Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το εβγαλε στο FB διαφημιση ,θεωρω οτι ισχυει για νεα εγγραφη η για συνδρομες που εχουν ληξει .Να βγαλουμε το καλοκαιρι :)

Listening is everything - Spotify .Δεν ξερω αν ισχυε παντα αλλα δεν ειχα ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Εβαλα πληρωμη με paypal και τραβηξε 0,1 ευρω.

Προσοχη αν ακυρωσεις την συνδρομη τωρα θα ακυρωθει το free trial οποτε πρεπει η ακυρωση να γινει λιγο πριν την ληξη.

Επεξ/σία από Aias
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ξερει κανεις να μας πει με σιγουρια αν μπορουμε να ακυρωσουμε στο καπακι  μετα τη συνδρομή αλλα να δουλευει για τους 3 μηνες; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dhmhtrhs79 είπε

Ξερει κανεις να μας πει με σιγουρια αν μπορουμε να ακυρωσουμε στο καπακι  μετα τη συνδρομή αλλα να δουλευει για τους 3 μηνες; 

εγω που το ενεργοποιησα προχτες ειδα στους ορους της προσφορας οτι οταν το ακυρωσεις σταματαει το premium.. αρα πρεπει να το κανει μερικες μερες πριν

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MasterX είπε

εγω που το ενεργοποιησα προχτες ειδα στους ορους της προσφορας οτι οταν το ακυρωσεις σταματαει το premium.. αρα πρεπει να το κανει μερικες μερες πριν

Το κανω fix στον αρχικο post :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Να προσθεσω το εξής, γιατί μου εκανε εντύπωση:

Ακύρωσα την προηγούμενη premium συνδρομή, άνοιξα νέο account, αλλά φτάνοντας να δηλώσω το paypal μου, μου δήλωσε ότι έχω ήδη κάνει χρήση premium και δεν με άφησε να προχωρήσω. Έβαλα την κάρτα μου και προχώρησε μια χαρά.

Δεν ήξερα ότι βλέπει και την "πληρωμή" για να βρει τα νέα accounts.

Πιστεύω ότι δεν έκανα κάτι λάθος, αν κάποιος έχει άλλη εμπειρία, ενημερώνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MasterX είπε

Το Spotify κάνει πονηρή χρήση λέξεων ώστε να σε αποθαρρύνει απ' το να ακυρώσεις. Για παράδειγμα δεν λέει "ακύρωση συνδρομής", αλλά "ακύρωση premium", αλλά στα επόμενα βήματα (κυριολεκτικά στο τελευταίο αν δεν κάνω λάθος) σου λέει ότι θα ακυρωθεί η συνδρομή και δεν θα χρεωθείς όταν θα λήξει το premium. Άρα είσαι σίγουρος ότι το λέει ξεκάθαρα στους όρους;

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aias είπε

Το κανω fix στον αρχικο post :)

Toν τιτλο σου πρεπει να κανεις fix...

Εφοσον κατι αφορα μονο συγκεκριμενη ομαδα ατομων/πελατων οφειλεις να το βαλεις πχ ως " [νεοι συνδρομητες/πελατες premium] " ή καπως ετσι. Ετσι κι αλλιως το "spotify 3 μηνες δωρεαν" ειναι ελλειπες, το spotify γενικα ειναι δωρεαν για ολους... το premium χρεωνεται.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, paan71 είπε

Να προσθεσω το εξής, γιατί μου εκανε εντύπωση:

Ακύρωσα την προηγούμενη premium συνδρομή, άνοιξα νέο account, αλλά φτάνοντας να δηλώσω το paypal μου, μου δήλωσε ότι έχω ήδη κάνει χρήση premium και δεν με άφησε να προχωρήσω. Έβαλα την κάρτα μου και προχώρησε μια χαρά.

Δεν ήξερα ότι βλέπει και την "πληρωμή" για να βρει τα νέα accounts.

Πιστεύω ότι δεν έκανα κάτι λάθος, αν κάποιος έχει άλλη εμπειρία, ενημερώνει.

εγω ειχα ξαναπαρει παλιοτερα 3 μηνες δωρο με αλλο email..
τωρα φροντισα να βαλω και διαφορετικη καρτα μηπως μου χτυπαγε με την ιδια.. δεν θυμαμαι αν ειχα βαλει paypal παλια αλλα αν τυχον ηταν καρτα ηταν σιγουρα διαφορετικη.
Ευτυχως δεν εκανε και διασταυρωσημε το ονομα της καρτας που θα ηταν ιδια με τη παλια και θα με εβρισκε μαλλον

3 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Το Spotify κάνει πονηρή χρήση λέξεων ώστε να σε αποθαρρύνει απ' το να ακυρώσεις. Για παράδειγμα δεν λέει "ακύρωση συνδρομής", αλλά "ακύρωση premium", αλλά στα επόμενα βήματα (κυριολεκτικά στο τελευταίο αν δεν κάνω λάθος) σου λέει ότι θα ακυρωθεί η συνδρομή και δεν θα χρεωθείς όταν θα λήξει το premium. Άρα είσαι σίγουρος ότι το λέει ξεκάθαρα στους όρους;

μηπως δεν το καταλαβα σωστα, για δειτε και εσεις (τελευταια παραγραφος στο λινκ)

Αν ακυρώσετε μια Προωθητική προσφορά στη διάρκεια της Περιόδου προσφοράς, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στη σχετική Υπηρεσία Spotify Premium, ενώ μετά τη λήξη της Περιόδου προσφοράς ο λογαριασμός σας Spotify θα μετατραπεί σε λογαριασμό στη Δωρεάν Υπηρεσία Spotify. Για την ακύρωση πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Spotify και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται στη σελίδα του λογαριασμού ή να κάνετε κλικ εδώ και να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες.

https://www.spotify.com/gr/legal/premium-promotional-offer-terms/

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, MasterX είπε

μηπως δεν το καταλαβα σωστα, για δειτε και εσεις (τελευταια παραγραφος στο λινκ)

Αν ακυρώσετε μια Προωθητική προσφορά στη διάρκεια της Περιόδου προσφοράς, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στη σχετική Υπηρεσία Spotify Premium, ενώ μετά τη λήξη της Περιόδου προσφοράς ο λογαριασμός σας Spotify θα μετατραπεί σε λογαριασμό στη Δωρεάν Υπηρεσία Spotify. Για την ακύρωση πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Spotify και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται στη σελίδα του λογαριασμού ή να κάνετε κλικ εδώ και να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες.

https://www.spotify.com/gr/legal/premium-promotional-offer-terms/

Εγώ πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Απ' τη μία λένε ότι αν ακυρώσεις δεν θα έχεις πρόσβαση στο Premium (άρα γίνεται Free) κι απ' την άλλη, ότι θα πετατραπεί σε Free μετά την λήξη της περιόδου προσφοράς. Ποιος ο λόγος να διευκρινίσουν στο 2ο κομμάτι, αν χάνεις την πρόσβαση στο Premium όταν ακυρώνεις;

Είναι αυτό που είπα, ότι χρησιμοποιούν εσκεμένα αυτόν τον τρόπο για να σε αποτρέπουν από την ακύρωση και πιστεύω ότι δεν χάνεις το Premium, αλλά αυτό μπορεί να μας το πει μόνο όποιος το κάνει στην πράξη. Εκτός, αν είμαι τόσο χαζός και δεν καταλαβαίνω τι λένε και μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Απ' τη μία λένε ότι αν ακυρώσεις δεν θα έχεις πρόσβαση στο Premium (άρα γίνεται Free) κι απ' την άλλη, ότι θα πετατραπεί σε Free μετά την λήξη της περιόδου προσφοράς. Ποιος ο λόγος να διευκρινίσουν στο 2ο κομμάτι, αν χάνεις την πρόσβαση στο Premium όταν ακυρώνεις;

Είναι αυτό που είπα, ότι χρησιμοποιούν εσκεμένα αυτόν τον τρόπο για να σε αποτρέπουν από την ακύρωση και πιστεύω ότι δεν χάνεις το Premium, αλλά αυτό μπορεί να μας το πει μόνο όποιος το κάνει στην πράξη. Εκτός, αν είμαι τόσο χαζός και δεν καταλαβαίνω τι λένε και μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.

εχεις ενα δικιο εδω.. και εγω τωρα που το ξαναβλεπω συμφωνω οτι δεν κολλαει το ενα με το αλλο..
αλλα αν βαλουμε μια υπενθυμιση να  ακυρωσουμε λιγες μερες πριν το τριμηνο μας, νομιζω ειμαστε οκ.. ετσι θα κανω

• Like 2
Δημοσ.

Εχω βγαλει το Tidal με παρομοια τεχνικη προ 2 μηνων και εχω αλλον 1 μηνα ΔΩΡΟ ακουω μερα νυχτα δωρεαν WIFI μουσικη διχως διαφημισεις....το απενεργοποιησα ΑΜΕΣΩΣ μετα την εγγραφη διχως προβλημα....

Ενεργοποιω και το SPotify για αλλους 3 μηνες με αυτην την εταιρεια για να εχω ολοκληρωμενη αποψη ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο!! ευχαριστω πολυ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαφορετικά email και διαφορετικές κάρτες.Με την ίδια κάρτα δεν δουλεύει...το χω δοκιμάσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...