Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Lobo10 Μην ξεκινήσουμε και σε αυτό ρε παιδιά τα VS. Μόνο τις βίδες θα αφήσουμε στο τέλος να μην έχουμε τσακωμούς.... 

υ.γ. εσύ προσωπικά κάνεις ωραία σχόλια πάντα, αρκετά ενημερωτικά

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stevenfins είπε

@Lobo10 Μην ξεκινήσουμε και σε αυτό ρε παιδιά τα VS. Μόνο τις βίδες θα αφήσουμε στο τέλος να μην έχουμε τσακωμούς.... 

υ.γ. εσύ προσωπικά κάνεις ωραία σχόλια πάντα, αρκετά ενημερωτικά

Χιουμοριστικό ήταν, άλλωστε έχω και τις 2 κονσόλες  τα έχουμε  πει.

Σε ευχαριστώ  για τη φιλοφρόνηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lobo10 είπε

Χιουμοριστικό ήταν, άλλωστε έχω και τις 2 κονσόλες  τα έχουμε  πει.

Σε ευχαριστώ  για τη φιλοφρόνηση.

Εννοείται, κατάλαβα πως είναι χιουμοριστικό. Το είπα απλώς, επειδή εύκολα ανάβουν τα αίματα εδώ μέσα συχνά πυκνά.

• Like 4
Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω άδειες πλαστικές θήκες για ps4 και ps5 games για να αντικαταστήσω κάνα δύο-τρία δικά μου κουτιά που έσπασαν, αν έχει κανείς καμία ιδέα που θα βρω από Ελλάδα ας την πει, δεν θέλω να παραγγείλω από εξωτερικό. Οι διαστάσεις τους είναι 17x13.5x1.4 αλλά δεν μπόρεσα πουθενά να βρώ, ούτε στο skroutz, ούτε στο bestprice.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ψάχνω να αγοράσω άδειες πλαστικές θήκες για ps4 και ps5 games για να αντικαταστήσω κάνα δύο-τρία δικά μου κουτιά που έσπασαν, αν έχει κανείς καμία ιδέα που θα βρω από Ελλάδα ας την πει, δεν θέλω να παραγγείλω από εξωτερικό. Οι διαστάσεις τους είναι 17x13.5x1.4 αλλά δεν μπόρεσα πουθενά να βρώ, ούτε στο skroutz, ούτε στο bestprice.

Ειχε παλια ωραιες θηκες το plus τωρα τις εχουν καταργησει νομιζω

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σε αυτο το τεραστιο banner αναφερεσαι?

image.png.32a2bde0357827ea6b95a2beea68b28f.png

Χα χα χα χα... Έλα μην κοροϊδεύεις!! Ούτε καν το είδα... είμαι από rest mode απευθείας στο παιχνίδι. Έχω να μπω στο "desktop" μέρες και το πρωι που μπήκα δεν έδειξε κάτι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες....ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε μόνο το εξωτερικό χαρτοκουτο από το ps5 disk edition???

Μόνο το απέξω το μπλε άσπρο όχι τα μέσα του τα υπόλοιπα???

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triton922 είπε

Καλησπέρα παίδες....ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε μόνο το εξωτερικό χαρτοκουτο από το ps5 disk edition???

Scalper?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, triton922 είπε

Μπορει να εχει στο marketplace αμα σκασεις κανα 200ευρω xD.

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, triton922 είπε

Φιλε ενα day one(δωρο η αποδειξη) 299,99.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Δεν ξερω πως το εψαξες παντως εγω βρηκα στο best price πατωντας ps4 θηκη ή ps4 case.

https://www.bestprice.gr/search?q=ps4+case&qid=9TehqCJ_JlN_7a25b

https://www.easytechnology.gr/konsoles/sony-ps4/axesouar/ps4-replacement-case-adeia-theke-ps4-gia-ta-paikhnidia-sas?ref=bestprice.gr

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tesla22 είπε

Ειχε παλια ωραιες θηκες το plus τωρα τις εχουν καταργησει νομιζω

Μπορείς να βρεις σε κάποια βιντεοκλαμπ,  ξερω οτι τα σεβεν ειχαν παλαιότερα πριν κλείσουν η αλλάξουν όνομα,  τσέκαρε αν έχεις κάτι κοντά σου 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Υπάρχει πιθανότητα να έχω 2-3 στο γραφείο από παλιά που είχα αγοράσει προπληρωμένα κουπόνια για το PSStore και τα έβαζαν σε τέτοιες θήκες.

Αν τις βρω στις χαρίζω, απλά πρέπει να ψάξω και να έρθεις να τις πάρεις :).

Θα σου στείλω PM αν τις βρω στο γραφείο όταν πάω Πέμπτη ή Παρασκευή (γιατί εκεί είναι αν τις έχω)

Επεξ/σία από thagkol
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...