Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χάλασε το Dualsense στο εξάμηνο. Δεν λειτουργεί το επάνω και το κάτω στο D-PAD. Να το στείλω Cometron; Θα το καλύψει με την απόδειξη αγοράς του PlayStation 5; Ευχαριστώ! 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, gkagg είπε

Καλησπέρα. Χάλασε το Dualsense στο εξάμηνο. Δεν λειτουργεί το επάνω και το κάτω στο D-PAD. Να το στείλω Cometron; Θα το καλύψει με την απόδειξη αγοράς του PlayStation 5; Ευχαριστώ! 

Λογικά θα σου κάνουν αντικατάσταση άμεσα

Δημοσ.

καλημερα παιδια

εχει φίλος μου γενεθλια και λεω να του παρω κατι για το ps5 .
μπορείτε να μου προτείνετε γενικά 2-3 παιχνίδια ''must'' play ώστε να διαλέξω,.
η αγορά θα γίνει αυριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, modechristo_13 είπε

καλημερα παιδια

η αγορά θα γίνει αυριο.

τι έχει ήδη και τι παίζει γενικα;
Δεν εχει νοημα να προτείνουμε πχ Rachet αν το παλικαρι παιζει κυρίως Cod και Fifa. :P 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ilias78 είπε

Από θόρυβο πως είναι ρε παιδιά? Στην απόλυτη ησυχία κ πηγαίνοντας κοντά στην κονσόλα, ακούγεται ένα ελαφρύ γουργουρητο. Έτσι ακούγεται?

Καποια κανουν θορυβο και αλλα οχι. Εξαρταται ποιο φαν θα σου τυχει και ποσο coil whine θα εχει η κονσολα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, modechristo_13 είπε

καλημερα παιδια

η αγορά θα γίνει αυριο.

• God Of War
  • Ghost of Tsushima: Director's Cut
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, DiAvOl είπε
  • God Of War
  • Ghost of Tsushima: Director's Cut
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn

το god of war αν εχει ps plus, το εχει απο το ps plus collection.

Αν δεν εχει ps plus, ειναι προτιμοτερο να του παρει ενα ps plus, λογω του collection :P 

Ειναι προτιμοτερο να μας πει τι παιζει και τι εχει πρωτα.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cariolanoc είπε

Καποια κανουν θορυβο και αλλα οχι. Εξαρταται ποιο φαν θα σου τυχει και ποσο coil whine θα εχει η κονσολα.

Νομιζω οτι και το καλυτερο ps5 να σου τυχει θα ακουγετε παλι το ανεμηστιρακι λιγο, η μονη κονσολα που ειχα και δουλευε πραγματικα σαν να ηταν κλειστη ηταν το one x

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Νομιζω οτι και το καλυτερο ps5 να σου τυχει θα ακουγετε παλι το ανεμηστιρακι λιγο, η μονη κονσολα που ειχα και δουλευε πραγματικα σαν να ηταν κλειστη ηταν το one x

Και το  series x  το ιδιο αθορυβο ειναι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

τι έχει ήδη και τι παίζει γενικα;
Δεν εχει νοημα να προτείνουμε πχ Rachet αν το παλικαρι παιζει κυρίως Cod και Fifa. :P 

Αυτά που ξέρω ότι παίζει είναι το Rachet  , God of War,   death stranding  ,  Spiderman, Valhalla,  immortals Fenix rising , call of duty τα παίζει για το ghost of thusima  δεν είμαι σίγουρος  αν το έχει

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Soler777 είπε

Μάλλον δεν έχετε  παίξει σε PC  :) :)

Σε μένα πολύ minimal ήχος ανεπαίσθητος θα ελεγα εχει . Καμία σχέση με PS4 πάντως. 

Για τα XBOX  θα συμφωνήσω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, modechristo_13 είπε

Αυτά που ξέρω ότι παίζει είναι το Rachet  , God of War,   death stranding  ,  Spiderman, Valhalla,  immortals Fenix rising , call of duty τα παίζει για το ghost of thusima  δεν είμαι σίγουρος  αν το έχει

η καλύτερη λύση να πάρει ότι θέλει μια κάρτα τον 50euro 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...