JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Με τους Premium συνδρομητές να είναι οι πρώτοι που θα την έχουν διαθέσιμη Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η εφαρμογή του YouTube για iOS θα προσθέσει τη λειτουργία Picture-in-Picture, επιτρέποντας στους χρήστες να συνεχίζουν την προβολή ενός βίντεο ενώ παράλληλα θα "σκρολάρουν" στις iPhone και iPad συσκευές τους. Σε δήλωση στα μέσα του εξωτερικού, ένας αντιπρόσωπος του YouTube είπε πως η λειτουργία θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε παγκόσμια κλίμακα, ξεκινώντας πρώτα με τους Premium συνδρομητές. Η εταιρεία ετοιμάζεται για μαζική διάθεση σε όλους τους iOS χρήστες στις ΗΠΑ, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα πότε θα διατεθεί και στους δωρεάν χρήστες. Η Apple πρόσθεσε υποστήριξη για picture-in-picture λειτουργίες βίντεο σε iPad και iPhone με τα iOS 9 και 14 αντίστοιχα, παρόλο που η υποστήριξη από μέρος του YouTube άργησε τόσο πολύ. Αρκετοί χρήστες βρήκαν τρόπο να κάνουν κάτι αντίστοιχο από την ιστοσελίδα του YouTube μέσω Safari ή iOS συντομεύσεις. Βέβαια λόγω ενημερώσεων στις υπηρεσίες του YouTube απέτρεπαν τις συντομεύσεις αυτές, εκτός κι αν κάποιον πλήρωνε τη για τη Premium συνδρομή. Βέβαια τώρα με την επίσημη προσθήκη σε iOS, αυτές οι σπαζοκεφαλιές θα ανήκουν στο παρελθόν, παρέχοντας στους iOS χρήστες μια λειτουργία που ήταν εδώ και αρκετά χρόνια διαθέσιμη σε Android χρήστες. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Chris_BMW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα αυτού του χαρακτηριστικού στο YouTube. Εγώ ξέρω πως αν παρακολουθείς κάτι το παρακολουθείς . Τι νόημα έχει να παίζει το βίντεο που σε ενδιαφέρει και εσύ να ασχολείσαι με κάτι άλλο χάνοντας και το βίντεο που σε ενδιαφέρει ενώ παράλληλα θα σε εμποδίζει και σε ότι κάνεις . Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι να παίζει κάποιο τραγούδι και εσυ να ασχολείσαι με κάτι άλλο . Και πάλι όμως αν είσαι συνδρομητής Apple Music η Spotify δεν υπάρχει λόγος άσκοπης κατανάλωσης μπαταρίας … Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από Chris_BMW 3
I'm_busy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα αυτού του χαρακτηριστικού στο YouTube. Εγώ ξέρω πως αν παρακολουθείς κάτι το παρακολουθείς . Τι νόημα έχει να παίζει το βίντεο που σε ενδιαφέρει και εσύ να ασχολείσαι με κάτι άλλο χάνοντας και το βίντεο που σε ενδιαφέρει ενώ παράλληλα θα σε εμποδίζει και σε ότι κάνεις . Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι να παίζει κάποιο τραγούδι και εσυ να ασχολείσαι με κάτι άλλο . Και πάλι όμως αν είσαι συνδρομητής Apple Music η Spotify δεν υπάρχει λόγος άσκοπης κατανάλωσης μπαταρίας … Πες ότι βλέπεις μία live παρουσίαση και δε σε ενδιαφέρει ολόκληρη παρά μόνο ένα κομμάτι αλλά δε ξέρεις πότε θα σκάσει, οπότε σκρολάρεις μέχρι να σκάσει αυτό που θες να δεις και τότε κλικάρεις το βίντεο πάλι σε φουλ σκριν. Ένα απλό παράδειγμα που μου ήρθε στο μυαλό, σίγουρα παίζουν πολλά ακόμα, κάθε φιτσουρ είναι ευπρόσδεκτο. 19 1
e-k Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα αυτού του χαρακτηριστικού στο YouTube. Εγώ ξέρω πως αν παρακολουθείς κάτι το παρακολουθείς . Τι νόημα έχει να παίζει το βίντεο που σε ενδιαφέρει και εσύ να ασχολείσαι με κάτι άλλο χάνοντας και το βίντεο που σε ενδιαφέρει ενώ παράλληλα θα σε εμποδίζει και σε ότι κάνεις . Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι να παίζει κάποιο τραγούδι και εσυ να ασχολείσαι με κάτι άλλο . Και πάλι όμως αν είσαι συνδρομητής Apple Music η Spotify δεν υπάρχει λόγος άσκοπης κατανάλωσης μπαταρίας … χεχ, τα ίδια έλεγες όταν ήρθε το multitasking στο iOS (2010) ή τότε ήσουν μωράκι και έπαιζες με κουδουνίστρες; Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από e-k 1 1
charalampos21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Επιτέλους. Είναι ενα χαρακτηριστικό που πολύ καιρό περίμενα να έρθει, ειδικά μετά την έλευση του PiP στο iOS 14
tombyraider13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Είτε είσαι του ios, είτε όχι, όπως εγώ, είναι πολύ καλή λειτουργία για το youtube, που έφτασε και στο ios, ότι και να λέμε. Μπορείς να ακούς τραγούδια ή κάτι που σε ενδιαφέρει και ταυτόχρονα να σκρολάρεις, ή να ψάχνεις τελοσπάντων κάτι που σε ενδιαφέρει. Thumbs up λοιπόν ios με picture-in-picture. Χρησιμότατο. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από tombyraider13 1
Chris_BMW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, e-k είπε χεχ, τα ίδια έλεγες όταν ήρθε το multitasking στο iOS (2010) ή τότε ήσουν μωράκι και έπαιζες με κουδουνίστρες; Το 2010 έπαιζα με τη Μπέμπα μου .. 36 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Πες ότι βλέπεις μία live παρουσίαση και δε σε ενδιαφέρει ολόκληρη παρά μόνο ένα κομμάτι αλλά δε ξέρεις πότε θα σκάσει, οπότε σκρολάρεις μέχρι να σκάσει αυτό που θες να δεις και τότε κλικάρεις το βίντεο πάλι σε φουλ σκριν. Ένα απλό παράδειγμα που μου ήρθε στο μυαλό, σίγουρα παίζουν πολλά ακόμα, κάθε φιτσουρ είναι ευπρόσδεκτο. Α και είναι καλύτερα ενώ κάνω κάτι άλλο να έχω και κάπου στην οθόνη ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ να παίζει ένα βίντεο που με ενοχλεί σε ότι κάνω και να το μεταφέρω δεξιά αριστερά περιμένοντας να έρθει η στιγμή που με ενδιαφέρει παρά να κοιτάζω αστραπιαία την εφαρμογή ! Γιατί κάνετε τη ζωή σας πιο δύσκολη . Μιλάμε για την οθόνη του κινητού όχι του I pad που θα το πετάξεις σε μια γωνία και ΔΕΝ θα ενοχλεί . Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από Chris_BMW 1
asmilon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Μιλάμε για την οθόνη του κινητού όχι του I pad που θα το πετάξεις σε μια γωνία και ΔΕΝ θα ενοχλεί . Βασικα μιλαμε και για κινητο και για iPad... Οπως ειπαν πιο πανω, καλυτερα να εχεις ενα feature και να το ενεργοποιεις οποτε σε εξυπηρετει, παρα να μην το εχεις καθολου. 1
Chris_BMW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, asmilon είπε Βασικα μιλαμε και για κινητο και για iPad... Οπως ειπαν πιο πανω, καλυτερα να εχεις ενα feature και να το ενεργοποιεις οποτε σε εξυπηρετει, παρα να μην το εχεις καθολου. Όχι εγώ μιλάω ξεκάθαρα για το κινητό. Για το i pad από τα συμφραζόμενα νομίζω μπορείς να καταλάβεις την άποψη μου . Τέλος πάντων .Δεν αντιλέγω πως είναι καλοδεχούμενο απλά το θεωρώ (για μένα τουλάχιστον ) άχρηστο στο τηλέφωνο Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από Chris_BMW
AtiX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Χρήσιμο ξεχρήσιμο είναι ένα χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να υπάρχει… μπράβο, άντε τώρα και έναν καλό file manager… 2 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Αυτο το κολπακι που μικραινει το βιντεο κατω δεξια? καλο ειναι.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 2 minutes ago, AtiX said: Χρήσιμο ξεχρήσιμο είναι ένα χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να υπάρχει… μπράβο, άντε τώρα και έναν καλό file manager… Από safari πάντως μια χαρά δουλεύει για όποιον το χρειάζεται.
AtiX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Από safari πάντως μια χαρά δουλεύει για όποιον το χρειάζεται. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να σώζω εικόνες σε διαφορετικό φάκελο εκτός των φωτογραφιών…
Chris_BMW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, AtiX είπε μπράβο, άντε τώρα και έναν καλό file manager… Αυτό ναι από το στόμα σου .. 1
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 5 minutes ago, AtiX said: Ακόμα δεν έχω καταφέρει να σώζω εικόνες σε διαφορετικό φάκελο εκτός των φωτογραφιών… Για το PiP λέω. Εσύ σε ποιες εικόνες αναφέρεσαι; Φαντάζομαι όχι απ' την κάμερα. Από browsing, όταν κάνεις "Download linked file", στα Downloads του Files δεν πάνε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις