Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά με υγεία το πιο σημαντικό στη ζωή μας!!!

Έχω μια ερώτηση!

Θέλω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο στο ps5 για θέμα χώρου....έχω έναν 4 tb και εάν ssd 500gb.

Μπορεί κάποιος να μου πει λίγο τι παίζει και αν υπάρχει συμβατότητα και τι παίζει με τα παιχνίδια γενικώς και αν τρέχουνε το ίδιο σε απόδοση.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, triton922 είπε

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά με υγεία το πιο σημαντικό στη ζωή μας!!!

Έχω μια ερώτηση!

Θέλω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο στο ps5 για θέμα χώρου....έχω έναν 4 tb και εάν ssd 500gb.

Μπορεί κάποιος να μου πει λίγο τι παίζει και αν υπάρχει συμβατότητα και τι παίζει με τα παιχνίδια γενικώς και αν τρέχουνε το ίδιο σε απόδοση.

Ευχαριστώ.

Μπορείς να τρέξεις οποιοδήποτε PS4 game. Η απόδοση από πλευράς frame rate δεν αλλάζει. Απλά με τον SSD θα έχεις καλύτερα loading times από ότι με τον hard disk.

Δημοσ.

Xριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Playstation Greece - Gameover.gr 

Αντε και καλές γιορτές!
υγ: Υπάρχουν και αλλοι δύο διαγωνισμοί που τρέχουν.

• Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρησιμοποιεί κάποιος από την ομάδα Bluetooth dongle? Ψάχνω να αγοράσω ένα για να συνδέω τα earbuds που έχω. Έχω δει το Ugreen USB Wireless Bluetooth 5.0 Adapter με κάποιες καλές κριτικές για χρήση σε PS5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Hlias-- είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρησιμοποιεί κάποιος από την ομάδα Bluetooth dongle? Ψάχνω να αγοράσω ένα για να συνδέω τα earbuds που έχω. Έχω δει το Ugreen USB Wireless Bluetooth 5.0 Adapter με κάποιες καλές κριτικές για χρήση σε PS5.

Χρόνια Πολλά, το συγκεκριμένο το έχω συνδέσει με το PS5 και ακουστικά της Apple συγκεκριμένα τα pro. Αν έχω άλλη συσκευή με bluetooth που ήταν προηγουμένως συνδεμένα κάνει κάτι κολπάκια. Ας πούμε βάζω-βγάζω το στικάκι και πάω κοντά τα ακουστικά. Η σύνδεση είναι τρομερή στα όρια του τέλειου. Διακοπές κλπ μηδενικές. Φαντάζομαι θα παίζει ρόλο και το ακουστικό, πάντως το στικάκι εμένα προσωπικά με καταβόλεψε. Είχα δοκιμάσει και διάφορα άλλα, απλά ή παλαιότερα αλλά δεν . . .

δες reviews από amazon

https://www.amazon.co.uk/UGREEN-Bluetooth-Transmitter-Wireless-Compatible/dp/B08FX7Y1N5

εγώ προσωπικά το πήρα από ελλάδα, ουσιαστικα η ίδια τιμή αν υπολογίσουμε μεταφορικα.

Επεξ/σία από aret1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aret1 είπε

Χρόνια Πολλά, το συγκεκριμένο το έχω συνδέσει με το PS5 και ακουστικά της Apple συγκεκριμένα τα pro. Αν έχω άλλη συσκευή με bluetooth που ήταν προηγουμένως συνδεμένα κάνει κάτι κολπάκια. Ας πούμε βάζω-βγάζω το στικάκι και πάω κοντά τα ακουστικά. Η σύνδεση είναι τρομερή στα όρια του τέλειου. Διακοπές κλπ μηδενικές. Φαντάζομαι θα παίζει ρόλο και το ακουστικό, πάντως το στικάκι εμένα προσωπικά με καταβόλεψε. Είχα δοκιμάσει και διάφορα άλλα, απλά ή παλαιότερα αλλά δεν . . .

δες reviews από amazon

https://www.amazon.co.uk/UGREEN-Bluetooth-Transmitter-Wireless-Compatible/dp/B08FX7Y1N5

εγώ προσωπικά το πήρα από ελλάδα, ουσιαστικα η ίδια τιμή αν υπολογίσουμε μεταφορικα.

Ευχαριστώ! Πολύ πιθανό να το αγοράσω καινεγω. Για την αρχική σύζευξη με τα ακουστικά χρειάζεται υπολογιστής;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

ξερεις κανεις ενα καλο discord server για playstation 5 κυριως με tech λεπτομερειες και troubleshooting

Και γιατί δεν γράφεις εδώ το πρόβλημα σου μήπως βοηθήσουμε;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hlias-- είπε

Ευχαριστώ! Πολύ πιθανό να το αγοράσω καινεγω. Για την αρχική σύζευξη με τα ακουστικά χρειάζεται υπολογιστής;

Όχι εντελώς ανεξάρτητο, με συνδεση κατευθειαν στο PS5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω αντιμετωπισει 3 περιεργα φαινομενα γραφικων στο νεο μου Ps5 . το πρωτο στο ghost of tsushima directors στην ιζουχαρα το πρωι στο γρασιδι κανει τρομερο φλικερινγκ και οι σκιες πανε πολυ γρηγορα. Στο μιλες στο γηπεδο μπασκετ μονο στις γωνιες κανει μαυρες γραμμες  και στο ματριξ σε μια πορτα  αντιστοιχα  σαν γραμμες μονο στην πορτα  . Το βραδυ στο τσουσιμα δεν εχω δει κατι προς το παρων 

Επεξ/σία από blasterdark86
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

εχω αντιμετωπισει 3 περιεργα φαινομενα γραφικων στο νεο μου Ps5 . το πρωτο στο ghost of tsushima directors στην ιζουχαρα το πρωι στο γρασιδι κανει τρομερο φλικερινγκ και οι σκιες πανε πολυ γρηγορα. Στο μιλες στο γηπεδο μπασκετ μονο στις γωνιες κανει μαυρες γραμμες  και στο ματριξ σε μια πορτα  αντιστοιχα  σαν γραμμες μονο στην πορτα  . Το βραδυ στο τσουσιμα δεν εχω δει κατι προς το παρων 

Η οθόνη που έχεις συνδέσει το PS5 ποια ακριβώς είναι? Επειδή αυτό που είδα με το Spider-Man μοιάζει με black smearing που παθαίνουν τα VA panels σε fast moving objects.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

οχι ips ειναι φιλε dell  u2715h

Ίσως βλέπουμε διαφορετικό πράγμα, εγώ είδα κάτι που μοιάζει με black smearing στα σημεία που επάνω στο χιόνι περνάνε κάτι ποντίκια, αυτό το σημείο εννοείς και εσύ?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ίσως βλέπουμε διαφορετικό πράγμα, εγώ είδα κάτι που μοιάζει με black smearing στα σημεία που επάνω στο χιόνι περνάνε κάτι ποντίκια, αυτό το σημείο εννοείς και εσύ?

εκει που ζουμαρω την αριστερη γωνια στο πεζουλι τρεμοπαιζει το μαρμαρο με μαυρες γραμμες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...