Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εμένα το μωβ και το γαλάζιο μ' αρεσουν. Αλλα ποσο θα έχουν άραγε?

56 δολάρια μου είπε ένας φίλος μόλις τώρα...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

56 δολάρια μου είπε ένας φίλος μόλις τώρα...

56 δολάρια δηλαδή 56 ευρώ. Όσο έχει ένα dualsense (βάση skroutz) κ σχεδόν τα διπλά από τη βάση φόρτισης. Πολλά λεφτά για 2 κομμάτια πλαστικό. Νομίζω πως μια τιμή στα 25-30 ευρώ θα ήταν το πιο ιδανικό κ δίκαιο.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ilias78 είπε

56 δολάρια δηλαδή 56 ευρώ. Όσο έχει ένα dualsense (βάση skroutz) κ σχεδόν τα διπλά από τη βάση φόρτισης. Πολλά λεφτά για 2 κομμάτια πλαστικό. Νομίζω πως μια τιμή στα 25-30 ευρώ θα ήταν το πιο ιδανικό κ δίκαιο.

Μπορεί κάποιος να τα αγοράσει μελλοντικά σε έκπτωση(ή με πόντους από τράπεζες).

btw και τα χρήματα της βάσης φόρτισης πολλά είναι γιατί υπάρχουν φθηνότερες και καλύτερες λύσεις όπως είχα αναφέρει και στο δίπλα θέμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

εδώ κάποιοι έδωσαν 70αρια και 100αρια από dbrand για πλαστικά, στο 50αρι κολλάτε?Μια χαρά τιμή είναι, αρκεί ποιοτικά να το αξίζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απορρω πως τους αφησαν να το δημοσιευσουν . βαραει αβερτα ντροπς το παιχνιδι. 

και θελουν και 80αρια ακομα και στην pc εκδοση . Αν δεν αλλαξει ειναι ευνόητο το τι θα παρουν

Επεξ/σία από blasterdark86
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

απορρω πως τους αφησαν να το δημοσιευσουν . βαραει αβερτα ντροπς το παιχνιδι. 

και θελουν και 80αρια ακομα και στην pc εκδοση . Αν δεν αλλαξει ειναι ευνόητο το τι θα παρουν

Ε ας περιμένουμε λίγο, τέλη Μαϊου του 2022 βγαίνει, έχουμε 5 γεμάτους μήνες ακόμα.

Δημοσ.

Ουτε κουκλα να ητανε η κονσολα που θελει και αλλαξιές...Ωραιο το γαλαζιο παντως.

Προσωπικα θα τσιμπαγα μια μαυρη κονσολα κατευθειαν οταν με το καλο βγει(αν βγει) ωστε να μην χρειαστει να σκασω ενα 50αρικο για ενα πλαστικο που στην ουσια το backup πλαστικο θα καθεται, χιλιες φορες να τα ριξω αυτα τα λεφτα σε ενα παιχνιδι πιο πολυ τοπο θα πιασουν.Για μενα ο μονος λογος να παρεις δευτερο πλαστικο ειναι να εχει παθει ζημια το πρωτο η απλα αν το μαμα χρωμα παραμεινει ασπρο και ουσιαστικα αναγκασουν πολυ κοσμο να παρει τα πλαστικα στο χρωμα της αρεσκειας τους.

Δεν το βλεπω να βγαλουν κονσολες με διαφορετικα χρωματα ισως μονο το μαυρο.

FGfXtjbWYAohXCu.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

btw και τα χρήματα της βάσης φόρτισης πολλά είναι γιατί υπάρχουν φθηνότερες και καλύτερες λύσεις όπως είχα αναφέρει και στο δίπλα θέμα.

Την βάση φόρτισης την ανέφερα επειδή τουλάχιστον αυτή κάτι προσφέρει. Φορτιζεις 2 χειριστήρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

UPDATE * Μόλις μίλησα με την Sony στο 2119887912 με αριθμό αναφοράς ένα κωδικό που μου έδωσαν με email . Στην αρχή εξήγησα 4 φορές ότι δεν έχω playstation network και αυτή επέμενε να μου λέει ότι αν δεν έχω id στο playstation network δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει ( ?!?!?!?! ) . Αφού κατάλαβε ότι εκνευρίστηκα και την άρπαξα ξύπνησε ( μάλλον δεν είχε πιεί ακόμα καφέ ) και κατάλαβε ότι δεν έχω playstation network αλλά μου κλέψαν την κάρτα και την χρησιμοποίησαν σε αυτό . Με τα πολλά η αγορά έγινε σε 2 παιχνίδια τα οποία όμως δεν έγιναν απευθείας μέσα από κάποιο λογαριασμό ( δεν είναι δηλωμένη η κάρτα μέσα σε λογαριασμό PSN ) και για αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα .Σε ερώτηση μου δεν μπορείτε να δείτε που κατέληξαν αυτά τα παιχνίδια η απάντηση της ήταν αρνητική . Πιάσε το αυγό και κούρεψτο ..... Στο τέλος μου είπε μην ανησυχείτε τα λεφτά σας θα τα πάρετε πίσω από την τράπεζα ...... !

Στο έγραψα και πριν λίγες μέρες. H Sony δεν έχει καμία δουλειά με αυτό. Αν μπορούσε να σε βοηθήσει θα το έκανε αλλά δεν έχει ούτε σχέση ούτε και δυνατότητα να κάνει κάτι προς εσένα.

Το θέμα σου θα λυθεί με την τράπεζα και μόνο. Και στο μέλλον για να μην έχεις ποτέ τα ίδια, με 2FA σε όλες τις συναλλαγές σου, ή έστω extra approval που θα το δίνεις εσύ από το κινητό σου σε push notification που θα λαμβάνεις.

Αν η Εθνική δεν έχει τέτοια πράγματα το έτος 2021 (*που δεν το πιστεύω) τότε αλλάζεις τράπεζα.

Επεξ/σία από skritikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/10/2021 στις 3:34 ΜΜ, _Biohazard_ είπε

Αυτά τα έχουν σκεφτεί πριν καν αρχίζουν να σχεδιάζουν την τελική του μορφή, για να βγήκε έτσι για μένα ήταν σίγουρα στα "προαπαιτούμενα" της σχεδίασης το να έχει αποσπώμενα faceplates. Δεν βγήκε με αυτά έτσι στην τύχη 😉

2 months later γράφουμε για τα faceplates της Sony 😄

10 λεπτά πριν, icenex είπε

...

Δεν το βλεπω να βγαλουν κονσολες με διαφορετικα χρωματα ισως μονο το μαυρο.

FGfXtjbWYAohXCu.jpg

Δεν ξέρω αν θα βγάλουν άλλο, μπορεί να το πάνε...παίρνεις τη στάνταρ μορφή και έχεις επιλογή να πάρεις κάποιο από τα άλλα faceplates αν θέλεις να το φέρεις στα γούστα σου. Win win για αυτούς.

Επεξ/σία από _Biohazard_
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...