Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tania1982 είπε

τέλος μου λέει θα περνάω μπροστά κ οποίος έχει θέμα θα του λέω φίλε εμένα δε μου δίνουν κάρτα κ γι αυτό δεν περιμένω

Οπότε το δικό σας πρόβλημα, δε λύθηκε, αλλά αυτόματα έγινε πρόβλημα του ενός άλλου, τυχαίου ανθρώπου δίπλα σας.

Φαίνεται να 'ναι άνθρωπος που σέβεται τον συμπολίτη του ο άντρας σου. :P 

• Like 2
Δημοσ.

Τεχνικα δεν εχει αδικο.

ΥΓ.Τουλαχιστον διαβαζα οτι τη φαγανε καλα αρκετοι που αρεσκονται να κανουν τη ΛΕΑ λωριδα τους.Κατι ειναι και αυτο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τεχνικα δεν εχει αδικο.

ΥΓ.Τουλαχιστον διαβαζα οτι τη φαγανε καλα αρκετοι που αρεσκονται να κανουν τη ΛΕΑ λωριδα τους.Κατι ειναι και αυτο.

330 λενε.. Ειναι μια αρχη.. ΕΙναι αστειο επιχειρημα το δεν εχουμε λεφτα για να εχουμε κοσμο εξω να γραφει γιατι με τις παρανομιες που κανει ο Ελληνας αν βγουν και αρχισουν και γραφουν εοχυμε λυσει ολα τα οικονομικα προβληματα της ελλαδας.

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Haldol είπε

Οπότε το δικό σας πρόβλημα, δε λύθηκε, αλλά αυτόματα έγινε πρόβλημα του ενός άλλου, τυχαίου ανθρώπου δίπλα σας.

Φαίνεται να 'ναι άνθρωπος που σέβεται τον συμπολίτη του ο άντρας σου. :P 

Έτσι ακριβώς.

Με ενοχλεί κάτι για το οποίο και ξεκινάω την επανάσταση (αντίδραση) μου. Με αποδέκτη κάποιον...άσχετο (πχ άλλους οδηγούς). Που βέβαια είναι αναρμόδιοι για την όποια λύση στο (προφανώς δίκαιο) αίτημα/πρόβλημά μου

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τεχνικα δεν εχει αδικο.

Καλά κρασά...να πιάσανε και 10 στους 10.000!

Επίσης τα 330 είναι πιο πολύ χαρτζιλίκι παρά πρόστιμο, ας έδιναν 1000αρικο με 2 μήνες στέρηση διπώματος (και ικανοποιητικό έλεγχο) να σου πω οκ...

ΥΓ. Εντομεταξύ φήμες λένε αν ανάψεις alarm και πηγαίνεις δεν σε πιάνει η απαγόρευση (Ελλαδάρα).

Επεξ/σία από agnostos13
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Καλά κρασά...να πιάσανε και 10 στους 10.000!

Επίσης τα 330 είναι πιο πολύ χαρτζιλίκι παρά πρόστιμο, ας έδιναν 1000αρικο με 2 μήνες στέρηση διπώματος (και ικανοποιητικό έλεγχο) να σου πω οκ...

ΥΓ. Εντομεταξύ φήμες λένε αν ανάψεις alarm και πηγαίνεις δεν σε πιάνει η απαγόρευση (Ελλαδάρα).

330 ηταν αυτοι τους οποιους επιασαν οχι το ποσο που τους εκοψαν.. Νομιζω πηραν διπλωμα/πινακιδες αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Διαφωνώ με τα μεγάλα πρόστιμα γιατί εξαρτάται από το εισόδημα του παραβάτη η συμμόρφωση του.

Είναι πιο δίκαιη η αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για διάστημα ανάλογο της παράβασης, ώστε να υπάρχει ίση μεταχείριση ανεξαρτήτως εισοδήματος.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sambouar είπε

Διαφωνώ με τα μεγάλα πρόστιμα γιατί εξαρτάται από το εισόδημα του παραβάτη η συμμόρφωση του.

Είναι πιο δίκαιη η αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για διάστημα ανάλογο της παράβασης, ώστε να υπάρχει ίση μεταχείριση ανεξαρτήτως εισοδήματος.

Και τι τους εμποδιζει να κυκλοφορουν χωρις διπλωμα και πινακιδα?Μπας και ασχολουνται μαζι τους?Ποσα αυτοκινητα πετυχαινω χωρις πινακιδες στο δρομο...

Που κανονικα χωρις πινακιδα επρεπε να σε σκιζουν με το που σε δουν.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Και τι τους εμποδιζει να κυκλοφορουν χωρις διπλωμα και πινακιδα?Μπας και ασχολουνται μαζι τους?Ποσα αυτοκινητα πετυχαινω χωρις πινακιδες στο δρομο...

Που κανονικα χωρις πινακιδα επρεπε να σε σκιζουν με το που σε δουν.

Με αυτή τη λογική...ποιος σε διαβεβαιώνει ότι θα πληρώνουν τα πρόστιμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sambouar είπε

Με αυτή τη λογική...ποιος σε διαβεβαιώνει ότι θα πληρώνουν τα πρόστιμα?

Γιατι πανε εφορια.Αργα η γρηγορα θα αναγκαστουν να τα πληρωσουν.

Μη με παρεξηγεις και εγω ειμαι υπερ του χρηματικου συν την αφαιρεση διπλωματος/αδειας αλλα εαν και εκει δεν ελεγχεται αυτος που κυκλοφορει χωρις αυτα εξω,τοτε δεν εχει νοημα και να το επιβαλλεις.

Παρε του την αδεια και το αυτοκινητο μαζι(ειδα σημερα το πρωι γερανο της αστυνομιας με ενα σμαρτακι φορτωμενο που του ειχαν παρει και τις πινακιδες,αραγε αυτος τι εκανε και του το φορτωσαν ολο?)

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτό που λες αν και νομίζω είναι ελάχιστοι αυτοί που θα τολμήσουν να κυκλοφορήσουν χωρίς δίπλωμα και πινακίδες.

Πιθανόν είναι οι ίδιοι που δεν θα πληρώσουν ούτε ευρώ σε πρόστιμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...