Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας! Εχω ενα θεμα και λεω να το μοιραστω μαζι σας μπας και καποιος αλλος εχει παρομοιες εμπειριες με μενα .

Πριν λιγο με πηρε στο σταθερο ενας απορρητος αριθμος . Κανονικα δεν σηκωνω απορρητους αριθμους απλα παραξενευτηκα επειδη χτυπουσε το σταθερο επιμονα. 

Το σηκωσα και απο μενα ακουγα σαν καποιος να εχει βαλει καποιο προγραμμα ηλεκτρονικης φωνης κατι τετοιο και δεν εβγαζα ακρη εκτος της πρωτης προτασης που ελεγε οτι αυτο ειναι προειδοποιηση κατι τετοιο. Δεν μπορουσα να καταλαβω τι ελεγε διοτι ηταν σαν να μιλουσα με ρομποτ αλλα πολυ σιγανη η ενταση τους απο μεσα με το ζορι ακουγα , λεω δυο τρεις φορες τι ? τι? και το εκλεισα . Μετα ξανα παιρνει και ξανα τα ιδια . Καθε φορα που ελεγα τι η ποιος ειναι εκανε μια παυση λιγα δευτερολεπτα και μετα επαιζε το ιδιο μηνυμα σαν να πατουσαν play. Εχει κανεις καποια ιδεα στο τι μπορει να ηταν η κατι παρομοιο ? Να σημειωθει οτι δεν εχω εχθρους και το τηλεφωνο ηταν του μαγαζιου που μπορει να βρεθει ευκολα . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AcidRain1 είπε

Καλησπερα σας! Εχω ενα θεμα και λεω να το μοιραστω μαζι σας μπας και καποιος αλλος εχει παρομοιες εμπειριες με μενα .

Πριν λιγο με πηρε στο σταθερο ενας απορρητος αριθμος . Κανονικα δεν σηκωνω απορρητους αριθμους απλα παραξενευτηκα επειδη χτυπουσε το σταθερο επιμονα. 

Το σηκωσα και απο μενα ακουγα σαν καποιος να εχει βαλει καποιο προγραμμα ηλεκτρονικης φωνης κατι τετοιο και δεν εβγαζα ακρη εκτος της πρωτης προτασης που ελεγε οτι αυτο ειναι προειδοποιηση κατι τετοιο. Δεν μπορουσα να καταλαβω τι ελεγε διοτι ηταν σαν να μιλουσα με ρομποτ αλλα πολυ σιγανη η ενταση τους απο μεσα με το ζορι ακουγα , λεω δυο τρεις φορες τι ? τι? και το εκλεισα . Μετα ξανα παιρνει και ξανα τα ιδια . Καθε φορα που ελεγα τι η ποιος ειναι εκανε μια παυση λιγα δευτερολεπτα και μετα επαιζε το ιδιο μηνυμα σαν να πατουσαν play. Εχει κανεις καποια ιδεα στο τι μπορει να ηταν η κατι παρομοιο ? Να σημειωθει οτι δεν εχω εχθρους και το τηλεφωνο ηταν του μαγαζιου που μπορει να βρεθει ευκολα . 

Μην ασχολείσαι.

Ελπίζω να μην  άρχισαν και Ελλάδα τα αυτόματα μηνύματα ότι θα σε πιασει η αστυνομία ,θα σου κοψουν το ιντερνετ κλπ και πάτα το  1 για να μιλήσεις με εκπρόσωπο  .Θα καεί κόσμος απο τέτοια

Δημοσ.

Οταν λες αυτοματα μηνυματα ? Γινονται και αλλου ? Και ειναι καθαρα σπαμ δηλαδη πατας το 1 και χρεωνεσαι και τετοια ? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AcidRain1 είπε

Οταν λες αυτοματα μηνυματα ? Γινονται και αλλου ? Και ειναι καθαρα σπαμ δηλαδη πατας το 1 και χρεωνεσαι και τετοια ? 

ΣΙΓΑ, μην χρεώνεσαι.

Δημοσ.

Μην ασχολείσαι καν, η γνωστή απάτη με Ινδούς που σε καλούν και σου λένε ότι είναι από την Microsoft και χάλασε το τάδε πράγμα, ανοίξτε τον υπολογιστή σας μπείτε εκεί. 

Και, κολληστε το Trojan μας για να σας αφαιρέσουμε ότι έχετε και δεν έχετε από το pc, μετά θα δείτε άδειο και τον τραπεζικό σας λογαριασμό και όλα καλά. 

Δεν έχεις ρομπότ από πίσω αλλά άνθρωπο που μιλάει με τροποποιημενη φωνή από φίλτρο και στο παίζει ρομπότ. 

Φίλο μου τον είχαν καλέσει και ήξεραν ονοματεπώνυμο και οδο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...