά είναι εξαιρετικό παιχνίδι αν αναλογιστούμε την μικρή ομάδα που το δημιούργησε. Οπτικοακουστικά συνθέτει μια τίμια Disney playable εμπειρία και με επαρκή διάρκεια ανάλογα τα κέφια εξερεύνησης (θα τον ήθελα ένα τικ πιο γεμάτο τον κόσμο του) που θα έχετε. Μου επανέφερε μνήμες platforming από εποχές ps2…. με τα καλά και τα κακά του. Νομίζω κερδίσαμε ένα ποιοτικό studio για το μέλλον.

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 4
Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα , ευχομαι να εχουμε μια καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα. 

Επιασα το Guardians of the Galaxy... Προς καλη μου τυχη και αφου διαβασα καλα λογια , ειμαι σε θεση να πω πως ειναι κατι που πρεπει να παιχτει απο φανς της μαρβελ εχθες.

Μετα απο αυτο εχει το κενα σειρα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Καλημερα και χρονια πολλα , ευχομαι να εχουμε μια καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα. 

Επιασα το Guardians of the Galaxy... Προς καλη μου τυχη και αφου διαβασα καλα λογια , ειμαι σε θεση να πω πως ειναι κατι που πρεπει να παιχτει απο φανς της μαρβελ εχθες.

Μετα απο αυτο εχει το κενα σειρα.

Πραγματικά αποκάλυψη το guardians. Βγήκε επιτέλους κάτι πραγματικά tripleA σε μαρβελ. Κριμα που δεν το διαφήμισαν και ανάλογα να το δει και περισσότερος κόσμος σε αντίθεση με την πατάτα το avengers. 

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...