Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikvlou είπε

Επικίνδυνο από ποιας άποψης; Τι μπορεί να προκαλέσει; Αν μου πεις ότι θα έχω θέματα μελλοντικά με το μοτέρ το πετάω την ίδια στιγμή, αλλά αν δεν θα έχω κάποια επίπτωση μόνο και μόνο για τον ήχο το αφήνω...

Σου τα εξηγησα.

Σε βαρια βροχη αν πεσει νερο εκει και το ρουφηξει,χαιρετας το μοτερ σου.Θα παρεις τις μπιελες στο χερι.

Θα δουλευει ενδεχομενως φτωχα καθως εβαλες ενα γαιδουρι φιλτρο χωρις να ρυθμισεις τιποτα αλλο.Συνηθως οι εγκεφαλοι μεσω των Λ μπορουν να ρυθμισουν αλλα σε ενα περιορισμενο ευρος.Με εναν wideband θα μπορουσες να δεις τι γινεται.

Να εβαζες ενα που ειναι για το δικο σου αυτοκινητο και ο κατασκευαστης του σου λεει οτι δουλευει απροβληματιστα χωρις επαναπρογραμματισμο,τοτε οκ,αλλα εδω κανεις αλχημειες.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Σου τα εξηγησα.

Σε βαρια βροχη αν πεσει νερο εκει και το ρουφηξει,χαιρετας το μοτερ σου.Θα παρεις τις μπιελες στο χερι.

Θα δουλευει ενδεχομενως φτωχα καθως εβαλες ενα γαιδουρι φιλτρο χωρις να ρυθμισεις τιποτα αλλο.Συνηθως οι εγκεφαλοι μεσω των Λ μπορουν να ρυθμισουν αλλα σε ενα περιορισμενο ευρος.Με εναν wideband θα μπορουσες να δεις τι γινεται.

Να εβαζες ενα που ειναι για το δικο σου αυτοκινητο και ο κατασκευαστης του σου λεει οτι δουλευει απροβληματιστα χωρις επαναπρογραμματισμο,τοτε οκ,αλλα εδω κανεις αλχημειες.

Κατάλαβα φίλε, πάει για πέταμα το φίλτρο από το αυτοκίνητο... Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikvlou είπε

Κατάλαβα φίλε, πάει για πέταμα το φίλτρο από το αυτοκίνητο... Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Αν εχεις διαθεση να το πειραξεις το αυτοκινητο,κρατησε το και οταν θελησεις να το πας για κανα προγραμμα ,φορεσε το πανω για να γινει σωστα η δουλεια.

Αλλα τοσο μεγαλο φιλτρο ,δε θα προτεινα να το πεταξεις απλα πανω και τελος.Γνωμη μου φυσικα.

Προσωπικα φαντασου εχω τουρμπατο και αργοτερα σκοπευω και εγω να το γαργαλησω.Το φιλτροκουτι ουτε για αστειο δε σκεφτομαι να το καταργησω.Η θα παιξω με αφτερμαρκετ πανελ φιλτρο η χοανη αλλα μεσα στο φιλτροκουτι.Γιατι αυτο ειναι το πιο ασφαλες απο ολες τις αποψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nikvlou είπε

Να προσθεσω κατι ακομα. Στη φωτο που ανεβασες με τον κινητηρα σου αν ειδα καλα εντοπισα παρουσια αισθητηρα MAF (Mass Air Flow) που δεν τα παει και πολυ καλα με τα φιλτρα ελευθερας γιατι κανει κατακρατηση βρομιας πανω στην "λεπτη" τριχουλα που εχει για να κανει τη μετρηση και μπορει αργοτερα να υπολειτουργει η ακομα και να κοπει. Δεν εχουν τοσο θεμα οι ατμοσφαιρικοι κινητηρες σε σχεση με τους turbo αλλα το προβλημα εχει την ιδια "πηγη" μακροπροθεσμα.. 

Επεξ/σία από nick#18
  • Like 1
Δημοσ.

Συν ότι ως ελεύθερο τραβάει αρκετά παραπάνω σκουπιδακια, σκόνη, βρωμιά κλπ. Με νερό δεν θα έχεις θέμα εκεί που είναι. Όσο για την απόδοση δεν κερδίζεις τίποτα αλλά ίσα ίσα χάνεις σίγουρα. Αν ήταν τούρμπο με ένα πρόγραμμα ίσως να κερδίζεις κάτι ψιλά.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Συν ότι ως ελεύθερο τραβάει αρκετά παραπάνω σκουπιδακια, σκόνη, βρωμιά κλπ. Με νερό δεν θα έχεις θέμα εκεί που είναι. Όσο για την απόδοση δεν κερδίζεις τίποτα αλλά ίσα ίσα χάνεις σίγουρα. Αν ήταν τούρμπο με ένα πρόγραμμα ίσως να κερδίζεις κάτι ψιλά.

Εαν παρατηρησεις εχει αφησει την εισαγωγη του αερα απο το προφυλακτηρα μπροστα και παει καρφι στο φιλτρο.Αν εχει μπροστα αυτοκινητο που πεταει νερα,τοτε ολα αυτα θα πανε καρφι εκει...

Να φοβασαι να κυκλοφορησεις με βροχη για να κερδισεις μονο και μονο τον ηχο,δε το θεωρω καλο trade.

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εαν παρατηρησεις εχει αφησει την εισαγωγη του αερα απο το προφυλακτηρα μπροστα και παει καρφι στο φιλτρο.Αν εχει μπροστα αυτοκινητο που πεταει νερα,τοτε ολα αυτα θα πανε καρφι εκει...

Να φοβασαι να κυκλοφορησεις με βροχη για να κερδισεις μονο και μονο τον ηχο,δε το θεωρω καλο trade.

Ενώ αν είχε το κανονικό φιλτροκούτι που θα πηγαίναν; Μέσα στο κουτί που είναι το φίλτρο δεν θα έμπαιναν;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NT1G είπε

Ενώ αν είχε το κανονικό φιλτροκούτι που θα πηγαίναν; Μέσα στο κουτί που είναι το φίλτρο δεν θα έμπαιναν;

Το φιλτροκουτι προφανως εχει διαταξη τετοια για να μη πηγαινουν καρφι στο φιλτρο.

Ειπα,δυσκολο να συμβει αλλα μπορει.Και αν γινει ,η ζημια θα ειναι μεγαλη.Με μαμα φιλτροκουτι κανεις δε το παθε ποτε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikvlou είπε

Θα το δοκιμάσω αρχικά χωρίς το Κιτ επειδή φοβάμαι και για τον μαφ και βλέπουμε. Αν καεί ο μαφ πως θα το καταλάβω; Δεν θα παίρνει μπρος ας πούμε;

Θα δοκιμάσεις χωρίς το Κιτ γιατί θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου φτηνά/τσάμπα. Δεν είναι κακό, απλά να λες την αλήθεια...

Ποια ΜΑF?... Φοβάσαι για MAF και έβαλες αυτό το πράγμα εξ αρχής?

Τέλος πάντων. Πιθανότατα δε θα πάθει κάτι το αμάξι, πέραν από τον ηλίθιο και άνευ ουσίας θόρυβο που ΟΚ εσένα σου αρέσει γιατί μάλλον είσαι πιτσιρικάς. Το φίλτρο πάντως είναι λάθος.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, eMike είπε

πέραν από τον ηλίθιο και άνευ ουσίας θόρυβο που ΟΚ εσένα σου αρέσει γιατί μάλλον είσαι πιτσιρικάς

Ενταξει,η αληθεια ειναι οτι ειναι ωραιος ο θορυβος απο το φιλτροκουτι.Και στο δικο μου καιω συχνα πυκνα τσαμπα βενζινη γιατι το παταω στιγμιαια για να ακουστει που ρουφαει 😁

ΥΓ.Ειμαι στα -αντα,οχι πιτσιρικας

Δημοσ.

Πιστεύετε όμως ότι αν βάλλω ένα φίλτρο που εγκρίνεται για το αυτοκίνητο και τα κυβικά του είναι πάλι χειρότερο από το μαμά φιλτροκούτι;

Δημοσ.

Με ενα φιλτρο για αυτο το αυτοκινητο τουλαχιστον δε θα χασεις.Το τι θα κερδισεις αμφισβητησιμο.

Με ενα λαθος φιλτρο ,πολυ πιθανο να χασεις.Οι διαφορες πολυ μικρες εως ανυπαρκτες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Με ενα φιλτρο για αυτο το αυτοκινητο τουλαχιστον δε θα χασεις.Το τι θα κερδισεις αμφισβητησιμο.

Με ενα λαθος φιλτρο ,πολυ πιθανο να χασεις.Οι διαφορες πολυ μικρες εως ανυπαρκτες.

Πώς θα βρω κάποιο που κάνει για το δικό μου αυτοκίνητο; Αρκεί απλά να είναι μικρό;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikvlou είπε

Πώς θα βρω κάποιο που κάνει για το δικό μου αυτοκίνητο; Αρκεί απλά να είναι μικρό;

Αν θες τόσο πολύ να βάλεις ένα πιο ελεύθερο φίλτρο βάλε ένα της kn μέσα στο φιλτροκουτι. Ψάξε και κάτι θα βρεις. Γνώμη μου δεν αξίζει πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...