Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ότι τα τελευταία χρόνια τα νούμερα στις αλυσίδες τύπου P&B γίνονται όλο και πιο μικρά; Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήμουν αρκετά παχουλός, και έβρισκα εύκολα παντελόνια στο νούμερο μου.

Φέτος πήγα 3 φορές να αγοράσω ρούχα, και ενώ πλέον είμαι ιδανικός στα κιλά, στα περισσότερα παντελόνια δεν χωρούσα ούτε για πλάκα χωρίς ρούφηγμα. Το αστείο είναι ότι δοκίμαζα κάποια από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα νούμερα. Πραγματικά, ποιος χωράει στα μικρότερα νούμερα που υπήρχαν κυρίως διαθέσιμα; Είμαι 1,60 και 58 κιλά, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί πελάτες πιο μικρόσωμοι από εμένα. 

Αναγκάστηκα να πάω στο εκπτωτικό χωριό για να βρω πιο επώνυμες επιλογές. Εκεί παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η ίδια τάση και ότι η ποικιλία στα νούμερα έχει φυσιολογικό εύρος για τους περισσότερους σωματότυπους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν σχέση τα νούμερα, αν πρόκειται για slim fit μοντέλο. Να τα αποφεύγετε αυτά. Προτιμάτε τα comfort/relax fit.

Επίσης εμείς οι Έλληνες έχουμε και μεγάλους κώλους, γενικά μεγάλη περιφέρεια. Όλες αυτές οι εταιρείες πουλάνε τα ίδια σε 100 διαφορετικές χωρες

Επεξ/σία από Xejolontas
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, giwrgostr είπε

οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί πελάτες πιο μικρόσωμοι από εμένα. 

μάλλον οι κινέζοι τα φτιάχνουν σύμφωνα με τα δικά τους μεγέθη

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lasithi12 είπε

1.60 58 κιλά πρεπει να εισαι τσιλιβίθρας.

μηπως δοκιμαζες τπτ παιδικά;

Χωρίς καμία υπερβολή, κανένα από τα διαθέσιμα τζιν δεν μου έκανε. Μόνο σε cargo pants βρήκα μοντέλα που ήταν οκ. Τα διαθέσιμα τζιν ήταν ακραία στενά, όχι απλά slim. Δεν ξέρω μήπως έπαιξε κάποιον ρόλο ο ιός και δεν έχουν ανανεώσει τα στοκ όσο γρήγορα το έκαναν συνήθως. Θα πάω ξανά σε κανά μήνα από περιέργεια, αλλά κάτι μου λέει ότι η fast fashion το παει σε όλο και πιο στενά παντελόνια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giwrgostr είπε

Χωρίς καμία υπερβολή, κανένα από τα διαθέσιμα τζιν δεν μου έκανε. Μόνο σε cargo pants βρήκα μοντέλα που ήταν οκ. Τα διαθέσιμα τζιν ήταν ακραία στενά, όχι απλά slim. Δεν ξέρω μήπως έπαιξε κάποιον ρόλο ο ιός και δεν έχουν ανανεώσει τα στοκ όσο γρήγορα το έκαναν συνήθως. Θα πάω ξανά σε κανά μήνα από περιέργεια, αλλά κάτι μου λέει ότι η fast fashion το παει σε όλο και πιο στενά παντελόνια.

ποσο ποιο στενά ρουχα ρε συ;

εσυ λογικα φοράς ενα 28-29-30 μαξ (στα ιδια κιλά ειμαι και εγώ.)

εγώ εχω ρπόβλημα πχ στο ζάρα η στο Hm να βρω μικρότερο....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lasithi12 είπε

ποσο ποιο στενά ρουχα ρε συ;

εσυ λογικα φοράς ενα 28-29-30 μαξ (στα ιδια κιλά ειμαι και εγώ.)

εγώ εχω ρπόβλημα πχ στο ζάρα η στο Hm να βρω μικρότερο....

Όντως τόσο φοράω. Σκέψου το 29 ήταν το μέγιστο νούμερο που υπήρχε σε τζιν. Πραγματικά ελπίζω να ήταν θέμα στοκ λόγω ιού και καλοκαιριού, καθώς το καλοκαίρι δεν είναι σεζόν για τζιν. Ωστόσο, δεν θυμάμαι να είχα ποτέ στο παρελθόν θέμα να βρω τζιν το καλοκαίρι στα P&B. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα με 58 κιλα κ να μη βρισκεις τι να πουμε κ οι υπολοιποι που ειμαστε 85-90 κιλα.

Γεγονος ειναι οτι εχουν πολλες φορμες ομως slim carrot regular οι οποιες απευθυνονται σε μπακαλιαρους κυριως καθως αυτα τα μοντελα χρησιμοποιουν.. αναθεμα ποιος τα φοραει.Ειδικα αν εχει κ εκπτωσεις εχουν απομεινει νουμερα απο στρουμφ μονο. Ισως οι σειρες regular να χουν κατι κ για σενα.

Επεξ/σία από magicnumbers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...