dimitris199292 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση πήρα ένα ups 850v 3 λαμπάκια σζει μπροστά 1 πράσινο πορτοκαλί κ κόκκινο Ήμουν χωρίς ρεύμα 1 ώρα περίπου και τώρα που ηθρε πάλι το ρεύμα αναβοσβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι κ κάνει ένα περίεργο θόρυβο ups κάτι σαν κάψιμο λιώσιμο.... Όλα λςιυοτγου. Κα οκιμα όμως είναι φυσιολογικό;;
Dantε Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μισο λεπτο να φερω το μεταφραστη και τη κρυσταλλινη σφαιρα... Μεταφραστη για: -Περιεργο θορυβο σα καψιμο λιωσιμο -Όλα λςιυοτγου. Κα οκιμα όμως είναι φυσιολογικό;; Κρυσταλλινη σφαιρα για το μοντελο του ups
dimitris199292 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Τ9..... Από κινητό σχολιάζω Ακούγετε κάτι σαν σακούλα που τσαλακωνετε πως να το εξηγήσω ανά 30 με 40 Δευτέρα όχι πάντα Είναι φυσιολογικό???
sarpan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 βρε παιδί μου πες μας και τι ups εχεις μπας και βγαλουμε καμια ακρη
Petros Electron Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/6/2021 στις 3:05 ΜΜ, dimitris199292 είπε Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση πήρα ένα ups 850v 3 λαμπάκια σζει μπροστά 1 πράσινο πορτοκαλί κ κόκκινο Ήμουν χωρίς ρεύμα 1 ώρα περίπου και τώρα που ηθρε πάλι το ρεύμα αναβοσβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι κ κάνει ένα περίεργο θόρυβο ups κάτι σαν κάψιμο λιώσιμο.... Όλα λςιυοτγου. Κα οκιμα όμως είναι φυσιολογικό;; Να πω την αλήθεια δυσκολεύτηκα και εγω να καταλάβω τι γράφεις. Προφανώς θα εννοείς το "coil whine" το οποίο συνήθως ακούγετε όταν το UPS λειτουργεί στο Inverter mode, και σε μερικά το κάνει επισης και οταν φορτίζει την μπαταριά(ες). Δες το παρακάτω βίντεο και πες μας αν ειναι σαν και αυτόν τον ηχο. Α..και το μοντέλο γράψε! αντερσταντ? 🤭 Στις 22/6/2021 στις 3:11 ΜΜ, Dantε είπε Μισο λεπτο να φερω το μεταφραστη και τη κρυσταλλινη σφαιρα... Μεταφραστη για: -Περιεργο θορυβο σα καψιμο λιωσιμο -Όλα λςιυοτγου. Κα οκιμα όμως είναι φυσιολογικό;; Κρυσταλλινη σφαιρα για το μοντελο του ups "θεουλης".. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα