Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Να πω τον πόνο μου, ξενέρωσα λίγο με το demo του Matrix και τα κοληματάκια που έχει στα καρέ στο αρχικό βίντεο με τους πρωταγωνιστές, αλλά και στο παιχνίδι στα γραφικά που σε αρκετά σημεία φαίνεται να ζορίζεται και να κάνει σπασίματα!
Ελπίζω να μην είναι αυτό το όριο του Ps5 και να περιμένουμε το 6 για να γίνει "νεράκι" στην κίνηση το παραπάνω πρόβλημα.

Demo είναι το καταλαβαίνω και μάλιστα σε αρχικό στάδιο, αλλά μου φαίνεται περίεργο που το έβγαλαν με τέτοια θέματα! Οπτικά φυσικά είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ και δείχνει πως θα είναι το αύριο στο gaming.

Τι λέτε εσείς?

Και τα δύο demo της UE5 παίζουν στις κονσόλες 1440p/30fps. Το δε Matrix έχει frame Drops σε όλες τις κονσόλες μέχρι και τα 20fps. Για αυτού του είδους τα γραφικά σε τέτοιας κλίμακας ανοιχτού κόσμου πιστεύω πως οι κονσόλες είναι ήδη στα όρια τους. Άντε να πάρουν ένα μικρό boost όσο βελτιώνονται τα εργαλεία και οι μηχανές γραφικών γίνονται περισσότερο optimized, αλλά μέχρι εκεί. Η επόμενη γενιά πιστεύω ps6 και όχι μια έκδοση ps5pro στην μέση της γενιάς θα είναι αυτή που επιτέλους θα πούμε τα έχουμε όλα, real time cgi επιπέδου γραφικά και 4k/60fps. Φυσικά σε παιχνίδια με πιο κλειστά περιβάλλοντα και πιο Linear τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Racooon είπε

Και τα δύο demo της UE5 παίζουν στις κονσόλες 1440p/30fps. Το δε Matrix έχει frame Drops σε όλες τις κονσόλες μέχρι και τα 20fps. Για αυτού του είδους τα γραφικά σε τέτοιας κλίμακας ανοιχτού κόσμου πιστεύω πως οι κονσόλες είναι ήδη στα όρια τους. Άντε να πάρουν ένα μικρό boost όσο βελτιώνονται τα εργαλεία και οι μηχανές γραφικών γίνονται περισσότερο optimized, αλλά μέχρι εκεί. Η επόμενη γενιά πιστεύω ps6 και όχι μια έκδοση ps5pro στην μέση της γενιάς θα είναι αυτή που επιτέλους θα πούμε τα έχουμε όλα, real time cgi επιπέδου γραφικά και 4k/60fps. Φυσικά σε παιχνίδια με πιο κλειστά περιβάλλοντα και πιο Linear τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. 

Και ενα ps5pro θα δωσει αρκετη παραπανω δυναμη. Το 4κ/60fps με τις νεες engine μπορει να μην γινει καν σε ps6 καθως ολα θα βασιζονται σε upscale τεχνικες για αυτο και η sony κατεθεσε πατεντα για κατι σαν την dlss τεχνικη της nvidia.

Επεξ/σία από mtifosi
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Την πλαστικη την χρεωστική κάρτα όχι τον αριθμό της. 

Αυτο θέλω. Να φαει ΒΑΝ ο τσόγλανος 

Δεν γίνεται να μην έχει 2-factor authentication, δεν το ενεργοποιείς εσύ, είναι ενεργοποιημένο by default.

Ψάξε καλύτερα να βρεις τι έχει γίνει.

Το οτι όλοι φαντάζεστε κάποιον οτι έκανε αγορές στο δικό του account και οτι θα φάει ban κλπ, είναι το λιγότερο αστείο. Μην είστε τόσο αφελείς.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, EuphangeL είπε

Δεν γίνεται να μην έχει 2-factor authentication, δεν το ενεργοποιείς εσύ, είναι ενεργοποιημένο by default.

Ψάξε καλύτερα να βρεις τι έχει γίνει.

Το οτι όλοι φαντάζεστε κάποιον οτι έκανε αγορές στο δικό του account και οτι θα φάει ban κλπ, είναι το λιγότερο αστείο. Μην είστε τόσο αφελείς.

έχει authenticator σε όλες τις συναλλαγές που εκτελώ Online μου έρχεται OTP . Σε πληρωμές αερίου , τηλέφωνου , ρεύματος  , νερού ... Στις συναλλαγές για αγορές προϊόντων δεν υπάρχει OTP δεν είναι ενεργοποιημένο . Το ότι μου κλέψανε την κάρτα και μόλις αυτή ΚΛΑΠΗΚΕ μετά απο 5 λεπτά είχε γίνει αγορά από την ΚΛΕΜΜΕΝΗ κάρτα online στο playstation από που ακριβώς ρε καρντάσι το συμπέρανες ότι το φαντάστηκα ; Και για να σου φύγουν τυχόν απορίες επισυνάπτω και την κίνηση της κλεμμένης κάρτας .

Επίσης μου απάντησε η SONY ... 

Αγαπητέ κ.Πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα της Sony.

Όσον αφορά την υπόθεσή σας, θα θέλαμε να σας ενημερωσουμε οτι ειναι απαραιτητο να μας γνωστοποιησετε τα στοχεια της συναλλαγης transaction id καθως επισης και του λογαριασμου on line id,email
απο τον οποιο εχει γινει η συναλλαγη για να μπορεσουμε να κανουμε
τον σχετικο ελεγχο.

Έχει δoθεί αριθμός υπόθεσης ο οποίος είναι ο 23413569

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε, σας παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών SONY στο παρακάτω τηλέφωνο:
00302111988791

Το Τηλεφωνικό μας Κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 18.00.

Με εκτίμηση,
Σμαρω

image.png

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

έχω πρόβλημα με το ps5. Κόλλησε την ώρα που έκανε update το warzone και μετά όταν ανοίγει είναι σε μια οθόνη που λέει "repairing console storage" όπου το άφησα κανα 12ώρο και ήταν κολλημένο στο 32% completion. Προσπαθώ να το βάλω σε safe mode, μπάινει και μου λέει ότι πρέπει να κάνω connect to controller με το usb cable. Το συνδέω άλλα τίποτα παραμένει σε αυτή την οθόνη (έχω δοκιμάσει ό,τι καλώδιο υπάρχει στο σπίτι + έχω 2 χειριστηρία).

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ευχαριστώ!!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

έχει authenticator σε όλες τις συναλλαγές που εκτελώ Online μου έρχεται OTP . Σε πληρωμές αερίου , τηλέφωνου , ρεύματος  , νερού ... Στις συναλλαγές για αγορές προϊόντων δεν υπάρχει OTP δεν είναι ενεργοποιημένο . Το ότι μου κλέψανε την κάρτα και μόλις αυτή ΚΛΑΠΗΚΕ μετά απο 5 λεπτά είχε γίνει αγορά από την ΚΛΕΜΜΕΝΗ κάρτα online στο playstation από που ακριβώς ρε καρντάσι το συμπέρανες ότι το φαντάστηκα ; Και για να σου φύγουν τυχόν απορίες επισυνάπτω και την κίνηση της κλεμμένης κάρτας .

Αγαπητέ κ.Πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα της Sony.

Όσον αφορά την υπόθεσή σας, θα θέλαμε να σας ενημερωσουμε οτι ειναι απαραιτητο να μας γνωστοποιησετε τα στοχεια της συναλλαγης transaction id καθως επισης και του λογαριασμου on line id,email
απο τον οποιο εχει γινει η συναλλαγη για να μπορεσουμε να κανουμε
τον σχετικο ελεγχο.

Έχει δoθεί αριθμός υπόθεσης ο οποίος είναι ο 23413569

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε, σας παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών SONY στο παρακάτω τηλέφωνο:
00302111988791

Το Τηλεφωνικό μας Κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 18.00.

Με εκτίμηση,
Σμαρω

image.png

Πειραιώς που χρησιμοποιώ συνέχεια έχει OTP και στις αγορές. Μίλα με την Εθνική την Δευτέρα μήπως υπάρχει κάπου κρυμμένο και σε σας.

ΥΓ. αν έχετε και οι δυο κινητά με NFC περάστε τις κάρτες στα κινητά και τέλος τέτοια προβλήματα.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, skritikos είπε

Πειραιώς που χρησιμοποιώ συνέχεια έχει OTP και στις αγορές. Μίλα με την Εθνική την Δευτέρα μήπως υπάρχει κάπου κρυμμένο και σε σας.

ΥΓ. αν έχετε και οι δυο κινητά με NFC περάστε τις κάρτες στα κινητά και τέλος τέτοια προβλήματα.

Έχει επιλογή για online αγορές αλλά είναι by default κλειστή..... Αναμονή να γίνει η εκκαθάριση και να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής. Από την Εθνική μου είπαν ότι μάλλον θα ταχπαρω πισω γιατί έγινε πολυ άμεσα η καταγγελία. Για να δουμε

5 ώρες πριν, sndev είπε

πες οτι ειναι χαμενα, η ψυχικη οδυνη κ οτι σκας κοστιζει περισσοτερο. αν γυρισουν θα νε απο την εθνικη - που λογικα θα γυρισουν αφου δηλωσες κ κλοπη κτλ καποια στιγμη- . δεν ειναι θεμα σονυ δυστηχως η ευτηχως 

οταν γυρισουν να σε σιγουρος οτι η σονυ θα κλειδωσει κ το λογαριασμο του τυπου.

καποια στιγμη εχει γραφει ενας αριθμος επικοινωνιας στη σονυ (πριν κανα χρονο )επειδη στο 2 step verification δεν ερχοταν ποτε το sms δυστηχως ουτε τον αριθμο θυμαμαι ουτε αν ηταν σε αυτο το νημα η στο psplus ηστο ps4. ψαξε να το βρεις κ καλεσε τους τη δευτερα ειμαι σιγουρος οτι θα σε καθοδηγησουν εαν δεν μπορουν αυτοι να κανουν κατι. ειναι ελληνικο τμημα κ βοηθαει.

α .. βαλτε το ριμαδι να σας ερχετε sms η δαχτυλικο για επιβεβαιωση συναλαγης σε ονλινε αγορες.. δεν ειναι τα 100 ε οσο η στεναχωρια οτι σε βιασανε

edit: @GaGaS_Thess ελα νανε καλα το google 

Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου :)

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες,  έχω σε disc το uncharted 4  του playstation 4 (προφανώς) έχει βγει το upgrade με τα 10 ευρώ για το ps5? Και αν ναι γιατί δεν μου το βγάζει στην προβολή προϊόντων κτλ; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Δεν κατάλαβες, δεν είπα οτι δεν έγινε η αγορά, το αφελές είναι να νομίζεις οτι απλά αγόρασε παιχνίδια αυτός για να παίξει στον λογαριασμό του και θα φάει ban κιόλας, αυτό είναι το αφελές.

Είχες απενεργοποιήσει μόνος σου το 2factor authentication για online αγορές και το είχες αφήσει μόνο για πληρωμές μέσω e-banking?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Καλησπέρα μάγκες,  έχω σε disc το uncharted 4  του playstation 4 (προφανώς) έχει βγει το upgrade με τα 10 ευρώ για το ps5? Και αν ναι γιατί δεν μου το βγάζει στην προβολή προϊόντων κτλ; 

28/1/2022 βγαίνει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

28/1/2022 βγαίνει.

Διάβασα για το upgrade,  ότι έιναι διαθέσιμο από τώρα για όποιον έχει το παιχνίδι  κ τότε θα έρθουν τα παιχνίδια τα 3 μαζί ...  Αν διαβάσεις στο gameover  έτσι γράφει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Διάβασα για το upgrade,  ότι έιναι διαθέσιμο από τώρα για όποιον έχει το παιχνίδι  κ τότε θα έρθουν τα παιχνίδια τα 3 μαζί ...  Αν διαβάσεις στο gameover  έτσι γράφει 

Δεν το έχουν γράψει σωστά. Ξέχασαν να βάλουν ένα "θα". "Θα υπάρχει..."

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Δεν το έχουν γράψει σωστά. Απλα εννοουν οτι θα υπάρχει αναβάθμηση με 10€

indeed, έλειπε το "ΘΑ" πριν απο το "ειναι διαθεσιμη", λογικα γιαυτο μπερδευτηκε το παλικάρι. Διορθώθηκε ;) 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...