Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tesla22 είπε

https://www.skroutz.gr/s/32774987/Ανεμιστηράκι-για-PS5-PlayStation-5-Disk-Digital-Cooling-Fan-For-PS5-NexiGo.html το χει παρει κανεις λεει τιποτα η ειναι για κλωτσιες?

Δεν υπάρχει κανένας λογος για κάτι τέτοιο.. κρατα τα λευτακια σου για κατι πιο ουσιαστικό πραγματικά,  γνωμη μου.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, sndev είπε

Δεν υπάρχει κανένας λογος για κάτι τέτοιο.. κρατα τα λευτακια σου για κατι πιο ουσιαστικό πραγματικά,  γνωμη μου.

Συμφωνω απόλυτα. 50 Ευρω ειδικα το θεωρω κακογουστο αστειο . 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, francisunderwood είπε

Το μέλλον έφτασε , είναι πλέον θέμα των developers να βγάζουν παιχνίδια. Περιμένω με αγωνία το grand turismo, το Elden ring (λέτε να μοιάζει με το ultima ? ουπς και άλλο hint για την ηλικία μου)

Open World Dark Souls 3 είναι μέσες άκρες. Με αρκετό exploration και mini dungeons για να ανακαλύψεις πράγματα. Η διαφορά από άλλα παιχνίδια του είδους είναι ότι το exploration είναι πάντα rewarding. Δε ψάχνεις δηλαδή μόνο για resources ή xp. Την μία θα βρεις ένα ωραίο όπλο με μοναδικό moveset, την άλλη μια niche ασπίδα στο άσχετο σε ένα σεντούκι στο πουθενά που πετάει ένα πλοκάμι, την άλλη κάτι summons ή κάποιο spell κλπ.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη, μήπως έχει κανείς να προτείνει headset μέχρι 35 ευρώ για PS5; Ζητούμενο είναι να έχει combined jack για να μην χρειάζεται αντάπτορας, είτε να είναι wireless, αν υπάρχουν σε αυτό το budget. 

Γενικά ο ήχος/mic με κάποια παλιά ακουστικά που είχα ήταν λίγο χάλια και κοιτάω να το αναβαθμίσω, αλλά δεν θα ήθελα να δώσω και 85 ευρώ που είναι τα "επίσημα". 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mandurang είπε

Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη, μήπως έχει κανείς να προτείνει headset μέχρι 35 ευρώ για PS5; Ζητούμενο είναι να έχει combined jack για να μην χρειάζεται αντάπτορας, είτε να είναι wireless, αν υπάρχουν σε αυτό το budget. 

Γενικά ο ήχος/mic με κάποια παλιά ακουστικά που είχα ήταν λίγο χάλια και κοιτάω να το αναβαθμίσω, αλλά δεν θα ήθελα να δώσω και 85 ευρώ που είναι τα "επίσημα". 

Θα πρεπει να ανεβασεις ελαφρως το μπατζετ σου για να πας σε καποια πραγματικα αξιολογη προταση, οπως τα απανταχου alpha, blackshark, arctis 3.

Σε ασυρματο διαβαζω πολυ καλα πραγματα και εισαγονται πλεον και στη χωρα μας, χωρις να τα εχω ακουσει ο ιδιος, αυτα:

https://www.skroutz.gr/s/27116278/Mpow-BH415A-Μαύρο-Κόκκινο.html?from=catspan

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Open World Dark Souls 3 είναι μέσες άκρες. Με αρκετό exploration και mini dungeons για να ανακαλύψεις πράγματα. Η διαφορά από άλλα παιχνίδια του είδους είναι ότι το exploration είναι πάντα rewarding. Δε ψάχνεις δηλαδή μόνο για resources ή xp. Την μία θα βρεις ένα ωραίο όπλο με μοναδικό moveset, την άλλη μια niche ασπίδα στο άσχετο σε ένα σεντούκι στο πουθενά που πετάει ένα πλοκάμι, την άλλη κάτι summons ή κάποιο spell κλπ.

Να σου πώ την αλήθεια το exploration και τα dungeons με γοήτευαν πάντα σε αυτά τα παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα resources η xp ενώ πάλι μια καλή πανοπλία είναι πάντα χρήσιμη ...😉

Δημοσ.
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Ναι, με την λεπτομέρεια ότι, η κωλοτούμπα, όσον αφορά το update, είναι της square enix, αυτή την φορά. Όπως και η απόφαση για 80 ευρώ στην έκδοση για το PC που από ότι διάβασα είναι ένα κάκιστο port σύμφωνα με τις δοκιμές του D.F.

Μια χαρά είναι το port παίζει απροβλημάτιστα, τα 80 ευρώ είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Θα πρεπει να ανεβασεις ελαφρως το μπατζετ σου για να πας σε καποια πραγματικα αξιολογη προταση, οπως τα απανταχου alpha, blackshark, arctis 3.

Σε ασυρματο διαβαζω πολυ καλα πραγματα και εισαγονται πλεον και στη χωρα μας, χωρις να τα εχω ακουσει ο ιδιος, αυτα:

https://www.skroutz.gr/s/27116278/Mpow-BH415A-Μαύρο-Κόκκινο.html?from=catspan

Για πες μερικές από αυτές τις προτάσεις αν μπορείς ώστε να δω κι εγώ αν θα το ανεβάσω!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι και τα ασύρματα που linkαρες φαίνονται αρκετά καλά και είναι δελεαστική πρόταση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mandurang είπε

Για πες μερικές από αυτές τις προτάσεις αν μπορείς ώστε να δω κι εγώ αν θα το ανεβάσω!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι και τα ασύρματα που linkαρες φαίνονται αρκετά καλά και είναι δελεαστική πρόταση. 

Αν κλινεις προς το ασυρματο να μη στειλω, κομπλε θα ειναι πιστευω.

Σε αλλη περιπτωση μου λες και θα ερθουν και οι συνδεσμοι. 🙂

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, francisunderwood είπε

Ένα μικρό review της κονσόλας που ίσως βοηθήσει κάποιους να πάρουν την απόφαση…

Μάλλον κάτι μου διαφεύγει αν κρίνω και από τα πολλά likes,αλλά το review για την ίδια την ίδια την κονσόλα που είναι?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostiger είπε

Αν κλινεις προς το ασυρματο να μη στειλω, κομπλε θα ειναι πιστευω.

Σε αλλη περιπτωση μου λες και θα ερθουν και οι συνδεσμοι. 🙂

Αν έχεις κάποιες προτάσεις ας πούμε από 40 ευρώ μέχρι και τα 53 που κάνει το ασύρματο, καλοδεχούμενες ώστε να υπάρχει αντίπαλο δέος! 🙂

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μια χαρά είναι το port παίζει απροβλημάτιστα, τα 80 ευρώ είναι το πρόβλημα.

Διάβασες φαντάζομαι ότι το χαρακτήρισαν ως a mess..

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Διάβασες φαντάζομαι ότι το χαρακτήρισαν ως a mess..

Μλκίες, το παιχνίδι τρέχει μια χαρά και πολύ καλύτερα από πολλά άλλα, π.χ. Halo Infinite, Far Cry 6, Kena κλπ..Όσον αφορά τα stutters αυτά.

Και το DSOG ίδιο συμπέρασμα έβγαλε..

Final Fantasy 7 Remake Intergrade PC Performance Analysis

Spoiler

Now it’s time to address the big elephant in the room, the stutters that a lot of gamers have reported. Unfortunately, we did not experience any major stutters other than the traversal stutters that occur in most games. There were a few additional stutters after some cut-scenes, but we did not experience any stutters during combat or while standing still and panning the camera. And, to be honest, the game felt smoother than a lot of other PC games we’ve tested. For instance, it has way fewer stutters than Far Cry 6Halo Infinite, or ICARUS.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ilos είπε

ROFL άλλη μια κωλοτούμπα, αφού μαζέψαμε ότι μαζέψαμε από τα αρρωστάκια του plus που αγόρασαν το ίδιο παιχνίδι για ένα patch και τα 80ρια του κινεζομάγαζου. Tbh καλύτερα να μη την έκανε γιατί τώρα θα την βρίζουν όσοι plus subscribers το αγόρασαν και με το δίκιο τους.

Ισχύει ,βέβαια η Square για κατόχους της απλής ps4 έκδοσης, δίνει δωρεάν το upgrade,δεν ζητάει 10ευρώ jim ryan edition. 

Και μην ξεχνάς ότι η ps plus έκδοση, ζητάει να έχεις μόνιμα συνδρομή για να έχεις πρόσβαση στο παιχνίδι κάθε στιγμή. 

Η κουτάτη που λες,το παιχνίδι το έχεις κανονικά,και αν αλλάξεις γνώμη καλή ώρα,μπορείς να το βάλεις αγγελία/ebay κλπ

Επίσης ρίχνει φώς στο τούννελ για το ποιος φταίει τελικά(ή ποιου απόφαση είναι)οι εκδόσεις που μπαίνουν στο ps plus πολλές φορές,που είναι οι απλές του ps4.

Το πρόβλημα με το final fantasy που δεν  έχει αναφέρει κανείς, είναι ότι στην ps5 έκδοση, είναι άλλο ένα παιχνίδι που το dlc αυτού είναι σε κωδικό και όχι μέσα στο δισκάκι. Με λίγα λόγια αντίο αγγελίες για την ps5 έκδοση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...