Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dstilio είπε

Ερωτηση προς αυτούς που έχουν και τις δυο consoles:

Είμαι αρκετά καλυμμένος με το Xbox σε παιχνίδια. Αλλά είναι 2-3 που θα ήθελα από Sony. Ratchet, ghost, και μάλλον και το open world Horizon που βγαίνει σύντομα.

υπαρχει κάποιος εδώ μέσα με αντίστοιχα μικρή συλλογή παιχνιδιών στο Ps5, που νιώθει ότι αυτή η συλλογή είναι αρκετή για να δικαιολογήσει την απληστία των δυο κονσολών; 
Δε ξέρω τι απάντηση ψάχνω. Μάλλον μια επιβεβαίωση ότι δεν είμαι 100% υπερβολικός αν πατήσω το κουμπι και πάρω και ps5.

Επισης, παιχνίδια τύπου fortnite υπάρχει δυνατότητα να έχω το ίδιο account και στα δυο; Ανεξάρτητα από ποια κονσόλα παίζω;

:D είναι μεγάλη συζήτηση,  αλλά σίγουρα δεν θα πετάξεις τα λεφτά σου. 

fortnie κλπ , warzone κλπ παίζουν στο ίδιο account

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Δεν καταλαβαίνω όμως το point σου, έχουν μια διαφορά 60 δευτερολέπτων στο loading, άρα?

Το ps4 με το ps5, όχι η ps4 έκδοση με την "ps5" έκδοση στο ps5.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dstilio είπε

Είμαι αρκετά καλυμμένος με το Xbox σε παιχνίδια. Αλλά είναι 2-3 που θα ήθελα από Sony. Ratchet, ghost, και μάλλον και το open world Horizon που βγαίνει σύντομα.

υπαρχει κάποιος εδώ μέσα με αντίστοιχα μικρή συλλογή παιχνιδιών στο Ps5, που νιώθει ότι αυτή η συλλογή είναι αρκετή για να δικαιολογήσει την απληστία των δυο κονσολών; 
Δε ξέρω τι απάντηση ψάχνω. Μάλλον μια επιβεβαίωση ότι δεν είμαι 100% υπερβολικός αν πατήσω το κουμπι και πάρω και ps5.

Επισης, παιχνίδια τύπου fortnite υπάρχει δυνατότητα να έχω το ίδιο account και στα δυο; Ανεξάρτητα από ποια κονσόλα παίζω;

εγώ.

H απληστία μου έχει φτάσει ώστε να έχω και nintendo μόνο και μόνο για τα αποκλειστικά της :P

Τώρα πέρα από την πλάκα δεν λέω παίζω στο xbox αλλά στο ps5 με αυτούς τους λίγους σχετικά τίτλους έχω τις πιο πολλές ώρες γιατί σχεδόν όλα είναι κορυφαίες παραγωγες. 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν νομίζω πως είναι πολλά τα 500 για το ps5 οπότε το χτυπάς και παίζεις τα 2-3 παιχνίδια που λες . Αν δεις και δεν σε κερδίσει το πουλάς πολυ άνετα. 

Κάθε κονσόλα έχει τα δικά της παιχνίδια οπότε για εμένα αξίζει να έχεις και της δύο .

• Like 4
Δημοσ.

Δίκιο έχετε. Έτσι κι αλλιώς οι κονσόλες αυτές είναι για 7 χρόνια περίπου. Ίσως και 10.

Θα γίνει η ταρζανια στο επόμενο κύμα διαθεσιμότητας.

και σε κανα δυο χρόνια και μια oled.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, dstilio είπε

Δίκιο έχετε. Έτσι κι αλλιώς οι κονσόλες αυτές είναι για 7 χρόνια περίπου. Ίσως και 10.

Έχω  και τις 2 κονσόλες  και φυσικά  συμφωνώ με τους προλαλήσαντες  αλλά η εμπειρία μιας oled στο σαλόνι δεν συγκρίνεται  με τίποτε άλλο.. 😉

Σύντομα θα ξαναβάλουν  την 65C1 προσφορά  κάτω από 1500€..

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα xbox και έχω εδώ και χρόνια PS4. 

Σκέφτομαι να πάρω το digital όποτε το βρω, μόνο και μόνο για να παίξω αναβαθμισμένο το backlog που έχω (δε συζητώ για νέα παιχνίδια που ακόμα δεν υπάρχουν και που σίγουρα θα βγουν)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Daredevil είπε

η ps5 έκδοση έχει στιγμιαία loading 

Και η ps4 έκδοση στο ps5 έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Μην επαναλαμβάνομαι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Daredevil είπε

αν δεις το video θα καταλάβεις ότι δεν έχεί

κι εδώ η διαφορά 

Είναι τόσο απειροελάχιστη η διαφορά αν υπάρχει που δεν είναι άξια λόγου. Μιλάμε για 2-3 secs το πολύ. Από το ps4 στο ps5 είναι κάπου 30 secs.

Δημοσ.

Φίλε μου αν λιώνεις στα Game αξίζει να το πάρεις γιατί θα έρθει κ uncharted.. Η last of us ...  Θα βγει κ το vr 2  στο 5..  God of war, κ άλλα αποκλειστικά 

Αν και εγώ θα σου έλεγα oled χθες...  Κ άσε λίγο  πιο μετά το ps5 

Εγώ όταν πέσει η 77αρα σε μια πιο" λογική" τιμή το σκέφτομαι φουλ να πάω από 55αρα oled... 

Τα ακουστικά της Sony για το play τα σπάνε...  

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Φίλε μου αν λιώνεις στα Game αξίζει να το πάρεις γιατί θα έρθει κ uncharted.. Η last of us ...  Θα βγει κ το vr 2  στο 5..  God of war, κ άλλα αποκλειστικά 

Αν και εγώ θα σου έλεγα oled χθες...  Κ άσε λίγο  πιο μετά το ps5 

Εγώ όταν πέσει η 77αρα σε μια πιο" λογική" τιμή το σκέφτομαι φουλ να πάω από 55αρα oled... 

Τα ακουστικά της Sony για το play τα σπάνε...  

Για gaming ισως, αν τα δωσεις σε εναν audiophile θα σου τα πεταξει στο κεφαλι

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tesla22 είπε

Για gaming ισως, αν τα δωσεις σε εναν audiophile θα σου τα πεταξει στο κεφαλι

Τι εννοείς για gaming ίσως? Μιλάμε για ακουστικά που η ίδια η εταιρεία τα κυκλοφορεί για χρήση στο Ps5 συγκεκριμένα. Που κολλάνε οι audiophile?

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...