rafinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Γεια σας, Ξέρει κάνεις αν μπορώ να βρω μεντεσέδες σαν αυτούς της εικόνας στην Ελλάδα;
korakios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 screen printing hinge clamps λέγεται ,αλλά στα Ελληνικά (σφιγκτήρας τελαρου εκτύπωσης) όσο και να προσπάθησα δε βρήκα κάτι
rafinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε screen printing hinge clamps λέγεται ,αλλά στα Ελληνικά (σφιγκτήρας τελαρου εκτύπωσης) όσο και να προσπάθησα δε βρήκα κάτι Ναι γνωρίζω την ονομασία αλλά όπως είπες δεν βρίσκω κάτι στο Google. Απλά πολλές φορές οι καταστηματάρχες τα ονομάζουν με περίεργους όρους και είπα μήπως κάποιος γνωρίζει. Έχω βρει κάτι παρόμοιο στην ferochrome απλά αυτά εδώ είναι πιο βολικά νομίζω.
korakios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δεν εχω καταλάβει στο τι χρησιμεύει να σου πω την αλήθεια 😁. Απλά έτυχε χθες και είδα οτι γίνεται να βάλει κάποιος μια φωτό και να βρει παραπλήσιες στο google και είπα να δοκιμάσω ! Θα ρωτήσω τον Ξα που είναι καλών τεχνών και φίλο που κάνει κατασκευές μπας και
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα