Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Για το PiP λέω.
Εσύ σε ποιες εικόνες αναφέρεσαι; Φαντάζομαι όχι απ' την κάμερα. Από browsing, όταν κάνεις "Download linked file", στα Downloads του Files δεν πάνε;

Ναι βρε για το pip εχεις δίκιο… όσον αφορά τον file manager πχ εμένα μ’ αρεσει να μαζεύω memes, αν πάω να σώσω κάποιο, θα το αποθήκευση στις φωτό και μετά θα πρέπει να το μεταφέρω στο files, αν θελήσω να κάνω crop, τότε θα πρέπει να το πω στις φωτό, να το επεξεργαστώ και μετά να το ξαναμεταφέρω στο files…  

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα αυτού του χαρακτηριστικού στο YouTube.

Εγώ ξέρω πως αν παρακολουθείς κάτι το παρακολουθείς .

Τι νόημα έχει να παίζει το βίντεο που σε ενδιαφέρει και εσύ να ασχολείσαι με κάτι άλλο    χάνοντας και το βίντεο που σε ενδιαφέρει ενώ παράλληλα θα σε εμποδίζει και σε ότι κάνεις .

Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι να παίζει κάποιο τραγούδι και εσυ να ασχολείσαι με κάτι άλλο .

Και πάλι όμως αν είσαι συνδρομητής Apple Music η Spotify δεν υπάρχει λόγος άσκοπης κατανάλωσης μπαταρίας …

Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα το PiP. Ενώ βλέπω το βίντεο, συμπληρώνω σημειώσεις που θέλω για άλλες δουλειές, η διαβάζω τα νέα ταυτόχρονα, η στέλνω κάνα μήνυμα. Προσέχω και το βίντεο και την 2η δουλειά ταυτόχρονα.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Σε λίγο θα βγεί ios15 και ακόμα περιμένουμε να δούμε το PiP του 14 απο το Youtube, πρώτα στους premium και σε 1-2 χρόνια το βλεπουμε και για τους free συνδρομητές

Δημοσ.

Στο android δεν υπάρχει αυτό στους δωρεάν χρήστες χσωστα; ενώ στο iPhone θα έρθει και στους δωρεάν από οτι λεει το άρθρο 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα αυτού του χαρακτηριστικού στο YouTube.

Εγώ ξέρω πως αν παρακολουθείς κάτι το παρακολουθείς .

Μην το λες εγώ στο πισι το κάνω και με βολεύει απίστευτα , μπορεί να βλέπω ένα βιντεάκι και μαζί σερφαρω ή να βλέπω και να παίζω κανένα παιχνίδι πχ φμ

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά από το πρωί γίνεται το έλα να δεις σε android συσκευές. Στις δικές μου, εμφανίζεται ένα pop-up που με ενημερώνει για τις συχνές διακοπές της εφαρμογής "google". Και στις 2 συσκευές που έχω. Το κλείνεις, και σε 1 δευτερόλεπτο παίρνεις νέο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tasos_orf είπε

Τι κόλλημα κι αυτό πρώτα όλα να έρχονται στα iOs έλεος! Και μιλάμε και για Google 

Μα είναι διαθέσιμο στο android app στους premium.

Τώρα θα γίνει διαθέσιμο και στο iOS app στους premium.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα δώσουν τη δυνατότητα κάποια στιγμή και στους free.

Δεν γνωρίζουμε ποιος θα το πάρει πρώτα και στους free, λογικά και τα δυο apps.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...