Infernuz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έβαλες την χοάνη, δυστυχώς η μόνη βελτίωση που θα δεις θα είναι στον ήχο. Καλύτερα να βάλεις ένα φίλτρο ελευθέρας , αντίστοιχο kn, στο μαμά φιλτροκουτί. πχ: https://www.skroutz.gr/s/27856318/K-N-Φίλτρο-Αέρος-Ελευθέρας-Ροής-για-Opel-Astra-Zafira-Suzuki-Liana-33-2787.html
ribo7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Παίδες να ρωτήσω κάτι και εγώ? Έχω ένα Opel Astra GTC H (2007) στην Ολλανδία και μου είπαν στην αντιπροσωπεία Opel που το πηγαίνω για service ότι έχει μια διαρροή ο συμπυκνωτης στο aircondition και θέλουν 460ευρω για αλλαγή! Γενικά είναι ακριβά εδώ αλλά Ελλάδα πόσο πιστεύετε θα κόστιζε? Αν βρω κάποιον άλλον μάστορα (έχεις αρκετούς ανατολίτες εδώ με γκαραζ) που θα χρεώνει λιγότερα, να του το πάω? Εννοώ και άμπαλος να είναι, πόσο δύσκολη δουλειά είναι να το αλλάξει? Μη μου κάνει καμιά ζημιά με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, ribo7 είπε Παίδες να ρωτήσω κάτι και εγώ? Έχω ένα Opel Astra GTC H (2007) στην Ολλανδία και μου είπαν στην αντιπροσωπεία Opel που το πηγαίνω για service ότι έχει μια διαρροή ο συμπυκνωτης στο aircondition και θέλουν 460ευρω για αλλαγή! Γενικά είναι ακριβά εδώ αλλά Ελλάδα πόσο πιστεύετε θα κόστιζε? Αν βρω κάποιον άλλον μάστορα (έχεις αρκετούς ανατολίτες εδώ με γκαραζ) που θα χρεώνει λιγότερα, να του το πάω? Εννοώ και άμπαλος να είναι, πόσο δύσκολη δουλειά είναι να το αλλάξει? Μη μου κάνει καμιά ζημιά με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ! Πρόσεξε μηπως το φτηνο σου βγει ακριβό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα