Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τι εννοείς για gaming ίσως? Μιλάμε για ακουστικά που η ίδια η εταιρεία τα κυκλοφορεί για χρήση στο Ps5 συγκεκριμένα. Που κολλάνε οι audiophile?

Πολυς κοσμος τα αγοραζει με την εντυπωση οτι παιρνει ενα καλο ζευγαρι ακουστικα all around

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και όχι μόνο αυτό, αν είναι όντως δωρεάν η αναβάθμιση, τότε με ένα και μόνο παιχνίδι το plus έχει βγάλει τα χρήματα του.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια οταν παραλαβω τον wd sn850 μεσα στην εβδομαδα θα χρειαστει firmware update?

Ρωταω διοτι το pc μου ειναι αρκετα παλιο εαν και θηριο ακομη αλλα δεν υποστιριζει m2 ssd.

Την ψήκτρα την παρέλαβα σήμερα από πλαίσιο! 

20211220_145126-01.jpeg

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Παιδια οταν παραλαβω τον wd sn850 μεσα στην εβδομαδα θα χρειαστει firmware update?

Ρωταω διοτι το pc μου ειναι αρκετα παλιο εαν και θηριο ακομη αλλα δεν υποστιριζει m2 ssd

Οχι. Το φορας στο PS και είσαι έτοιμος

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, tesla22 είπε

Πολυς κοσμος τα αγοραζει με την εντυπωση οτι παιρνει ενα καλο ζευγαρι ακουστικα all around

Πιο πίσω αναφέρθηκες σε audiophiles,οι οποίοι πίστεψε με δεν ασχολούνται ούτε για αστείο με τα περισσότερα(ασύρματα ειδικά) gaming ακουστικά σε αυτά τα χρήματα.

Τώρα αναφέρεσαι στον μέσο άσχετο χρήστη,που αγοράζει χωρίς να έχει ιδέα στα τυφλά.

Τελείως διαφορετικές περιπτώσεις κόσμου.

Τα ακουστικά(όπως και τα αντίστοιχα της microsoft)προορίζονται κυρίως για χρήση στην κονσόλα.

Για αυτή την χρήση κυρίως σχεδιάζονται και αυτό είναι το target group του κόσμου που στοχεύουν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Πιο πίσω αναφέρθηκες σε audiophiles,οι οποίοι πίστεψε με δεν ασχολούνται ούτε για αστείο με τα περισσότερα(ασύρματα ειδικά) gaming ακουστικά σε αυτά τα χρήματα.

Τώρα αναφέρεσαι στον μέσο άσχετο χρήστη,που αγοράζει χωρίς να έχει ιδέα στα τυφλά.

Τελείως διαφορετικές περιπτώσεις κόσμου.

Τα ακουστικά(όπως και τα αντίστοιχα της microsoft)προορίζονται κυρίως για χρήση στην κονσόλα.

Για αυτή την χρήση κυρίως σχεδιάζονται και αυτό είναι το target group του κόσμου που στοχεύουν.

Ξερεις εσυ πολλους να δινουν 100 ευρω για ενα ζευγαρι ακουστικα αποκλειστικα για γκειμινγκ; οχι τα αγοραζουν λοιπον με την λογικη οτι θα τα χρησιμοποιω  λιγο απο ολα  και απλα υπογραμμιζω οτι δεν κανουν

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tesla22 είπε

Ξερεις εσυ πολλους να δινουν 100 ευρω για ενα ζευγαρι ακουστικα αποκλειστικα για γκειμινγκ; οχι τα αγοραζουν λοιπον με την λογικη οτι θα τα χρησιμοποιω  λιγο απο ολα  και απλα υπογραμμιζω οτι δεν κανουν

Κανείς audiophile δεν αγοράζει gaming ακουστικά για να ακούει μουσική. Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι είναι χρήστες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ναι θα δώσουν 100 ευρώ για να κάνουν λίγο από όλα αλλά δεν είναι audiophiles.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tesla22 είπε

Στην Ελλάδα όχι και τόσο προφανώς γιατι οι περισσότεροι γενικά δεν χαλάνε πολλά χρήματα γύρω από το gaming.

Και με Oled τηλεοράσεις δεν ξέρω πολλούς στην Ελλάδα,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Στο εξωτερικό, όμως πολλοί δίνουν ναι και άσε που δεν σε υποχρεώνει κανεις να τα πληρώσεις full price.

Μπορείς να τα πάρεις σε εκπτώσεις όπως τώρα καλή ωρα.

Πέραν τούτου, επειδή μιλάμε για gaming ακουστικά για το ps5,κάποιος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και για μουσική προφανώς πχ μέσω youtube/spotify και για να δεί σειρές και ταινίες,πράγματα τα οποια υποστηρίζει η κονσόλα.

Απλά η εμπειρία σε αυτά θα είναι ανάλογη όπως με τα περισσότερα gaming ακουστικά αυτης της κατηγορίας.

Εχεις εσύ να προτείνεις κάτι καλύτερο σε ασύρματη μεριά από τα 70ευρω που κοστίζουν τώρα?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι είχαμε πάρει το Final Fantasy VII για PS4 δωρεάν μέσω του psplus απο Τετάρτη θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε στην PS5 έκδοση δωρεάν 

Επεξ/σία από aggelos87
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/12/2021 στις 12:44 ΠΜ, Daredevil είπε

ROFL άλλη μια κωλοτούμπα, αφού μαζέψαμε ότι μαζέψαμε από τα αρρωστάκια του plus που αγόρασαν το ίδιο παιχνίδι για ένα patch και τα 80ρια του κινεζομάγαζου. Tbh καλύτερα να μη την έκανε γιατί τώρα θα την βρίζουν όσοι plus subscribers το αγόρασαν και με το δίκιο τους.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilos είπε

ROFL άλλη μια κωλοτούμπα, αφού μαζέψαμε ότι μαζέψαμε από τα αρρωστάκια του plus που αγόρασαν το ίδιο παιχνίδι για ένα patch και τα 80ρια του κινεζομάγαζου. Tbh καλύτερα να μη την έκανε γιατί τώρα θα την βρίζουν όσοι plus subscribers το αγόρασαν και με το δίκιο τους.

Ναι, με την λεπτομέρεια ότι, η κωλοτούμπα, όσον αφορά το update, είναι της square enix, αυτή την φορά. Όπως και η απόφαση για 80 ευρώ στην έκδοση για το PC που από ότι διάβασα είναι ένα κάκιστο port σύμφωνα με τις δοκιμές του D.F.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα μικρό review της κονσόλας που ίσως βοηθήσει κάποιους να πάρουν την απόφαση…

Casual gamer , ξεκίνησα την πορεία μου με super Nintendo και το φοβερό τότε Super metroid , ακολούθησε το PS1 με την γνωστή μας Lara γεμάτη πολύγωνα, αλλά ως πρώτο (τουλάχιστον στα μάτια μου) παιχνίδι με 3D περιβάλλον θυμάμαι να κοιτάω άναυδος την τηλεόραση…

Τώρα που φανέρωσα την ηλικία μου, fast forward στο σήμερα… Πολλές υποχρεώσεις , οικογένεια και κάποια ελάχιστα βράδια του μήνα  shadow of the tomb raider στο PS4 ενώ σκεφτόμουν αξίζει άραγε η αγορά του PS5 ??? Σάββατο 18 Δεκεμβρίου το τεράστιο λευκό κουτί έκανε την εμφάνιση στο σαλόνι με την γυναίκα μου και την κόρη μου να με κοιτάνε με απορία για τον ενθουσιασμό μου, βάζοντας το αναβαθμισμένο πλέον παιχνίδι για το PS5 βλέπω ένα όμορφο αποτέλεσμα με καλό framerate  (μεγάλη διαφορά από την έκδοση του PS4) αλλά όχι κάτι πραγματικά next gen…. Δοκιμάζω το death stranding και ναι εκεί αν επιλέξεις το fidelity mode ψιλό-χαζεύεις και χαμογελάς. Χθες το βράδυ κατέβασα το matrix demo με την δύναμη του unreal engine , θα θυμούνται οι παλαιότεροι την αίσθηση δέους για τα γραφικά του στο PC…. Και τώρα στο PS5 λοιπόν νομίζω ότι ήμουν με το στόμα ανοιχτό περί 10 λέπτου ίσως και παραπάνω. Είναι απίστευτος ο τρόπος που ζωντανεύει η πόλη , διαχέεται το φως στα παράθυρα των κτιρίων ενώ εσύ πυροβολείς πολλούς agent smith…  Το μέλλον έφτασε , είναι πλέον θέμα των developers να βγάζουν παιχνίδια. Περιμένω με αγωνία το grand turismo, το Elden ring (λέτε να μοιάζει με το ultima ? ουπς και άλλο hint για την ηλικία μου) 

Συμπέρασμα αν μπορείτε να αγοράσετε την κονσόλα προχωρήστε χωρίς δεύτερη σκέψη , είναι αυτό που όλοι οι gamers ονειρευόμασταν να «εφευρεθεί» κάποτε.

PS Φροντίστε να έχετε αρκετό χώρο στο έπιπλο της τηλεόρασης σε κάθετη διάταξη είναι φουτουριστικό διακοσμητικό για το σπίτι…

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία !!! 

• Like 10
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...