Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, johnnyman είπε

Η προσφορά είναι μόνο για καταστήματα όχι από eshop.

Προφανώς και όχι όπως φαινεται 😉

https://www.public.gr/cat/gaming/accessories/ps5/heiristiria/

https://www.mediamarkt.gr/category/gaming/apogeiose-tin-gaming-empeiria/aksesouar-ps5

Θα έπρεπε να ήταν τελειώς για το ψυχιατρείο να βγάλουν προσφορά μόνο για καταστήματα σε περίοδο έξαρσης του covid και αφού έχει περάσει και η Black Friday. 

5 ώρες πριν, icenex είπε

Μοσχοπουλανε φαινεται και τα εβαλαν πιο φθηνα για να μοσχοπουλησουν ακομη περισσοτερο.

Not

έχουν κάνει λάθος ακόμα και στις εκπτώσεις τα τσακάλια.

Λένε εκπτωση 28% στα controllers δηλαδή από 69.90 στα 49.90,ενώ το κοκκινο έχει αρχική τιμή 75ευρώ και όχι 70(άρα μεγαλύτερη τάχα μου έκπτωση) 😄

Με αφορμή αυτό να πω ότι μαρέσει που δεν έφταναν τα 10ευρώ αύξηση του controller σε σχέση με ps4 γενιά, μου βάλανε και 5ευρώ καπέλο στα νεώτερα χρώματα...

και τα 3 νεα χρώματα θα κοστίζουν 5ευρώ ακριβότερα από το default πχ το μπλε

https://sonycenters.gr/playstation/parelkomena/sony-dualsense-controller-ice-blue/

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

υπάρχει και 3η επιλογή που είναι και τα 2.

Αγοράζεις την ps4 έκδοση του spiderman με 20 ευρώ(ή 30 την goty) και την ps4 έκδοση του Tsushima(20ευρώ στο Γαλλικό amazon),και ανάλογα ποιο παιχνιδι σου αρέσει περισσότερο αν θες ,αγοράζεις μελλοντικά σε έκπτωση το dlc αυτου(miles morales/iki island).

Δηλαδή το Ghost of Tsusima Ps4 παίρνει δωρεάν update στο ps5 και η μόνη διαφορά είναι το dlc στην έκδοση του ps5 που αν θέλεις το αγοράζεις μετα?

Δηλαδή ουσιαστικά πουλάν το ίδiο παιχνίδι σε 2 διαφορετικά physical ps4 και ps5?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έγινε παραγγελία wd sn850 1tb με be quiet ψήκτρα. 

Ειδωμεν.  :)

παιδιά γιατί βγάζει Payment revision needed στο αμαζον? 

Η κάρτα έχει χρήματα μέσα...

Υ.Γ Λύθηκε το θέμα όλα καλά.

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gust είπε

Δηλαδή το Ghost of Tsusima Ps4 παίρνει δωρεάν update στο ps5 και η μόνη διαφορά είναι το dlc στην έκδοση του ps5 που αν θέλεις το αγοράζεις μετα?

Οχι το upgrade δεν είναι δωρεαν,θέλει 10ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Το καλο της υπόθεσης ειναι ότι ακόμα και η ps4 έκδοση του παιχνιδιού,τρέχει πολύ καλα στο Ps5.

30ευρώ διαφορά έχει η απλή έκδοση του ps4 από αυτή του ps5,δεν τα λές και λίγα.

Για κάποιον που έχει πάρει νέα κονσόλα και θέλει παιχνίδια να παίξει, ίσως εκτιμήσει την χαμηλότερη τιμή της απλής έκδοσης για να αγοράσει άλλα παιχνίδια.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οχι το upgrade δεν είναι δωρεαν,θέλει 10ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Το καλο της υπόθεσης ειναι ότι ακόμα και η ps4 έκδοση του παιχνιδιού,τρέχει πολύ καλα στο Ps5.

30ευρώ διαφορά έχει η απλή έκδοση του ps4 από αυτή του ps5,δεν τα λές και λίγα.

Για κάποιον που έχει πάρει νέα κονσόλα και θέλει παιχνίδια να παίξει, ίσως εκτιμήσει την χαμηλότερη τιμή της απλής έκδοσης για να αγοράσει άλλα παιχνίδια.

μια και έχω παίξει το μεγαλύτερο μέρος του Tsushima με την ps4 έκδοση έχει μεγάλες διαφορές στα γραφικά του όχι όμως ότι του ps4 η έκδοση είναι άσχημη. 

• Like 1
Δημοσ.

Από την ανάλυση του digital foundry η ουσιαστική διαφορά οπτικά ειναι ότι από 1800p πάει στα 2160p(4K). Δεν λένε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά, υπάρχει μεν αλλά τίποτα το φοβερό.

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2021-ghost-of-tsushima-ps5-upgrade-is-worthwhile-but-not-a-game-changer

Προσωπικά είμαι κάθετος σε τέτοιες τακτικές όπως είχα δηλώσει και παλιότερα, και άρα θα ψηφίσω με το πορτοφόλι μου προσπερνώντας το, μιας και άλλες εταιρείες το προσφέρουν δωρεάν.

Οπως και να έχει υπάρχει η επιλογή για όποιον θέλει να πληρώσει το upgrade.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, gust είπε

Δηλαδή ουσιαστικά πουλάν το ίδiο παιχνίδι σε 2 διαφορετικά physical ps4 και ps5?

Δεν υπάρχει vanilla ghost of tsushima ps5 game. Αν αγοράσεις το ps4 game τρέχει 4k60 στο ps5 από μαμά.

Υπάρχει διαφοροποίηση στην Directors cut έκδοση (αυτή μαζί με το DLC).

H Directors cut ps4 παίζει κομπλέ τα πάντα όλα στο ps5 4k60. Παίρνει αναβάθμιση στην "ps5 έκδοση" με ένα 10ρίκο jim ryan tax για να έχεις japan lipsync στα cinematics (που θα είναι και με την in game engine αλλά έχουν 0 διαφορά σχεδόν και τρέχουν και χειρότερα) και haptic feedback στο dualsense.

Αν αξίζει να δώσεις αυτό το 10ρικό στον Jim ή να το φας μπουγάτσες στον Σάββα το αφήνω στην κρίση του καθενός.

19 ώρες πριν, chek2fire είπε

μια και έχω παίξει το μεγαλύτερο μέρος του Tsushima με την ps4 έκδοση έχει μεγάλες διαφορές στα γραφικά του όχι όμως ότι του ps4 η έκδοση είναι άσχημη. 

Επειδή την έπαιξες στο ps4. 😁 Στο ps5 είναι νταλεκουάλε η ps4 έκδοση με την "ps5 directors cut".

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Daredevil είπε

Η ps5 έκδοσηεπιπλέον φορτώνει στιγμιαία

Γιατί άλλαξε και τον ssd με το 10ρικό o Jim?😁 Εδώ στο σαπάκι jaguar με το καβουρδηστήρι 5200 rpm του ps4 και φορτώνει μέσα σε ένα λεπτό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Γιατί άλλαξε και τον ssd με το 10ρικό o Jim?😁 Εδώ στο σαπάκι jaguar με το καβουρδηστήρι 5200 rpm του ps4 και φορτώνει μέσα σε ένα λεπτό.

σε αυτον τον jaguar ειδαν τα ωραια και μπιρμπληλωτα σου ματια να πεζει το last of us 2 φιλε προσεχε τι λες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ilos είπε

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ilos είπε

Δεν καταλαβαίνω όμως το point σου, έχουν μια διαφορά 60 δευτερολέπτων στο loading, άρα?

Δημοσ.

Ερωτηση προς αυτούς που έχουν και τις δυο consoles:

Είμαι αρκετά καλυμμένος με το Xbox σε παιχνίδια. Αλλά είναι 2-3 που θα ήθελα από Sony. Ratchet, ghost, και μάλλον και το open world Horizon που βγαίνει σύντομα.

υπαρχει κάποιος εδώ μέσα με αντίστοιχα μικρή συλλογή παιχνιδιών στο Ps5, που νιώθει ότι αυτή η συλλογή είναι αρκετή για να δικαιολογήσει την απληστία των δυο κονσολών; 
Δε ξέρω τι απάντηση ψάχνω. Μάλλον μια επιβεβαίωση ότι δεν είμαι 100% υπερβολικός αν πατήσω το κουμπι και πάρω και ps5.

Επισης, παιχνίδια τύπου fortnite υπάρχει δυνατότητα να έχω το ίδιο account και στα δυο; Ανεξάρτητα από ποια κονσόλα παίζω;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dstilio είπε

Είμαι αρκετά καλυμμένος με το Xbox σε παιχνίδια. Αλλά είναι 2-3 που θα ήθελα από Sony. Ratchet, ghost, και μάλλον και το open world Horizon που βγαίνει σύντομα.

Οχι γιατι προφανώς θα βγουν και άλλα παιχνίδια αργότερα πέραν από αυτά τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...