giorgaras_OGAME Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα στο forum, Θα ήθελα γνώμες από άλλους που ξέρουν έχουν εργαστεί στον τομέα αυτόν ή έχουν κάποιον γνωστό και γνωρίζουν πράγματα. Δούλευα security αρκετά χρόνια «μαύρα» σε συναυλίες,γήπεδα,νυχτερινά μαγαζιά με αρκετά καλά χρήματα στο τέλος του μήνα λόγω του ότι όλα τα μεροκάματα ήταν 50-70 κάθε μέρα. Επειδή όμως δεν είναι κάτι σταθερό και η ζήτηση έπεσε αναγκαστικα να ξεκινήσω πριν 1,5 χρόνο σε εταιρεία με τον βασικό. Δουλεύω μόνο βράδια σε Αθήνα και ασπροπυργο, όλα τα ΣΚ και όλες τις αργίες . Τα χρήματα βαριά βαριά φτάνουν τα 800. Το σημαντικότερο που με πειράζει όμως είναι ότι δεν παιρνω άδεια όταν πρέπει και κυρίως το καλοκαίρι ενώ σε άκυρες περιόδους όπως Νοέμβρη ή Μάρτιο μου δίνει 15 μέρες χωρίς να τις θέλω γιατί δεν έχω να πάω πουθενά. Γνωρίζει κάποιος αν αυτά ισχύουν παντού ή αν τυχαίνει μόνο σε μένα και αν ισχύουν υπάρχει εταιρεία που μπορούμε να τα αποφύγουμε ή να αλλάξουμε επάγγελμα τελικά???
sanaeriko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Οτι χειρότερο υπάρχει αυτές η εταιρείες σκουπίδια κανονικά. Τραμπούκοι και σκατανθρωποι σε όλα τα πόστα
giorgaras_OGAME Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Αυτό έχω καταλάβει και εγώ δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα