Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα παραλαμβάνω ps 5 disk edition. 

Ερώτηση : έχει ήδη ο μικρός μου ps 4, γίνεται να βάλουμε και σε αυτό το ίδιο email και όταν δεν παίζει το ένα να παίζει το άλλο; 

Ναι. Μπορείς να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό στο PS5. 

Επίσης, μπορεί να παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του 4 στο 5, οπότε δε βρίσκω το λόγο να παίζει μια το ένα μια το άλλο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Ναι. Μπορείς να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό στο PS5. 

Επίσης, μπορεί να παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του 4 στο 5, οπότε δε βρίσκω το λόγο να παίζει μια το ένα μια το άλλο.

Σε ευχαριστώ πολύ....ναι θα το κάνουμε έτσι λογικά. Απλά θα κάνω και εγώ έναν λογαριασμό θέλει να παίξουμε κάποια παιχνίδια μαζί. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Δεν μπορεις να παίζεις games συχρονος και στο 4 και στο 5 με το ιδιο account.

Μπορείς. Ένα account μπορεί να είναι primary και σε PS4 και σε PS5 και να παίζει ταυτόχρονα, αρκεί το PS5 να μην παίζει BC παιχνίδια. Σε αυτήν την περίπτωση, μόνο με δεύτερο account σε μια εκ των δύο ή η μια κονσόλα να είναι offline.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kosmsamo είπε

Μπορείς. Ένα account μπορεί να είναι primary και σε PS4 και σε PS5 και να παίζει ταυτόχρονα, αρκεί το PS5 να μην παίζει BC παιχνίδια. Σε αυτήν την περίπτωση, μόνο με δεύτερο account σε μια εκ των δύο ή η μια κονσόλα να είναι offline.

Ps4 game εννοούσα, απλά ξέχασα να το γράψω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

PS Plus Games Ιανουαρίου 2022

Το dirt τι λέει; Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω να πάρω series S για forza 5.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Δεν λέει τίποτα φίλος. Και το είχα αγοράσει σε προσφορά 20€ αλλά δεν με ενθουσίασε. Νταξ τώρα αν είναι δωρεάν οκ θα το τσεκαρεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Το forza 5 "σπέρνει", πολύ καλύτερο από dirt 5, ασυζητητί..αν σου αρέσουν τα arcade (με πινελιές sim) τότε forza δαγκωτό, δεν μου άρεσε καθόλου το συγκεκριμένο dirt, έκανε στροφή 360 μοιρών σε σχέση με τα προηγούμενα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Για δωρεάν παιχνίδι,καλό είναι. Για 60ευρώ αρχική τιμή,πολύ μέτριο.

Ψιλό οκ,ποικιλία σε πίστες(έχει και Ελλάδα μέσα) και αμάξια(αλλά και πάλι όχι πολλά),ψιλό οκ γραφικά για cross gen(έχουμε δεί όμως πολύ καλύτερα συνολικά),αλλά επανάληψη είναι το Α και το Ω,μιας και στην ουσία στο τέλος όλο οδηγάς τις ίδιες όχι πολλές πίστες με τα ίδια όχι πολλά αμάξια.

Σε όλα κατώτερο από το παιχνίδι/σειρά που αναφέρεις στο τέλος.

Δημοσ.
38 minutes ago, kaliakman said:

Δεν είναι κακό αν θελεις ενα arcade racer. Εχει καλα γραφικα αλλά το παράκαναν προς το arcade τα physics του συν οτι θα μπορουσε να εχει περισσοτερο content. Για το τελευταιο βεβαια φταιει οτι ηταν launch τιτλος για τις κονσολες και φαινεται οτι βιαστηκαν να το βγαλουν. To Φορτζα βεβαια το βλεπει με κυαλια τοσο σε γραφικα όσο και σε content/gameplay. Και τα δυο ειναι στο gamepass παντως.

• Like 2
Δημοσ.

Τα έχω εγώ και τα 2. Το ps5 έχω να το ανοίξω 2 εβδομάδες. Έχω τερματίσει όμως όλα τα αποκλειστικά από ps4pro και ξανα 2ο playthroygh στο ps5 με 60 fps κτλ.εχω τεράστιο library. Παίζει ρόλο και η τηλεόραση βέβαια. Εμενα μου αρέσει πιο πολύ το dolby vision/atmos που βγάζει το series x. Όπως επίσης και το vrr freesync που έχει. Επίσης βρίσκω και τα παιχνίδια πολύ πιο φτηνα μεσω Βραζιλίας κτλ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Τα έχω εγώ και τα 2. Το ps5 έχω να το ανοίξω 2 εβδομάδες. Έχω τερματίσει όμως όλα τα αποκλειστικά από ps4pro και ξανα 2ο playthroygh στο ps5 με 60 fps κτλ.εχω τεράστιο library. Παίζει ρόλο και η τηλεόραση βέβαια. Εμενα μου αρέσει πιο πολύ το dolby vision/atmos που βγάζει το series x. Όπως επίσης και το vrr freesync που έχει. Επίσης βρίσκω και τα παιχνίδια πολύ πιο φτηνα μεσω Βραζιλίας κτλ.

Καλα και εγώ έχω τεράστιο library στο ps5.

Σκεφτόμουν για series x να έπαιζα τo horizon 5 και κανένα gears of War, κάτι άλλο δεν ειδα να με κινεί το ενδιαφέρον στο gamepass. 

Παίζω πολύ συγκεκριμένα παιχνιδια και αυτό είναι που με κάνει πίσω. 

Πόσο πιο φτηνά σε σχέση με εδώ? 

Επεξ/σία από johnnyman
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...