Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] Poco F3 256gb | 307€ | amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, antinazi είπε

Τι ειναι αυτο που ξενερωνει τον κοσμο σαυτο το τηλεφωνο δεν μπορω να καταλαβω με τα χαρακτηριστηκα που εχει κ στην τιμη των 300 ευρω νομιζω πως δεν υπαρχει κατι αλλο βλεπω ομως πολλους να τα πουλανε στις αγγελιες ενω το x3 pro σε αντιθεση δεν βλεπω να το πουλανε τοσο πολυ απορια το εχω...

7 ώρες πριν, Dunyas είπε

Η ψευδαίσθηση ότι αγοράσανε ναυαρχίδα, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα midrange κινητό με δυνατό επεξεργαστή...

Καμία σχέση, αυτό που ξενερώνει τον κόσμο είναι το γελοίο quality control της Poco στην συγκεκριμένη συσκευή με αποτέλεσμα πολλά βασικά ελαττώματα, βλέπε proximity sensor (βασική λειτουργία τηλεφώνων εδώ και δεκαετίες δλδ), screen dimming να μην μπορείς να δεις τίποτα στην οθόνη του κινητού σου στα καλά καθούμενα στον ήλιο, χαμηλή ποιότητα οθόνης με προβλήματα uniformity και tint, ενώ διαφημίζεται ως σούπερ panel, ελαττωματικό haptic σε πολλές συσκευές που τρίζει, αστείο support από την εταιρεία + βλακείες και bugs στο software που ενοχλούν πολλούς όπως notification από media player που δεν φεύγει με τίποτα κλπ κλπ. Ενώ υπάρχουν midrange συσκευές από επώνυμες εταιρίες που δεν έχουν αυτά τα αστεία και σοβαρά προβλήματα. Αυτό ξενερώνει τον κόσμο.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
  • Like 4
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 11/07/2021 at 01:47, SilverCloak said:

Εγώ πάντως έχω ενθουσιαστεί. Nova Launcher, ούτε καν είδα τον Poco Launcher, έχω περάσει μέρες να σετάρω το Nova.  Αυτό το Green Tint δεν το κατέχω, δεν βλέπω κάτι. Τα ακουστικά τα βρήκα. Τόσο el cheapo που είναι βέβαια... πήγαν στο κουτί του "αν τα χρειαστώ κάποτε". Όλα μέσα, adaptor, θήκη, ζελατινούλα στην οθόνη.

Δεν κολλάει πουθενά. Η κάμερα είναι λίγο mαhh, αλλά σε σχέση με το προηγούμενο... (Xiaomi Mi A2) τρομερή.

Το μόνο σπαστικό είναι αυτό το system app updater, το enable find your device κάθε 3 μέρες, το sign in to your Mi account, το do you want to try a new theme και όλες αυτές οι γελοιότητες του Κινέζου. Ρε φίλε, πάρε τα δεδομένα μόνος σου, πρέπει να με πρήζεις και από πάνω; Τιναιτουτοιρε.

Επίσης, δεν μπορούσα να πιστέψω πόσα πράγματα ήθελαν manual migration. Μια βδομάδα έστηνα. Αυτό είναι προσωπικό μάλλον πρόβλημα, όμως.

Με το charging δεν ξέρω τι παίζει. Έβαλα τον παλιό μου φορτιστή με το baseus braided καλώδιο, σκέτο charging. Τον νέο φορτιστή με το παλιό καλώδιο, quick charging. Με το μαμά ΜΙ TURBO CHARGING.

Τα floating icons μου βγαίνουν τετράγωνα, αντί για στρογγυλά.

Επιτέλους, έχω NFC, και μπορώ να πηγαίνω στο ψιλικατζίδικο και να πληρώνω με το κινητό μου.

Το μόνο πρόβλημά μου είναι η μπαταρία, δεν το έχω βρει ακόμα το κόλπο. Ο battery τσιγκούνης μου λέει ότι αν κλείσω τα 120Hz, θα κερδίσω 1ώρα και 45 λεπτά μπαταρία. Μακράν το μεγαλύτερο κέρδος από αυτά που προτείνει. Και πως θα σκρολάρω εγώ το insomnia ρε φίλε;

Λοιπόν, κούρασα και εμένα που τα γράφω. Το κινητό είναι φοβερό. Σε αυτά τα λεφτά ήταν ότι καλύτερο. Ευχαριστώ ξανά TS!

O nova launcher πως σου μπήκε ? Έχεις βάλει navigation με κουμπιά ή με gestures?

Εχει Bug ο κωλομιουι και δε σε αφήνει να βάλεις third party launcher και να λειτουργούν και τα gestures. 

Για μένα το κινητό είναι 95% οτι ήθελα. Περιμένω να βγει ένα ωραίο lineage OS να γλυτώσω απο το κινεζοadware και ολα καλά. Το μόνο που δε μπορώ να συνηθίσω και πάντα μου κακοφαίνεται είνια το τεράστιο μέγεθος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, FoZ{S.o.a.D} είπε

Καλησπέρα.

Όποιος έχει θέμα με το proximity sensor να βάλει αυτή την εφαρμογή κ να κάνει calibration κ μετά restart.

Σε εμένα έφτιαξε.

https://m.apkpure.com/quick-tuneup-phone-calibration/bully.games.quicktuneup

Όντως!Σε ευχαριστώ πολύ.Πρωην κάτοχος mi9,πολύ ευχαριστημένος με το τηλ,ήταν το μόνο του μελανό σημείο.

Επεξ/σία από harrybani
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, harrybani είπε

Όντως!Σε ευχαριστώ πολύ.Πρωην κάτοχος mi9,πολύ ευχαριστημένος με το τηλ,ήταν το μόνο του μελανό σημείο.

Τίποτα να σε καλά! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/7/2021 στις 11:15 ΜΜ, Dunyas είπε

Η ψευδαίσθηση ότι αγοράσανε ναυαρχίδα, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα midrange κινητό με δυνατό επεξεργαστή...

Ποιος έχει τέτοια ψευδαίσθηση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...