dhma2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 παιδια καλησπερα πριν απο δυο εβδομαδες επεσα θυμα κλοπης των κωδικων της χρεωστικης καρτας μου και μου αφαιρεσαν 300 ευρω απο τον λογαριασμο μου' αμεσως εκανα ολα τα απαραιτητα οπως ακυρωση καρτας και εκανα και μια αιτηση αμφισβητησης συνλλαγων. το θεμα ειναι πανε τα λεφτα τα εχασα? η μου επιστρεφονται? ειχε ποτε κανεις παρομοια εμπειρια? ευχαριστω
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, dhma2 είπε παιδια καλησπερα πριν απο δυο εβδομαδες επεσα θυμα κλοπης των κωδικων της χρεωστικης καρτας μου και μου αφαιρεσαν 300 ευρω απο τον λογαριασμο μου' αμεσως εκανα ολα τα απαραιτητα οπως ακυρωση καρτας και εκανα και μια αιτηση αμφισβητησης συνλλαγων. το θεμα ειναι πανε τα λεφτα τα εχασα? η μου επιστρεφονται? ειχε ποτε κανεις παρομοια εμπειρια? ευχαριστω Τους κωδικούς, που τους βρήκαν ? 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Για πες μας λιγο πως ακριβώς σου πήραν τα 300
dhma2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 μου ηρθε ενα mail απο την τραπεζα και καλα οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση της καρτας και πατωντας σε ενα λινκ που οπως αποδειχτηκε ηταν μαιμου εβαλα σαν μαλακας ολουσ τουσ κωδικους τις καρτας η μαλακια ειναι δικια μου την πατησα σαν χαζος 1
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, dhma2 είπε μου ηρθε ενα mail απο την τραπεζα και καλα οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση της καρτας και πατωντας σε ενα λινκ που οπως αποδειχτηκε ηταν μαιμου εβαλα σαν μαλακας ολουσ τουσ κωδικους τις καρτας η μαλακια ειναι δικια μου την πατησα σαν χαζος Και πώς την γλίτωσες και σου πήραν μόνο 300€ ? Δεν είχε αλλά μέσα ο λογαριασμός ? ΥΓ. Πάντως, δύσκολα τα πράγματα να γίνει κάτι .
dhma2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 μα δεν ειχα αλλα χρηματα γι αυτο απο την τραπεζα βεβαια στην αρχη μου ειπανε οτι πρεπει να κανω μια δηλωση αμφισβητησης συναλλαγης και θα τα παρω μαλλον τα χρηματα αλλα πρεπει να γινει ερευνα και απο αυτους αλλα ηδη εχουν περασει 15 μερες και ακομα τιποτα 1
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δυστυχώς επειδή ακολούθησες εσύ το link, και έκανες εσύ την διαδικασία, το βλέπω δύσκολο να τα πάρεις. Μακάρι να βγω λάθος.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Για να πάρεις λοιπον τα χρηματα πισω θα πρέπει πρωτα να εγκριθεί το αίτημα σου και μετα, αρα μονο η τράπεζα μπορεί να σε διαφωτισει 1
dhma2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 NikosKallithea το ξερω απλα ρωταω εδω αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια να μου πει τι εγινε παντως μαγκες προσοχη με αυτες τισ κολοκαρτες 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, dhma2 είπε NikosKallithea το ξερω απλα ρωταω εδω αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια να μου πει τι εγινε παντως μαγκες προσοχη με αυτες τισ κολοκαρτες Δεν φταίνε οι κάρτες αλλά το μυαλό μας. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω γιατί εχεις τον καημό σου και θα παρεξηγηθούμε. Μην περιμένεις σήμερα άυριο να μπουν,μπορεί να κάνουν και μήνες. 1
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν φταίνε οι κάρτες αλλά το μυαλό μας. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω γιατί εχεις τον καημό σου και θα παρεξηγηθούμε. Μην περιμένεις σήμερα άυριο να μπουν,μπορεί να κάνουν και μήνες. Τα λεφτά χαθήκανε, αλλά αυτός ΔΕΝ μπορεί να εντοπίστει ?
dhma2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Ukforthemoment κι εγω ετσι τους αντιμετωπιζα τους αλλους οταν ακουγα οτι την παταγανε οπως εσυ μεχρι που την πατησα κι εγω εν παση περιπτωση ομως αμα μπορουσα να σου στειλω το mail που μου ηρθε θα εβλεπες θα μπορουσε να την πατηση ο καθενας δεν ξερω αν μπορει να εντοπιστει νομιζω πως αυτοι συνηθως περνουν τα μετρα τους να μην αφηνουν ηλεκτρονικα αποτυπωματα αλλα ακομα η τραπεζα το ερευνα
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, dhma2 είπε Ukforthemoment κι εγω ετσι τους αντιμετωπιζα τους αλλους οταν ακουγα οτι την παταγανε οπως εσυ μεχρι που την πατησα κι εγω εν παση περιπτωση ομως αμα μπορουσα να σου στειλω το mail που μου ηρθε θα εβλεπες θα μπορουσε να την πατηση ο καθενας δεν ξερω αν μπορει να εντοπιστει νομιζω πως αυτοι συνηθως περνουν τα μετρα τους να μην αφηνουν ηλεκτρονικα αποτυπωματα αλλα ακομα η τραπεζα το ερευνα Οχι βρε φιλε δεν θα το πάταγα.Γιατί πρωτα απο όλα η τράπεζα μου εχει πει ότι ποτέ δεν θα μου ζητήσει κωδικούς αλλά και γιατί ποτέ δεν θα πάταγα λινκ απο email.Επίσης εχω αποθηκευμένους τους κωδικούς και όταν μπαίνω απο το σωστό site τους βγάζει απο μόνο του .Ασε που το βγάζει σπαμ κατευθείαν αυτά τα λινκ και δεν σε αφήνει να τα ανοίξεις. Επιπλέον κάθε μέρα ακούω κάποιος να την πατάει,οποτε είμαι πιο καχύποπτος. 3 1
dhma2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οχι βρε φιλε δεν θα το πάταγα.Γιατί πρωτα απο όλα η τράπεζα μου εχει πει ότι ποτέ δεν θα μου ζητήσει κωδικούς αλλά και γιατί ποτέ δεν θα πάταγα λινκ απο email.Επίσης εχω αποθηκευμένους τους κωδικούς και όταν μπαίνω απο το σωστό site τους βγάζει απο μόνο του .Ασε που το βγάζει σπαμ κατευθείαν αυτά τα λινκ και δεν σε αφήνει να τα ανοίξεις. Επιπλέον κάθε μέρα ακούω κάποιος να την πατάει,οποτε είμαι πιο καχύποπτος. μα ηταν μαλακια δικια μου το ειπα αυτο πιο πριν τωρα βεβαια που την πατησα κι εγω το ξερω και ενημερωθηκα οτι η τραπεζα δεν θα μου ζητουσε ποτε τουσ κωδικους μου παντως μην νομιζεις οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να την πατησεις οσο ενημερωμενος και καχυποπτος να εισαι και σου ευχομαι να μην το παθεις ποτε 1 λεπτό πριν, dhma2 είπε μα ηταν μαλακια δικια μου το ειπα αυτο πιο πριν τωρα βεβαια που την πατησα κι εγω το ξερω και ενημερωθηκα οτι η τραπεζα δεν θα μου ζητουσε ποτε τουσ κωδικους μου παντως μην νομιζεις οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να την πατησεις οσο ενημερωμενος και καχυποπτος να εισαι και σου ευχομαι να μην το παθεις ποτε το θεμα εναι να μην χασω τα χρηματα ασ κανουν και 2-3 μηνες 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, dhma2 είπε μα ηταν μαλακια δικια μου το ειπα αυτο πιο πριν τωρα βεβαια που την πατησα κι εγω το ξερω και ενημερωθηκα οτι η τραπεζα δεν θα μου ζητουσε ποτε τουσ κωδικους μου παντως μην νομιζεις οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να την πατησεις οσο ενημερωμενος και καχυποπτος να εισαι και σου ευχομαι να μην το παθεις ποτε Για αυτό σου έγραψα ότι φταίει το μυαλό μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα