Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nyne είπε

Μιλας με το καταστημα,στελνεις εμαιλ και αν σου αρνηθουν καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη.

@stcp Αυτό ακριβός 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε το θηρίο!

Καλές γιορτές παιδιά με υγεία και χαρά! 

Υ.Γ Παιδιά ο ssd είναι πιο γρήγορος και από τον εσωτερικό. 

Απίστευτο πραγματικά. 

Πιστεύω να είμαι κομπλέ και από θερμοκρασιες. 

Η ψήκτρα είναι υπόθεση 2 λεπτών. 

Ολα τέλεια 

20211224_122744-01.jpeg

20211224_120923-01.jpeg

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 16
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stcp είπε

Καλημερα.  Ας μας πει καποιος την εμπειρια του με Commetron μετα το 1ο ετος αγορας να γελασουμε. Εμφανισε προβλημα το dualsense 13 μηνων, δεχονται να το επισκευασουν εκτος εγγυησης με κοστος. 

Μα η Ευρωπαϊκη νομοθεσια, μπλα μπλα...

Η Sony δινει εγγυηση 1 ετος κυριε! .-

Προσπαθω να επικοινωνησω με Γερμανο που ειχε αγοραστει αλλα ματαια... με παραπεμπει στην ιστοσελιδα...

Ελπιζω να βρω ξεχασμενο καπου κανενα της προσφορας με τα 50Ε.

Χρονια Πολλα!!!

Σωστα σου λενε. Πρεπει να επικοινωνησεις με τον Γερμανο. Τι εννοειες σε παραπεμπει στην ιστοσελιδα? 

https://www.germanos.gr/corporate/gservice_faqs/

image.png.f234248e12fae5d856bc944ef1e4fb1e.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stcp είπε

Καλημερα.  Ας μας πει καποιος την εμπειρια του με Commetron μετα το 1ο ετος αγορας να γελασουμε. Εμφανισε προβλημα το dualsense 13 μηνων, δεχονται να το επισκευασουν εκτος εγγυησης με κοστος. 

Μα η Ευρωπαϊκη νομοθεσια, μπλα μπλα...

Η Sony δινει εγγυηση 1 ετος κυριε! .-

Προσπαθω να επικοινωνησω με Γερμανο που ειχε αγοραστει αλλα ματαια... με παραπεμπει στην ιστοσελιδα...

Ελπιζω να βρω ξεχασμενο καπου κανενα της προσφορας με τα 50Ε.

Χρονια Πολλα!!!

Κάνε ότι είπαν τα παιδιά φίλε μου. 

Εαν επιτρέπεται τι χρήματά ζήτησαν για επισκευή? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/12/2021 στις 5:48 ΜΜ, skritikos είπε

Στο έγραψα και πριν λίγες μέρες. H Sony δεν έχει καμία δουλειά με αυτό. Αν μπορούσε να σε βοηθήσει θα το έκανε αλλά δεν έχει ούτε σχέση ούτε και δυνατότητα να κάνει κάτι προς εσένα.

Το θέμα σου θα λυθεί με την τράπεζα και μόνο. Και στο μέλλον για να μην έχεις ποτέ τα ίδια, με 2FA σε όλες τις συναλλαγές σου, ή έστω extra approval που θα το δίνεις εσύ από το κινητό σου σε push notification που θα λαμβάνεις.

Αν η Εθνική δεν έχει τέτοια πράγματα το έτος 2021 (*που δεν το πιστεύω) τότε αλλάζεις τράπεζα.

Μόλις μου επεστράφησαν τα χρήματα ακέραια χωρίς; να κρατήσει η τράπεζα ουτε 1 ευρώ. Τέλος καλό όλα καλά :) . Καλά Χριστουγεννα σε όλους :)

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Like 5
Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα στηβ παρεα , εχω την εξης απορια θελω να αγορασω το ride 4 για  το playstation 5 το οποιο εχει προσφορα μειον δυο ευρω αν εισαι μελος plus, αν το αγορασω λοιπον με την προσφορα θα μπορω να παιξω το παιχνιδι και οταν δεν θα ειμαι μελος του plus η οχι;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Καλησπερα και χρονια πολλα στηβ παρεα , εχω την εξης απορια θελω να αγορασω το ride 4 για  το playstation 5 το οποιο εχει προσφορα μειον δυο ευρω αν εισαι μελος plus, αν το αγορασω λοιπον με την προσφορα θα μπορω να παιξω το παιχνιδι και οταν δεν θα ειμαι μελος του plus η οχι;

Ναι. Αυτό που βλέπεις είναι μια επιπλέον έκπτωση (πέραν της υπάρχουσας) για τα PS+ μέλη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια παιζει κανεις outriders?

Εχει περιπου 2 εβδομαδες που το ξεκινησα και εχω εθιστει.χαχαχαχα.

Τρομερη μαχη,ηχος,πολυ καλα γραφικα και τα skills το κατι αλλο!!

Στα 20 ευρω που το ειχα χτυπησει απο το store ειναι πολυ τιμιο!

Πολυ αδικημενο παιχνιδι!

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnnyman είπε

Παιδια παιζει κανεις outriders?

Εχει περιπου 2 εβδομαδες που το ξεκινησα και εχω εθιστει.χαχαχαχα.

Τρομερη μαχη,ηχος,πολυ καλα γραφικα και τα skills το κατι αλλο!!

Στα 20 ευρω που το ειχα χτυπησει απο το store ειναι πολυ τιμιο!

Πολυ αδικημενο παιχνιδι!

Συμφωνώ απόλυτα! Το τερμάτισα PC και πλέον το παίζω και στο ps5 .

• Like 2
Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους. Ερώτηση μόλις το άνοιξα κλπ και πάω να αγοράσω ps plus και μου το βγάζει στα 59.90.

Κάποια λύση; 

Είχα διαβάσει για 50% έκπτωση 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Χρόνια πολλά σε όλους. Ερώτηση μόλις το άνοιξα κλπ και πάω να αγοράσω ps plus και μου το βγάζει στα 59.90.

Κάποια λύση; 

Είχα διαβάσει για 50% έκπτωση 

Η προσφορά ισχυε μέχρι 19/12 και με την προϋπόθεση να μην έχεις ενεργή συνδρομή.

Άλλη λύση, λίγο πιο φθηνή από 59.90 είναι να μπεις eneba.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω κάποιες ερωτήσεις για το ps plus.

Καταρχήν, πως μπορώ να απενεργοποιησω την αυτόματη ανανέωση? 

Θέλω να κατεβάσω κάποια παιχνίδια απο τα 20 που δίνει στο library. Στο ps4 όμως κ να το στείλω στο χωριό  να περνάω την ώρα μου. Internet εκεί δεν υπάρχει. Θα μπορώ να τα παίξω? Κ μέχρι πότε? Σε περίπτωση δηλαδή που δεν ανανεώσω τι γίνεται?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Η προσφορά ισχυε μέχρι 19/12 και με την προϋπόθεση να μην έχεις ενεργή συνδρομή.

Άλλη λύση, λίγο πιο φθηνή από 59.90 είναι να μπεις eneba.

Eneba είδα ότι έχει από Αγγλία ή είδα λάθος; επίσης τον κωδικό που τον βάζω μετά; 

Δημοσ.
Στις 23/12/2021 στις 7:13 ΜΜ, kosmsamo είπε

Πολύ όμορφο!

Και για να μην βγαίνω off

Απόκρυψη περιεχομένων

Κάλο είναι να γίνονται αυτά. Από το να βλέπουμε άδειους και παρατημένους / ταλαιπωρημένους τοίχους ή γεμάτους με κάθε λογής σύνθημα / motto / ταγκιά κλπ...

μακαρι να μεινει ετσι η δουλεια των παιδιων που το εκαναν και να μη καταστραφει και αυτο από τα ορκ του "ΠΑΟΚΑΡΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ/ΟΜΑΔΑΡΑ", "ΤΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ", "$#%$#^$ (ταγκ που κανεις δε μπορει να διαβασει)"

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία!

αντιμετωπίζω το εξής παράξενο θέμα, μόλις εγκατέστησα το demon souls κατέβασε το update και όταν πατάω play game μου βγάζει το μήνυμα Cant start the game app. ενώ επάνω δεξιά στην οθόνη CE-100095-5

Τι είναι αυτό ?

ΜΦΧ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...