Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή συγνώμη  εμείς  με κράνος κ στολή μέσα στη κάψα να μας χτυπάει ο ήλιος κ ο αέρα ίσως κ η βροχή κ να μην δικαιούμαστε  κάρτα ποσο τραγικοί....μπορεί  σίγουρα  να βρεθεί  λύση απλά δε στρώνουν κωλο να το κάνουν....τα λεφτά ξέρουν να τα περνούν  όμως....ένα μπαρ κόουντ..θα μπορούσε να υπάρξει  κ να το κολλάς  στο Φέρι σου κ τέλος....απλά κ όμορφα....μπορούμε να αντιδράσουμε όλοι μαζί κ να πω στο τέλος τέλος δε πληρώνω τίποτα....άιντε..μόνο στην Ελλάδα  αυτά..τεμπέληδες....

Ο άντρας  μου  πάντα  κρατούσε τη σειρά πίσω από τ αμάξια μέχρι κ χθες περιμέναμε υπομονετικά..σαν του είπα τώρα  δεν δικαιούμαστε  κάρτα τέλος μου λέει θα περνάω μπροστά κ οποίος έχει θέμα θα του λέω φίλε εμένα δε μου δίνουν κάρτα κ γι αυτό δεν περιμένω.....καλό απόγευμα σε όλους εύχομαι να βρεθεί η λύση...

• Like 1
  • Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Ο άντρας σου μήπως είχε παλιότερα ποδοσφαιρική ομάδα σε πόλη της βόρειας Ελλάδας που φημίζεται για τους καταρράκτες της;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Tania1982 said:

τέλος μου λέει θα περνάω μπροστά κ οποίος έχει θέμα θα του λέω φίλε εμένα δε μου δίνουν κάρτα κ γι αυτό δεν περιμένω

Πολύ σωστή τακτική και δικαιολογία. 

Μπράβο. 

Δημοσ.

Λόγω 10ετους προυπηρεσίας στο δημόσιο καταλαβα τα κατωθι:

ειναι με μηχανη και δε δικαιουνται epass για τα διοδια, οποτε περιμενουν κανονικά στην ουρά και εχθες στην επιστροφή επειδη δε χωνονται μπροστα απο τα αμαξια φαγανε πολυ αναμονη...

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sambouar είπε

Θέλει προσπάθεια μάλλον να μεταφράσεις τις σκέψεις σου σε κατανοητό γραπτό λόγο. 

τις πιο πολλες φορες πασχουν κ στον προφορικό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...