Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε @icenex:Αυτό που λες και με το τρόπο που το γραφεις το σέβομαι απόλυτα, και αν κάποιος έγραφε έτσι δε θα είχα πρόβλημα.

Κάνεις ένα λάθος: δε τα απαξιώνω ΠΡΟΦΑΝΩΣ(δε ξέρω αν βγήκε έτσι). Τα δέχομαι και τα χαίρομαι απόλυτα και προφανώς είναι sale point ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ βγει η κονσόλα. Αλλά σου λέω τι μετράει περισσότερο από όλα για ΕΜΕΝΑ. Και μετράνει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ τα παιχνίδια που έχει η κάθε κονσόλα και πως συμπεριφέρεται η εταιρεία στις υπηρεσίες της. Το Horizon & GOW ήταν να βγουν(έτσι είχα διαβάσει. Έτσι ήξερα. Έτσι έβγαινε από sony friendly tweeter accounts)αποκλειστικά σε ps5. Για κάποιον που έχει pro4 αυτό μπορεί να μην τον πειράζει. Ίσα ίσα μπορεί να του αρέσει να εχει παιχνίδια. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ η συμπεριφορά αυτή που τα έσταξα είναι προκλητική.

60fps δίνουν πχ και τα άλλα τοπgen & δεν κάνουν σαν αεροπλάνο(το χειριστήριο είναι τοπ και ευτυχώς κανένα από τα 2 που έχω δεν είχε πρόβλημα εως σήμερα που διαβάζω διάφορα αλλά παίζω και 6-7 ώρες τη βδομάδα). ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπάρχει κόσμος όμως όπως εσύ που γράφει μη προσβλητικά (μπορεί να είναι και η πλειοψηφία)που τα ποιντ αυτά μετράνε ίσως περισσότερο και το σέβομαι. Δεν είπα ρε παιδιά ειλικρινά ότι η κονσόλα είναι για πέταμα :P αν το πίστευα δε θα την αγόραζα. Και προφανώς είναι και επίσης γαμάτο το ότι με ps5 πήρα ένα 6μηνάκι appletv και είδα Ted Lasso & Foundation). Και έτσι θα έπρεπε να συνεχίζει η SONY. Με δυναμικές προσφορές και καλύτερες ακόμα(eg τι 6μηνο? δωσε 12μηνο apple tv :P).

Πολλά καλά έχει η κονσόλα(τα αναφέρεις και αναφέρω και κάποια και εγω), αλλά για εμένα το ότι δε βγάζει τοπ παιχνίδια μετά από 1 χρόνο(τον κλείσαμε το χρόνο εδώ να πω. Προχωράμε για 14μηνο)και ότι τα τοπ παιχνίδια που υποτίθεται θα βγαίνανε για ps5 exclusive δεν, και το ps+ δεν δίνει παιχνίδια για το ps5 ποιοτικά ενώ παίρνει 45£ το χρόνο(δε με νοιαζει ποια. Αν δεν έχει ας μειώσει τη τιμή στα 22£ το χρόνο)για εμένα μετράει αρνητικά. Γενικά ΚΟΝΣΟΛΑΡΑ είναι το PS5(ελπίζω να είναι κατανοητό αν όχι μετά από αυτό το κατεβατό που γράφω δεν το έχει κάνει σαφες εως τωρα), η SONY όπως συμπεριφέρεται στους ιδιοκτήτες του ΕΜΕΝΑ δε μου αρέσει.

Καταναλωτής είμαι θέλω να πω. Δε με νοιάζει το καλό της εταιρείας με νοιάζει η ποιότητα(είσαι σίγουρος ότι μετά από 1 χρόνο δεν είχε top αποκλειστικά παιχνίδια το PS4???)

ΥΓ:πραγματικά πάντως σε ευχαριστώ που έγραψες ανθρώπινα και μου έδωσες να καταλάβω ότι ίσως έγινε λάθος κατανόηση του τι είπα πριν:δεν αντιμετωπίζω τη κονσόλα ως κακή...

Επεξ/σία από shadowfax-1-
  • Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, shadowfax-1- είπε

Και στα άλλα forum/facebook group που λές, ανάλογες απαντήσεις με τις παραπάνω δίνονται όταν γράφονται τέτοιου τύπου σχόλια,όπως και σε youtube φυσικά.

Το ps now δεν υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα.Και να σου υπενθυμίσω ότι σε καμία γενιά κονσολών, μέσα στον 1ο χρόνο δεν ειχε κάνει την μετάβαση όλο το playerbase της προηγούμενης. Σταδιακά γινόταν πάντα αυτό.

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ ps4 fat και ps5 οπως έχει αναφερθεί και παλιότερα πολλές φορές

• Καλύτερο wifi
  • αισθητά πιο ήσυχη κονσόλα
  • καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια προφανώς(ανάλυση/fps)
  • ssd/loading αισθητά πιο γρήγορ
  • dualsense που είναι αισθητά καλύτερο από το dualshock 4
  • Με το καλημέρα στον 1ο χρόνο,3 αξιόλογα ps5 exclusives. Ρίξε μια ματιά πίσω στο 2013-2014 να δείς,τι exclusives είχαν βγεί τότε στο ps4 χωρίς καν να υποστηρίζει προηγούμενης γενιάς παιχνίδια,έτσι για να έχουμε ένα σωστό μέτρο σύγκρισης.

Αρα το ''δεν αξίζει η μετάβαση''δεν ισχύει στην πράξη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με το ζόρι πρέπει κάποιος να αγοράσει ps5 τώρα.

Τέλος,εσύ ειδικά που είσαι Αγγλία δεν θα έπρεπε να κάνεις παράπονα για τις τιμές, γιατί τα εκεί καταστήματα συνέχεια ρίχνουν τις τιμές.

Τα Smyths πριν κάτι μερες ειχαν το Demons Souls στις 30 λίρες,άρα κάτω από μισή τιμή.Returnal και Ratchet πρέπει να έχουν παίξει χαμηλότερα στις 35λίρες τον τελευταίο καιρό. Μτχ ακόμα φθηνότερα. Αρα ούτε και το σχόλιο περί 80 λιρών(70 λιρες έχουν btw)ισχύει και πολύ. Και πληροφοριακα να σου πω ότι κανείς στην Ελλάδα δεν είναι υπέρ είτε των 80 αλλά και των 70ευρω που ίσχυαν παλιότερα με τους μισθούς που έχουμε εδώ.

Στα του ps plus από την άλλη η κριτική είναι σωστή και βρίσκει σύμφωνους και τους περισσότερους,στο ότι πρέπει να βελτιωθούν τα παιχνίδια που δίνονται(ειδικά η έκδοση του godfall είναι απαράδεκτη). Παρόλα αυτά πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας υπόψη ότι το ps plus από την προηγούμενη γενιά, το πληρώνεις κυρίως για το υποχρεωτικό multiplayer και μετά για όλα τα άλλα.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ τιμές γιατί κανένα από τα παιχνίδια που ανέφερες δε τα θεωρώ console sale point(DS, Returnal, Ratchet) και αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά μέσα απο εκπτώσεις απο psstore(επίσης σήμερα που μιλάμε δεν έχω αγοράσει-μιλάω ότι θα πάω να τσιμπήσω πχ το GOW & Horizon και τέτοιου επιπέδου παιχνίδια) ποτέ μεταχειρισμένο η αν βρω κάποια εξαιρετική προσφορά από skinflint(δεν έχω βρει).

Στεκομαι απλά σε αυτά

• Καλύτερο wifi
  • αισθητά πιο ήσυχη κονσόλα
  • καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια προφανώς(ανάλυση/fps)
  • ssd/loading αισθητά πιο γρήγορ
  • dualsense που είναι αισθητά καλύτερο από το dualshock 4

Και ο καθένας προφανώς έχει άλλες ανάγκες ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ αλλιώς. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ απο τις αντιδράσεις να έχεις εσύ δικιο. Και τα 5 που λες ισχύουν(δε ξερω για wifi είμαι 99% σίγουρος έχω ethernet ομως). Για αυτά τα 5 εγώ δε τα κοστολογώ 500(/400 ή 450£ λη 350digital£). Κοστολογώ το ότι θα μπορώ να παίξω παιχνιδάρες στο μηχάνημα. Και απλά περιμένω το μέλλον για να συμβεί αυτό.

ΥΓ:το επίσημα για το now σημαίνει ότι απλά δεν υποστηρίζεται με ps λογαριασμό από ελλάδα. Ε νταξει όλοι μπορούν να φτιάξουν λογαριασμό απο οπουδήποτε. Με όλο το σεβασμό πιστεύω over 20% έχουν Now με λογαριασμό απο ps US/UK. Νομίζω δεν στέκει.

Anyways καταλαβαίνω το ποιντ σας fair dos. Άλλες ανάγκες μάγκες obviously.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Πολλά καλά έχει η κονσόλα(τα αναφέρεις και αναφέρω και κάποια και εγω), αλλά για εμένα το ότι δε βγάζει τοπ παιχνίδια μετά από 1 χρόνο

Πότε έχει γίνει στην ιστορία αυτό;

Δημοσ.

είδα οτι έχει συζητηθεί το θέμα της εγγύησης. η sony επιμένει στο 1 έτος. εδω ειναι η ευρωπαική νομοθεσία, που ανεφερε φίλος πριν

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_el.htm

δεν ξέρω αν έχουμε κατι περισσότερο στο θέμα της εγγύησης,η καποιος να είχε προβλημα μετα τον πρώτο χρόνο και να μην τον κάλυψανε.

Δημοσ.

Δεν θα σχολιάσω τις υπηρεσίες MS και Sony, αλλά έχει ένα point αυτό που λέει ο @shadowfax-1-.

Για παράδειγμα, πόσοι από αυτούς που είχαν PS4 και έπαιξαν όλα τα exclusives θα ξαναέπαιζαν πάλι τα ίδια παιχνίδια από την αρχή απλά και μόνο για τα 60fps? Υπάρχουν πάρα πολλοί που παίζουν ένα παιχνίδι, το τελειώνουν και πάνε παρακάτω. Και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για exclusives που βασίζονται κυρίως στο story με πολύ λίγο replayability. Σε αυτή την περίπτωση περισσότερο κερδισμένοι είναι αυτοί που δεν ασχολήθηκαν με το PS4 την προηγούμενη γενιά και θα τους έρθει λουκούμι το next-gen patch... Θα έχουν να παίξουν μια μεγάλη γκάμα exclusives στα 60fps.

Υπάρχει βέβαια και αντίλογος. Εφόσον 9 στα 10 παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι crossgen, τότε ο κάτοχος PS4 έχει και αυτός σημαντικό λόγο να μεταβεί σε PS5 μιας και είναι σίγουρο ότι όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν από δω και μπρος τρέχουν πολύ καλύτερα εκεί. 

Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για το Xbox (αφηνοντας τις υπηρεσίες απ' έξω). Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι οποιοσδήποτε αποφασίσει να αγοράσει αυτή τη στιγμή next-gen κονσόλα, βγαίνει στο τέλος κερδισμένος. 60fps, ταχύτερο loading, μεγαλύτερες αναλύσεις και φυσικά σιγουριά για το μέλλον.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Οπως λοιπόν έγραψα και πιο πίσω που το προσπέρασες, ας κάνουμε μια ιστορική αναδρομή πίσω στο 2013 που βγήκε το Ps4 να δούμε πως ήταν η κατάσταση από τα μεγάλα σε πωλήσεις exclusives

• Uncharted 4(2016)
  • Horizon zero Dawn (2017)
  • God of War (2018)
  • Spider Man(2018)
  • Last of Us 2(2020)
  • Ghost of tsushima(2020)

Αρα και σε ps4 μεριά,αργήσαμε αρκετά να δούμε system seller παιχνίδια όπως ήταν αναμενόμενο.

Για τις δε τιμές,αυτά είναι τα καλά των κουτάτων παιχνιδιών,και τα κακά των ψηφιακών. Εγώ πάντως αν έμενα στην Αγγλία με τόσες προσφορές που βάζουν τα καταστήματα,ούτε που θα σκεφτόμουν για ψηφιακά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασα πριν απο λιγο σε αγγλικο account μεσω του PS NOW να κανω Steaming με σύνδεση Cosmote 4G 250/5.. Τρένο λέμε στο PS5 το Ηorizon και το Mafia.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dream21 είπε

Δοκιμασα πριν απο λιγο σε αγγλικο account μεσω του PS NOW να κανω Steaming με σύνδεση Cosmote 4G 250/5.. Τρένο λέμε στο PS5 το Ηorizon και το Mafia.

μπορείς να τα κατεβάσεις η μονο stream σε αφηνει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sndev είπε

μπορείς να τα κατεβάσεις η μονο stream σε αφηνει? 

Ναι κανονικα και κατεβασα και streaming εκανα. . Δηλωσα στο PS NOW 7 days trial πιστωτικη που εχω της binance η οποια εκδιδεται στην Αγγλια και για διευθυνση εβαλα αγγλικη διευθυνση απο το shop&ship που εχω account.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dream21 είπε

Ναι κανονικα και κατεβασα και streaming εκανα. . Δηλωσα στο PS NOW 7 days trial πιστωτικη που εχω της binance η οποια εκδιδεται στην Αγγλια και για διευθυνση εβαλα αγγλικη διευθυνση απο το shop&ship που εχω account.

σε ρωταω γτ εχω διαβάσει οτι αν streamareis einai το πολυ εως 1080 ενω αν κατεβασει ειναι εως 4κ αλλα δεν κατεβαίνουν ολα τα παιχνίδια. καλη φαση το μαφια σκευτομουν το psnow για το συγκεκριμένο παιχνιδι καθως δε το χα παίξει στην ωρα του .

επισης και αλλο που διαβασα κ λογικα γινεται, αν εχετε ηδη λογαριασμό ελληνικο τοτε τον ξενο πχ αγγλικο του psnow το κανετε secondary στο ps4/5 κ παιζεται απο το κανονικο σας account για τα trophie . πρακτικά gamesharing με το psnow

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Υπάρχει βέβαια και αντίλογος. Εφόσον 9 στα 10 παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι crossgen, τότε ο κάτοχος PS4 έχει και αυτός σημαντικό λόγο να μεταβεί σε PS5 μιας και είναι σίγουρο ότι όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν από δω και μπρος τρέχουν πολύ καλύτερα εκεί. 

Το replay παιχνιδιών είναι προσωπικό του καθενός προφανώς,εαν όντως έχει παίξει τα πάντα από ps4 μεριά,ακόμα και τα λιγότερο δημοφιλή. Εγώ πχ για αυτό το λόγο είχα αφήσει το Until Dawn που στο ps4 έτρεχε χάλια(κάτω από 26fps τις περισσότερες φορές).

Ομως τα 60 fps(και μεγαλύτερη ανάλυση) δεν πιάνει μόνο τα παλιότερα παιχνίδια, αλλά και κυρίως τα νεότερα(αυτό που αναφέρεις σωστά στο τέλος).Το Horizon forbidden west το γνωρίζουμε από τώρα ότι θα τρέχει στα 60fps στο ps5 και στα 30 στο ps4. Πολύ πιθανό το ίδιο και με το god of war,το Elden Ring και πάει λέγοντας.

Φυσικά αν κάποιος θέλει να αγοράσει την κονσόλα αργότερα,είτε έχει είτε δεν έχει ps4, δεκτό και σεβαστό. Αλλά όχι ότι δεν έχει νόημα η αγορά του ps5,επειδη με το καλημέρα δεν έχει όλους τους μεγάλους system seller τίτλους(οι οποίοι πάντα από τα μέσα της γενιας και μετά έβγαιναν).

34 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι οποιοσδήποτε αποφασίσει να αγοράσει αυτή τη στιγμή next-gen κονσόλα, βγαίνει στο τέλος κερδισμένος. 60fps, ταχύτερο loading, μεγαλύτερες αναλύσεις και φυσικά σιγουριά για το μέλλον.

+ dualsense που είναι ξεκάθαρα καλύτερο από το dualshock 4(έχει και typeC μεταξύ άλλων).Αρα κερδίζεις και στον χειρισμό.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Χωρις παρεξηγηση ηρθες και ειπες την αποψη σου απαξιωνοντας τελειως καποια δυνατα χαρακτηριστικα της κονσολας επειδη απλα δεν εχει βιβλιοθηκη ακομη η κονσολα πραγμα που συμβαινει καθε φορα σε νεα γενια.Μπορει για σενα να μην μετρανε τα 4k60 καρε, adaptive triggers, ssd, δεν κανει σαν αεροπλανο η κονσολα γιατι εχει καλυτερο συστημα ψυξης κ.α αλλα υπαρχει αρκετος κοσμος που αυτα τα πραγματα του φτανουν και του περισσευουν για την ωρα.

Οποτε φιλτατε θα μπορουσες να πεις την αποψη σου χωρις να γινεις εριστικος-απαξιωτικος και πιστεψε με δεν θα ανοιγε μυτη.Αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εχει αντιθετη αποψη απο εσενα οτι ειναι φανμποι ή εχει μετοχες στην σονυ.

Ps. Και στα λεει καποιος αυτα που ειναι ακομη με ps4pro.

Δεν είδα προσωπικά να είναι κάπου εριστικός ο @shadowfax-1-, την άποψη του εξέφρασε απλώς. Και εγώ όλο το πακέτο ps5 και ps+ το θεωρώ κατά πολύ υποδεέστερο από xbox+gamepass, ειδικά αν είχες ps4 και τα περισσότερα παιχνίδια του ps+ collection τα είχες παίξει ήδη.

Εμείς όλοι ατομικά είμαστε υπεύθυνοι σαν καταναλωτές για αυτό και η sony βρίσκει και τα κάνει. Έδωσα 300+ για ps3+DeS, 400+ για ps4+bloodborne και 500+ για ps5+DeS remake (see a pattern? 😁). Για κάποιον αυτά τα χρήματα μπορεί να είναι υπερβολή για ένα και μόνο παιχνίδι. για μένα είναι η φάση μου. Αλλά ναι ps+ δε πρόκειται να ξαναανανεώσω από τη στιγμή που σταμάτησα να παίζω online και δε δίνει τίποτα της προκοπής.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, ilos είπε

Εμείς όλοι ατομικά είμαστε υπεύθυνοι σαν καταναλωτές για αυτό και η sony βρίσκει και τα κάνει. Έδωσα 300+ για ps3+DeS, 400+ για ps4+bloodborne και 500+ για ps5+DeS remake (see a pattern? 😁). Για κάποιον αυτά τα χρήματα μπορεί να είναι υπερβολή για ένα και μόνο παιχνίδι. για μένα είναι η φάση μου. Αλλά ναι ps+ δε πρόκειται να ξαναανανεώσω από τη στιγμή που σταμάτησα να παίζω online και δε δίνει τίποτα της προκοπής.

Στην ουσία περιγράφεις γιατί τα συγκεκριμένα παιχνιδια αυτής της εταιρείας είναι στην περίπτωση σου system sellers,και όπως για σένα είναι αυτά,για κάποιον άλλο μπορεί να είναι τα god of war και πάει λέγοντας.

Και εγώ αν και το Ps3 το πήρα τότε λόγω Killzone 2(βέβαια το έπαιξα το demons),έτσι και ps4 πήρα όταν βγήκε το BB και τώρα ps5 με πρώτο παιχνίδι το Demons souls(και pre order το Elden Ring προφανως),άρα σε νιώθω :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ilos είπε

Δεν είδα προσωπικά να είναι κάπου εριστικός ο @shadowfax-1-, την άποψη του εξέφρασε απλώς. Και εγώ όλο το πακέτο ps5 και ps+ το θεωρώ κατά πολύ υποδεέστερο από xbox+gamepass, ειδικά αν είχες ps4 και τα περισσότερα παιχνίδια του ps+ collection τα είχες παίξει ήδη.

Προσωπικα δεν με ενοχλησε κανενα σχολιο του απλα καταλαβα γιατι καποιοι παρεξηγησαν την αποψη του επειδη ητανε απαξιωτικη η τουλαχιστον ετσι φανηκε και ο τροπος που απαντησε σε καποιο αλλο ποστ ητανε εριστικος επειδη καποιοι διαφωνησαν μαζι του γιατι πολυ απλα εχουν αλλα θελω απο την κονσολα την δεδομενη στιγμη. Το ποστ μου ειχε απλα σκοπο να λυσει αυτην την παρεξηγηση γιατι πολλες φορες τα γραφομενα παρεξηγουνται.

Ειναι αυτο που ειπε και ο ιδιος αργοτερα οτι ο καθενας εχει δικα του θελω και τι περιμενει απο την κονσολα.Καποιοι που αγορασαν την κονσολα ηξεραν ηδη οτι στην αρχη αυτης της γενιας δεν θα περιμενουν τιποτα ιδιαιτερο απο next-gen παιχνιδια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα παρουν μια γευση απο καποιους παλιοτερους τιτλους που υποστηριζουν ορισμενα upgrade ειτε αυτο ειναι adaptive triggers ειτε rtx ειτε απλα 60 καρε ακατεβατα.Γιατι να απαξιωνεται μια τετοια αναβαθμιση και να "κοροιδευει" οτι δεν αξιζει η επενδυση οσους αποφασισουν οτι κατι τετοιο για την ωρα τους ειναι αρκετο.

@D.LuffyΘα σου πω το εξης με το χερι στην καρδια, οτι οποιο παιχνιδι μπορεις πλεον να το παιξεις απο τα 30 στα 60καρε ειναι αλλη εμπειρια και ανετα ξαναπαιζεις εναν ΑΑΑ τιτλο για αλλο ενα playthrough στα 60καρε.Προσφατη εμπειρια μου που εχω το days gone στο 4αρι και ο κολλητος μου το τσιμπησε στο steam που κανουμε share τις βιβλιοθηκες μας και το εβαλα να το δω.Ρε φιλε ειναι αλλη φαση το παιχνιδι στα 60+ καρε η τουλαχιστον ετσι φαινεται στα ματια μου αφου πορωθηκα τοσο που ξεκινησα και αλλο playthrough και το εχω τερματισει το συγκεκριμενο παιχνιδι 3 φορες ηδη στο 4αρι(achievements πρεζακι).

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...