PC_MAGAS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Έχει δοκιμάσει κανείς retrobrighting; Εαν, ναι μπορώ απλά με οξυζενέ που πουλά το φαρμακείο από όσο ξέρω όποια συνταγή χρειάζετε υπεροξείδιο του υδρογόνου και υπεριώδης ακτινοβολία. Απ την άλλη δεν ξέρω Oxycream αν κάνει (χρησιμοποιείτε στις βαφές μαλλιών) https://www.skroutz.gr/c/2631/galaktomata-energopoiisis-chromatos/f/1088210/oxyzene.html?o=οξυζενε+μαλλιων&order_by=pricevat&order_dir=asc Εσείς με τι έχετε παίξει;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Ο οξυζενες απο τις βαφες είναι πολυ πιο δυνατός απο αυτόν για τις πληγές.
PC_MAGAS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Άρα να πάω σε οξυγενέ για βαφές σωστά; Το απλώνο με ένα πινέλο και το αφήνω 24ώρες στον ήλιο;
Aris_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Οχι το διαλιεις 1/3 σε νερό να σκεπάζει τα πλαστικά και το αφήνεις στον ήλιο με μια μεμβράνη να μην εξατμιστεί το διάλυμα, το νερό ζεστό Γυρνάς τα πλαστικά να πάρουν από όλες τις πλευρές αν 2 ώρες 1
ksessalonikios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 πάντως σε sneakers που εχω κάνει παρομοια διαδικασια μετά απο σύντομο χρονικό διαστημα ξανακιτρινιζουν οποτε για μενα δεν αξιζει ο κόπος.
lector Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ψαχουλεψε λιγο το καναλι του 8-bit Guy στο youtube, αν θυμαμαι καλα ειχε καποιο βιντεο που ασχολιοταν με τη διαδικασια που ψαχνεις
panick Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Κι εδώ έχει άλλη μια μέθοδο λεύκανσης πλαστικών.
Trigger Happy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 https://www.youtube.com/results?search_query=whitening+old+yellow+plastic+ Στις 29/6/2021 στις 11:12 ΜΜ, lector είπε Ψαχουλεψε λιγο το καναλι του 8-bit Guy στο youtube, αν θυμαμαι καλα ειχε καποιο βιντεο που ασχολιοταν με τη διαδικασια που ψαχνεις από τα πιο πετυχημένα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα