Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με έναν xtender πείτε μου εάν ισχύει το ακόλουθο. Όταν πέφτει λίγο το σήμα του στο χώρο που καλύπτει, επειδή απομακρύνομαι κ χάνεται, αναζητά νέο. Γίνεται να μην χρειάζεται να ξανασετάρω τη συσκευή σε κάποιο σήμα, κ απλώς όταν δεν βρίσκει, να πιάνει by default όποιο βρίσκει;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

οταν δεν βρισκει το δικτυο σου θα ψαξει να συνδεθει στα υπολοιπα που εχεις ξανασυνδεθει εστω μια φορα εκτος αν το εχεις αλλαξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

οταν δεν βρισκει το δικτυο σου θα ψαξει να συνδεθει στα υπολοιπα που εχεις ξανασυνδεθει εστω μια φορα εκτος αν το εχεις αλλαξει

Αυτό που λες ακούγεται λογικό, αλλά είναι γνωστός που μου λέει πως κάθε φορά που μεταβαίνει σε άλλο χώρο του σπιτιού που δεν τον καλύπτει το router πρέπει manually να βρίσκει το δίκτυο της επέκτασης.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
11 hours ago, zoranb said:

Αυτό που λες ακούγεται λογικό, αλλά είναι γνωστός που μου λέει πως κάθε φορά που μεταβαίνει σε άλλο χώρο του σπιτιού που δεν τον καλύπτει το router πρέπει manually να βρίσκει το δίκτυο της επέκτασης.

αν εχει δωσει αλλο ονομα στο δικτυο της επεκτασης και αν δεν εχει χασει τελειως το πρωτο δικτυο τοτε θα γινει αυτο που λεει.κοινως στημενο λαθος.μπορει να γινει και με το ιδιο ονoμα δικτυου αν δεν υποστηριζουν  mesh

Δημοσ.

Οπότε ποιά είναι η λύση ώστε να μην έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα; Να πάρει extenders που να υποστηρίζουν mesh? 

Δημοσ.
7 hours ago, zoranb said:

Οπότε ποιά είναι η λύση ώστε να μην έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα; Να πάρει extenders που να υποστηρίζουν mesh? 

mesh ή οτιδηποτε υποστηριζει roaming. ιδιο  ssid εννοειται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...