Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ερώτηση.

Έχω αγοράσει το PS5 bundle με το FIFA23 σε digital code, το οποίο και το εχω κάνει εγκατάσταση κανονικά στο PS5.

Μπορώ το FIFA23 από τη στιγμή που το έχω αγορασμένο για το PS5, να το κάνω εγκατάσταση και στο PS4; Δηλαδή αφού είμαι στο ίδιο PS account και στο PS4 και στο PS5, να μπω στο PS Store από το PS4 και να κατεβάσω δωρεάν το FIFA23;

Thanks

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ερώτηση.

Έχω αγοράσει το PS5 bundle με το FIFA23 σε digital code, το οποίο και το εχω κάνει εγκατάσταση κανονικά στο PS5.

Μπορώ το FIFA23 από τη στιγμή που το έχω αγορασμένο για το PS5, να το κάνω εγκατάσταση και στο PS4; Δηλαδή αφού είμαι στο ίδιο PS account και στο PS4 και στο PS5, να μπω στο PS Store από το PS4 και να κατεβάσω δωρεάν το FIFA23;

Thanks

Αν το λέει στο χαρτί που αναφέρει το code, ότι είναι και για ps5 και για PS4 τότε μπορείς. Αν λέει μόνο για το ps5... κατάλαβες...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά μάγκες. 

Έχω το vr του ps4 κ παίζω τώρα και στο ps5  υπάρχει σκέψη για πώληση μήπως πάω στο vr το καινούργιο...     Υπάρχει κάτι που πρέπει να κρατήσω για το καινούργιο vr  από το παλιό vr? Νομίζω δεν χρειάζεται ούτε η κάμερα; ούτε ο αντάπτορας λογικά  που δίναν  δώρο αν το ζητούσες να το συνδέεις με το ps5 

Και δεύτερη ερώτηση όταν παίζω fifa online όταν κολλάει βγάζει κάτι σηματάκια κόκκινα στη μέση της οθόνης η όταν είναι οκ είναι κίτρινα  , πως καταλαβαίνουμε ότι φταίει το δικό μας ίντερνετ ή αν φταίει του άλλου κ γενικά σε όλα τα multi απλά να βλέπουμε αν είναι επαρκής η ταχύτητα μας;; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 😊 

Δημοσ.

Είχα καθαρίσει τις προάλλες, αλλά δεν ήξερα ότι μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο. Good to know ότι το fan αποσυνδέεται τόσο εύκολα. Ίσως την επόμενη φορά που ασχοληθώ, να δω μήπως έχω κάπως πρόσβαση στα fins χωρίς όλη αυτήν την διαδικασία (ναι, τικτοκ βίντεο 😬

https://vm.tiktok.com/ZMFK9QtRw/

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Είχα καθαρίσει τις προάλλες, αλλά δεν ήξερα ότι μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο. Good to know ότι το fan αποσυνδέεται τόσο εύκολα. Ίσως την επόμενη φορά που ασχοληθώ, να δω μήπως έχω κάπως πρόσβαση στα fins χωρίς όλη αυτήν την διαδικασία (ναι, τικτοκ βίντεο 😬

Ο τύπος μάλλον το είχε μέσα σε κοτέτσι... Και την τριπλή σκόνη να είχε το play μου να κάτσω να κάνω όλα αυτά δεν βρίσκω το λόγο να το ρισκάρω..  Ειδικά για αυτό που ξεκόλλησε κ κόλλησε άλλο...  Οκ για κάποιον που το έχει χόμπι κ ανακατεύεται αλλά δεν θα το ρίσκαρα ποτέ...  Μόνο για κάνα σκληρό δίσκο να του βάλω μπορεί κ να  έβγαζα τα καπάκια.. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Ειδικά για αυτό που ξεκόλλησε κ κόλλησε άλλο... 

Το βιντεο αφορουσε χαλασμενο hdmi port. Για εναν γνωστη, αυτο δεν ειναι καθολου δυσκολο. Αλλαζει ευκολα. 

Δημοσ.

Εμένα με προβλημάτισε το liguid metal. Και λέει κ αυτός καλύτερα οριζόντιο με βλεπω να το αλλάζω θέση αύριο σε οριζόντια 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εύκολα βγαίνει απλά πρόσεχε τις βίδες από θα τις βγάλεις για να μπουν στα ίδια σημεία μετά γιατί έχουν διαφορετικό μήκος η κάθε μια!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Πω, που στο καλό το είχε αυτός, απίστευτη σκόνη ή ήταν χώμα αυτό. 😃

εργένης χωρίς καθαρίστρια , ευκολακι το αποτέλεσμα

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Satzik είπε

Εμένα με προβλημάτισε το liguid metal. Και λέει κ αυτός καλύτερα οριζόντιο με βλεπω να το αλλάζω θέση αύριο σε οριζόντια 

Ο κάθε τυχάρπαστος βγάζει ενα video για τα clicks και τρομοκρατεί τον κόσμο.....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doc1355 είπε

Εύκολα βγαίνει απλά πρόσεχε τις βίδες από θα τις βγάλεις για να μπουν στα ίδια σημεία μετά γιατί έχουν διαφορετικό μήκος η κάθε μια!

Για το fan λες? Το γνωρίζω, έχω κάνει και το mod με τα o-rings με θετικό αποτέλεσμα. 

Εννοούσα ότι δεν ήξερα ότι το καλώδιο αφαιρείται κάτω από εκείνο το πλαστικό. Γτ συνήθως με δυσκολεύει στο καθάρισμα επειδή το έχω να κρέμεται. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά μάγκες. 

Έχω το vr του ps4 κ παίζω τώρα και στο ps5  υπάρχει σκέψη για πώληση μήπως πάω στο vr το καινούργιο...     Υπάρχει κάτι που πρέπει να κρατήσω για το καινούργιο vr  από το παλιό vr? Νομίζω δεν χρειάζεται ούτε η κάμερα; ούτε ο αντάπτορας λογικά  που δίναν  δώρο αν το ζητούσες να το συνδέεις με το ps5 

Και δεύτερη ερώτηση όταν παίζω fifa online όταν κολλάει βγάζει κάτι σηματάκια κόκκινα στη μέση της οθόνης η όταν είναι οκ είναι κίτρινα  , πως καταλαβαίνουμε ότι φταίει το δικό μας ίντερνετ ή αν φταίει του άλλου κ γενικά σε όλα τα multi απλά να βλέπουμε αν είναι επαρκής η ταχύτητα μας;; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 😊 

Όχι, δεν χρειάζεσαι τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ο κάθε τυχάρπαστος βγάζει ενα video για τα clicks και τρομοκρατεί τον κόσμο.....

Και εγώ νομίζω είδε το βίντεο με το LM, και είπε να βγάλει και αυτός. Ίσα ίσα, που φαίνεται ότι είναι θέμα ποσότητας/εφαρμογής. Άμα είναι να το είχε τραβήξει η βαρύτητα, δεν θα είχε περιμετρικά από το σημείο εκείνο. 

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται ότι τον νόμο της βαρύτητας τον έχουν υπόψην μόνο οι Youtubers. Οι μηχανικοί που σχεδίασαν την κονσόλα ούτε καν τους πέρασε από το μυαλό ότι είναι επικίνδυνο να καθήσει σε όρθια θέση.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...