Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έβαλα προχτές το εξής φίλτρο αέρα στο αυτοκίνητο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Πέρα από την αύξηση της κατανάλωσης, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα;

aem-21-2027dk.jpg

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikvlou είπε

Γεια σας παιδιά. Έβαλα προχτές το εξής φίλτρο αέρα στο αυτοκίνητο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Πέρα από την αύξηση της κατανάλωσης, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα;

aem-21-2027dk.jpg

Έβγαλες το μαμά φιλτροκούτι ; Φτιάξε μια βάση και όσο το δυνατόν να μη τραβάει ζεστό αέρα απο το μοτέρ . Να είσαι τυπικός στη συντήρηση του και να το καθαρίζεις με τα καθαριστικά . Μόνο με το φίλτρο δέν πιστεύω οτι βλέπεις διαφορά απλώς κάνει πιο μπάσο ήχο . 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το έβγαλα το μαμά αν και σκέφτομαι να βάλλω το κάτω μέρος για όσο το δυνατόν περισσότερο κρύο αέρα...

Σε αυτό το σημείο έχει μπει. Ακριβώς δηλαδή εκεί που βρισκόταν το μαμά φιλτροκούτι

IMG_20210623_094825.jpg

Δημοσ.

Τι χοανούκλαh είναι αυτή; :P

Πρόβλημα δε θα 'χεις, εκτός και αν πηγαίνεις συνέχεια σε σκόνες - χώματα, κ.λπ. 

• Like 2
Δημοσ.

Να σας κάνω και μια ακόμα τελευταία ερώτηση ρε παιδιά. Για τον καθαρισμό της είναι απαραίτητο να πάρω το Κιτ με το σπρέι και το λάδι; Αν την πλύνω με αβα δεν θα γίνει δουλειά; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikvlou είπε

Να σας κάνω και μια ακόμα τελευταία ερώτηση ρε παιδιά. Για τον καθαρισμό της είναι απαραίτητο να πάρω το Κιτ με το σπρέι και το λάδι; Αν την πλύνω με αβα δεν θα γίνει δουλειά; 

Καλύτερα πάρε το Κιτ .

Το 2ο χημικό είναι λάδι για να συγκρατεί βρωμιες.

Εάν το μοτέρ έχει αισθητήρα Μαφ που από ότι φαίνεται έχει μη το παρακάνεις με το λάδι στο φίλτρο . Πολλές φορές το έχουν παρακανει με αποτέλεσμα να καει ο Μαφ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το δοκιμάσω αρχικά χωρίς το Κιτ επειδή φοβάμαι και για τον μαφ και βλέπουμε. Αν καεί ο μαφ πως θα το καταλάβω; Δεν θα παίρνει μπρος ας πούμε;

Επεξ/σία από nikvlou
Δημοσ.

Να υποθέσουμε ότι το φίλτρο το έβαλες τσάμπα, δε το πλήρωσες?

Με ποια λογική το έβαλες?

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikvlou είπε

Θα το δοκιμάσω αρχικά χωρίς το Κιτ επειδή φοβάμαι και για τον μαφ και βλέπουμε. Αν καεί ο μαφ πως θα το καταλάβω; Δεν θα παίρνει μπρος ας πούμε;

όχι συνήθως ανάβει βλάβη check , με το αντίστοιχο κωδικό 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως το φιλτρο που εβαλες δεν ειναι για το δικο σου μοτερ.

Τι περιμενεις να κερδισεις με αυτο αληθεια?

Γιατι προσωπικα μονο αρνητικα βλεπω.Σε πολλα νερα υπαρχει ο κινδυνος να παρει νερα και ο κινητηρας δε θα λειτουργει οπως πρεπει αφου ειναι μεγαλο για το μοτερ σου το φιλτρο αυτο.

Καθαρισμος γινεται και με ava μια χαρα.Το βουτας σε ζεστο νερο με ava και το αφηνεις μεσα λιγες ωρες,το αφηνεις μετα να στεγνωσει καλα και του βαζεις με το δαχτυλο λιγο μηχανολαδο ψιλο, σε ολη την επιφανεια και ειναι μια χαρα.

Το κιτακι το θεωρω υπερκτιμημενο καθως με το κοστος του εξαφανιζει το οφελος που εχεις απο το πλενομενο και ουσιαστικα βγαινει το ιδιο με το να αγοραζεις τακτικα το μαμα φιλτρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τσάμπα το έβαλα, μου το έδωσαν... Το έβαλα για να δω διαφορά σε σχέση με το υπάρχον φιλτροκούτι, όσον αφορά την ταχύτητα αλλά και τον ήχο. Μπορώ να πω ότι από άποψη ήχου είμαι ικανοποιημένος καθώς μου αρέσει αυτό που βγάζει, από άποψη ταχύτητας νομίζω ότι έχει μια μικρή βελτίωση. Δεν το έβαλα πιστεύοντας ότι θα κάνω τη μέγιστη βελτίωση... Δεν θεωρείται καν βελτίωση αυτό.

2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Προφανως το φιλτρο που εβαλες δεν ειναι για το δικο σου μοτερ.

Τι περιμενεις να κερδισεις με αυτο αληθεια?

Γιατι προσωπικα μονο αρνητικα βλεπω.Σε πολλα νερα υπαρχει ο κινδυνος να παρει νερα και ο κινητηρας δε θα λειτουργει οπως πρεπει αφου ειναι μεγαλο για το μοτερ σου το φιλτρο αυτο.

Καθαρισμος γινεται και με ava μια χαρα.Το βουτας σε ζεστο νερο με ava και το αφηνεις μεσα λιγες ωρες,το αφηνεις μετα να στεγνωσει καλα και του βαζεις με το δαχτυλο λιγο μηχανολαδο ψιλο, σε ολη την επιφανεια και ειναι μια χαρα.

Το κιτακι το θεωρω υπερκτιμημενο καθως με το κοστος του εξαφανιζει το οφελος που εχεις απο το πλενομενο και ουσιαστικα βγαινει το ιδιο με το να αγοραζεις τακτικα το μαμα φιλτρο.

Δεν έχω παρατηρήσει να μη δουλεύει σωστά το αυτοκίνητο, ούτε αρρυθμίες έχει, ούτε μπουκώνει στα ψηλά...

Δημοσ.

Δεν εχει καμια βελτιωση απο αποψη ιπποδυναμης.Και στο υπογραφω.

Το θεμα ειναι αυτα που σου ειπα.Προσωπικα το θεωρω επικινδυνο για το μοτερ σου.Τωρα οτι θες κανεις.

Στα χαμηλα χανεις οταν βαλεις πολυ ελευθερο φιλτρο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Δεν εχει καμια βελτιωση απο αποψη ιπποδυναμης.Και στο υπογραφω.

Το θεμα ειναι αυτα που σου ειπα.Προσωπικα το θεωρω επικινδυνο για το μοτερ σου.Τωρα οτι θες κανεις.

Επικίνδυνο από ποιας άποψης; Τι μπορεί να προκαλέσει; Αν μου πεις ότι θα έχω θέματα μελλοντικά με το μοτέρ το πετάω την ίδια στιγμή, αλλά αν δεν θα έχω κάποια επίπτωση μόνο και μόνο για τον ήχο το αφήνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...