Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, francisunderwood είπε

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία!

αντιμετωπίζω το εξής παράξενο θέμα, μόλις εγκατέστησα το demon souls κατέβασε το update και όταν πατάω play game μου βγάζει το μήνυμα Cant start the game app. ενώ επάνω δεξιά στην οθόνη CE-100095-5

Τι είναι αυτό ?

ΜΦΧ

Google is our friend :)

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά διάβαζα και εγώ πρίν, άρα δεν υπάρχει ξεκάθαρα λύση, επανεκκίνηση - εγκατάσταση ξανά...και περιμένουμε κάποιο update fix,

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το παλέψω λίγο μήπως τα καταφέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, francisunderwood είπε

Αυτά διάβαζα και εγώ πρίν, άρα δεν υπάρχει ξεκάθαρα λύση, επανεκκίνηση - εγκατάσταση ξανά...και περιμένουμε κάποιο update fix,

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το παλέψω λίγο μήπως τα καταφέρω.

και clear cache, rebuild database κτλ

Για γενικότερη χρήση, ένα database με κάποια από τα PS (5, 4, 3, Vita) error και τα action τους.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gIOZsPyHt8oGngAOXgGXI3Hzxmmn8WDbOKZrzXYUz-4/edit?usp=sharing

Επεξ/σία από skritikos
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, francisunderwood είπε

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία!

αντιμετωπίζω το εξής παράξενο θέμα, μόλις εγκατέστησα το demon souls κατέβασε το update και όταν πατάω play game μου βγάζει το μήνυμα Cant start the game app. ενώ επάνω δεξιά στην οθόνη CE-100095-5

Τι είναι αυτό ?

ΜΦΧ

https://bestgamingtips.com/fix-error-ce-100095-5-ps5/

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ilias78 είπε

Έχω κάποιες ερωτήσεις για το ps plus.

Καταρχήν, πως μπορώ να απενεργοποιησω την αυτόματη ανανέωση? 

Θέλω να κατεβάσω κάποια παιχνίδια απο τα 20 που δίνει στο library. Στο ps4 όμως κ να το στείλω στο χωριό  να περνάω την ώρα μου. Internet εκεί δεν υπάρχει. Θα μπορώ να τα παίξω? Κ μέχρι πότε? Σε περίπτωση δηλαδή που δεν ανανεώσω τι γίνεται?

Αν δεν ανανεώσεις την συνδρομή plus τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να τα παίζεις. Θα μπορείς να τα παίζεις μέχρι την λήξη της συνδρομής σου. Χωρίς internet δεν είναι δυνατή η εκκίνηση των παιχνιδιών οπότε θα χρειαστεί να συνδέσεις την κονσόλα στο internet πχ μέσω κινητού (hot-spot). Όσον αφορά το 1ο ερώτημα, δες οδηγίες εδώ: https://www.playstation.com/el-gr/support/store/cancel-ps-store-subscription/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, francisunderwood είπε

Thank you! Καλή μου τύχη 😵💫😵💫!

Για την ιστορία , και όσους αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο το πρόβλημα λύθηκε με delete και εγκατάσταση ξανά του παιχνιδιού, 

όλα καλά τώρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος δοκιμασμένος εσωτερικός σκληρός ssd 1 ή 2 ΤB για την κονσόλα; 

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Κάποιος δοκιμασμένος εσωτερικός σκληρός ssd 1 ή 2 GB για την κονσόλα; 

980 pro samsung σαν πρώτη επιλογή και ο αντίστοιχος WD αν δε θες samsung.

Επεξ/σία από tsakonass
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε 

https://www.skroutz.gr/s/25837599/Samsung-980-Pro-SSD-1-0TB-M-2-NVMe-MZ-V8P1T0BW.html

ή

https://www.skroutz.gr/s/25934052/Western-Digital-Black-SN850-SSD-1TB-M-2-NVMe-WDS100T1X0E.html

με ψήκτρα 

https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html

και είμαστε κομπλέ; 

EDIT:

Οκ στραβομάρα, τώρα πρόσεξα το μήνυμα του johnnyman 

Στις 24/12/2021 στις 12:41 ΜΜ, johnnyman είπε

Ηρθε το θηρίο!

Καλές γιορτές παιδιά με υγεία και χαρά! 

Υ.Γ Παιδιά ο ssd είναι πιο γρήγορος και από τον εσωτερικό. 

Απίστευτο πραγματικά. 

Πιστεύω να είμαι κομπλέ και από θερμοκρασιες. 

Η ψήκτρα είναι υπόθεση 2 λεπτών. 

Ολα τέλεια 

20211224_122744-01.jpeg

20211224_120923-01.jpeg

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα. 

Τις προαλλες μπηκα σε tilt mode και εφυγε το dualsense ταξιδι προς το πατωμα.... ραγισε η μερια στα κουμπια....

Ο λογος ? Η δονηση αρχισε να τα παιζει στο παιχνιδι επανω και να δονιζει σα χαζο και το βασικοτερο ειναι πως αρχισε να μενει μεσα το Χ και σιγα σιγα το Ο..... Να σημειωσουμε εδω πως εχω dualshock 4 v1 χωρις να χω αλλοιωσει το analog... Ακομα και dualshock 2 εχω ... Δλδ τοσο για το φεο το κανανε ποιοτικα ??? 

Οχι τιποτα , βρηκα λογο και παραγγειλα το μαυρο χρωμα 😆😆😆😆😆

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Τις προαλλες μπηκα σε tilt mode και εφυγε το dualsense ταξιδι προς το πατωμα.... ραγισε η μερια στα κουμπια....

Ο λογος ? Η δονηση αρχισε να τα παιζει στο παιχνιδι επανω και να δονιζει σα χαζο και το βασικοτερο ειναι πως αρχισε να μενει μεσα το Χ και σιγα σιγα το Ο..... Να σημειωσουμε εδω πως εχω dualshock 4 v1 χωρις να χω αλλοιωσει το analog... Ακομα και dualshock 2 εχω ... Δλδ τοσο για το φεο το κανανε ποιοτικα ??? 

Δεν ήταν εντός εγγύησης?

Αν ήταν, το έστελνες Cometron και σε δύο μέρες θα στο αντικαθιστούσαν. Τώρα βέβαια που το έσπασες δε θα το δεχτούν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χάνουν τόσο εύκολα την ψυχραιμία τους κάποιοι επάνω στο gaming.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vag.patrick είπε

Τα παλιοτερα χρονια ειχα καταφερει να σπασω και οθονη με μπουκετο ο αθεοφοβος,τωρα βεβαια που εχω πληρωσει εφτα κατοσταρικα για να παρω το μηχανημα(πιο πολλα απο το μισθο μου   btw) προσεχω ακομα και πως ακουμπαω το χειριστηριο κατω 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Charismo είπε

Δεν ήταν εντός εγγύησης?

Αν ήταν, το έστελνες Cometron και σε δύο μέρες θα στο αντικαθιστούσαν. Τώρα βέβαια που το έσπασες δε θα το δεχτούν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χάνουν τόσο εύκολα την ψυχραιμία τους κάποιοι επάνω στο gaming.

Ε βαρα μερικα 12ωρα στη δουλεια λογω εορτων , εχε και ενα ζωηρο μωρο στο σπιτι και αν για να παιξεις την ημερα εχεις      2 -3 ωρες χανοντας σιγουρα την μια απο τον υπνο σου , αμα μπορεις μην μπαινεις σε tilt mode... Εαν οντως το κανεις , σε συγχαιρω.... Εγω παλι δε μπορω ... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...