Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, music_lover είπε

Διαβάζω ότι τρέχει μια προσφορά της Sony αυτές τις μέρες για συγκεκριμένες αγορές που γίνονται σε φυσικά καταστήματα μόνο (όχι eShop), πχ τα ακουστικά του PS5 στα 70 ευρώ αντί 100 και τα DualSense στα 50 ευρώ αντί 70, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αν πήγε κανένας στα γνωστά καταστήματα και το είδε, ας το αναφέρει εδώ να ξέρουμε αν ισχύει.

Από Facebook πήρα τις εικόνες. 

Κωτσος και πλαίσιο αντίστοιχα! 

Έτοιμος είμαι να πάρω τα black 3d pulse εάν και έχω τα άσπρα 😆 🤣 😂 

Το θέμα είναι να φύγουν προς πώληση τα άσπρα. 

FB_IMG_1639756577459.jpg

FB_IMG_1639756572496.jpg

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 4
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

στο site τους όλες οι αλυσίδες τα έχουν τα ακουστικά στα 100ευρώ,άρα προσοχή.

Η προσφορά είναι μόνο για καταστήματα όχι από eshop.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε
Spoiler

γιατί νομίζεις ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Αν δεις υπάρχει πολύ κόσμος που το διαβαζει το νήμα. 

Spoiler

Με βάση τα εδώ γραπτά/εικόνα(ειδικά σε σύγκριση με 2013/2014) αυτό το πράγμα ισχύει.

Ειχε κάνει και μια ερώτηση ενας συμφορουμίτης πιο πίσω για το αν παίζει ο κόσμος καθόλου παιχνίδια και είναι τόσο νέκρα το εδώ θέμα σε καινούργια κονσόλα και δεν είχε πάρει καμία απάντηση.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Με βάση τα εδώ γραπτά/εικόνα(ειδικά σε σύγκριση με 2013/2014) αυτό το πράγμα ισχύει.

Ειχε κάνει και μια ερώτηση ενας συμφορουμίτης πιο πίσω για το αν παίζει ο κόσμος καθόλου παιχνίδια και είναι τόσο νέκρα το εδώ θέμα σε καινούργια κονσόλα και δεν είχε πάρει καμία απάντηση.

καλά βάλε εσύ το link με τις προσφορές και να είσαι σίγουρος ότι σε πολλούς θα είναι πολύ χρήσιμο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Μοσχοπουλανε φαινεται και τα εβαλαν πιο φθηνα για να μοσχοπουλησουν ακομη περισσοτερο.

Not

Δεν λες ότι τα πάνε και άσχημα, με βάση την υψηλή σχετικά τιμή τους (100€) και το μικρό διάστημα που είναι διαθέσιμα στην αγορά (14 μήνες).

Αν πχ κρίνουμε από τις κριτικές που έχουν στο skroutz (50+) και την επισήμανση "461 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν" επάνω από την πορτοκαλί σήμανση "ρώτησε για το προϊόν", μια χαρά τα πάνε.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο άλλο headset αλλά βλέπω ότι αρκετοί τα επιλέγουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν λες ότι τα πάνε και άσχημα, με βάση την υψηλή σχετικά τιμή τους (100€) και το μικρό διάστημα που είναι διαθέσιμα στην αγορά (14 μήνες).

Αν πχ κρίνουμε από τις κριτικές που έχουν στο skroutz (50+) και την επισήμανση "461 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν" επάνω από την πορτοκαλί σήμανση "ρώτησε για το προϊόν", μια χαρά τα πάνε.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο άλλο headset αλλά βλέπω ότι αρκετοί τα επιλέγουν.

μια χαρά είναι, ειδικά μετά το update που μπορείς να τα ρυθμίσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μα σχεδόν κάθε αποκλειστικότητα του PlayStation έχει το δικό της thread, έχει νόημα η κουβέντα για αυτά τα παιχνίδια εδώ μέσα?

3 λεπτά πριν, Daredevil είπε

μια χαρά είναι, ειδικά μετά το update που μπορείς να τα ρυθμίσεις 

Εγώ είχα τα προηγούμενα, του ps4 και τα πούλησα γιατί δεν ήταν αρκετά καλά για τα γούστα μου.

Ίσως αυτά να είναι καλύτερα αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν δεν τα δοκιμάσω.

Καλά τα reviews αλλά σαν την δοκιμή με το αυτί, δεν έχει..

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εγώ που  τα έχω από Γενάρη είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. 

Αξίζουν φουλ τα λεφτά τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το ειπα υποτιμητικα, αν και φανηκε ετσι το ποστ μου.Απλα μου εκανε εντυπωση η μειωση τιμης στο τοσο συντομο διαστημα και συνηθως ενα πραγμα σημαινει οτι δεν εχουν παει καλα οι πωλησεις η τουλαχιστον δεν εχουν παει τοσο καλα οσο θα ηθελε η σονυ.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μα σχεδόν κάθε αποκλειστικότητα του PlayStation έχει το δικό της thread, έχει νόημα η κουβέντα για αυτά τα παιχνίδια εδώ μέσα?

Προφανώς και μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πχ

• Resident evil Village
  • Guardians of the galaxy
  • Deathloop
  • Far Cry 6
  • It Takes Two
  • Nier
  • Life Is Strange True Colours
  • Tales of Arise
  • Guilty gear
  • Kena
  • Call of duty
  • Hades

Και τα παραπάνω είναι φετινές κυκλοφορίες, άρα αν βάλουμε και παιχνίδια προηγούμενων ετών(οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει ότι παιχνίδι έχει βγεί μέχρι το 2020), μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η λίστα.

Ούτε είναι να πεις ότι όλοι πέσανε με τα μούτρα στα exclusives. Πολύ χαμηλές οι πωλήσεις τους ως τώρα,σε φάση κάτω από 10%.

2 λεπτά πριν, icenex είπε

Δεν το ειπα υποτιμητικα, αν και φανηκε ετσι το ποστ μου.Απλα μου εκανε εντυπωση η μειωση τιμης στο τοσο συντομο διαστημα και συνηθως ενα πραγμα σημαινει οτι δεν εχουν παει καλα οι πωλησεις η τουλαχιστον δεν εχουν παει τοσο καλα οσο θα ηθελε η σονυ.

προφανως δεν πουλάνε πολύ,γιατι τους περισσοτερους τους απασχολεί να αγοράσουν την ίδια την κονσόλαα που δεν μπορούν,παρά τα ακουστικά αυτής.

Και για τα controller μια από τα ίδια,γιαυτό και τα σπρώχνουν σε κάθε bundle μαζί με νέα κονσόλα πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανώς και μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πχ

• Resident evil Village
  • Guardians of the galaxy
  • Deathloop
  • Far Cry 6
  • It Takes Two
  • Nier
  • Life Is Strange True Colours
  • Tales of Arise
  • Guilty gear
  • Kena
  • Call of duty
  • Hades

Και τα παραπάνω είναι φετινές κυκλοφορίες, άρα αν βάλουμε και παιχνίδια προηγούμενων ετών(οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει ότι παιχνίδι έχει βγεί μέχρι το 2020), μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η λίστα.

Ούτε είναι να πεις ότι όλοι πέσανε με τα μούτρα στα exclusives. Πολύ χαμηλές οι πωλήσεις τους ως τώρα,σε φάση κάτω από 10%.

Ναι πράγματι, δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτά που είναι στην λίστα που έγραψες, ίσως όντως να μην τα προτιμούν, δεν ξέρω..να σου πω όμως εγώ, προσωπικά, από αυτά που έβαλες έχω παίξει μόνο το it takes two και αυτό στο game pass, για τα άλλα δεν μπορώ να έχω σωστή άποψη αν δεν τα δοκιμάσω οπότε δεν γράφω τίποτα. Έχω αγοράσει το rift apart που ακόμα δεν ξεκίνησα όπως και τα fenyx rising και ac valhalla και έχω στην λίστα για αγορά το village, το kena και το fifa22, τι να πρωτοπρολάβω?

Όπως βλέπεις από αποκλειστικότητες λίγα πράγματα, φταίνε οι τιμές τους..φταίει και το game pass αφού εκεί αφιερώνω πλέον τον περισσότερο (λιγοστό μου) χρόνο σε ένα σωρό καλά παιχνίδια πχ πρόσφατα τελείωσα το jedi order..υπό άλλες συνθήκες θα είχα αγοράσει περισσότερα για να πω την αλήθεια αλλά με κέρδισε το game pass. Όταν και αν πέσουν αργότερα οι τιμές σε ορισμένα παιχνίδια της sony θα κάνω κίνηση, πχ ghost of thushima, miles morales ultimate edition κτλ. Δεν είμαι ο τύπος που σκάει εύκολα τα 70άρια όπως κατάλαβες..θα κάνω μια εξαίρεση όμως για το GT7 που είμαι μέγας φαν.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

ποιο εκ των spiderman miles morales ultimate edition  και ghost of tsushima πιστευετε αξιζει πιο πολυ το 60αρι με βαση τι παιζει στα μεταχειρισμενα . Πηρα σημερα σκέτη κονσολα και λεω περα απο το  ps plus collection να παρω και ενα παιχνιδι για τα χριστουγεννα 

Ghost Of Tsushima χωρίς δεύτερη σκέψη! 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

ποιο εκ των spiderman miles morales ultimate edition  και ghost of tsushima πιστευετε αξιζει πιο πολυ το 60αρι με βαση τι παιζει στα μεταχειρισμενα . Πηρα σημερα σκέτη κονσολα και λεω περα απο το  ps plus collection να παρω και ενα παιχνιδι για τα χριστουγεννα 

υπάρχει και 3η επιλογή που είναι και τα 2.

Αγοράζεις την ps4 έκδοση του spiderman με 20 ευρώ(ή 30 την goty) και την ps4 έκδοση του Tsushima(20ευρώ στο Γαλλικό amazon),και ανάλογα ποιο παιχνιδι σου αρέσει περισσότερο αν θες ,αγοράζεις μελλοντικά σε έκπτωση το dlc αυτου(miles morales/iki island).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...