Markantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Έχω κάπου 10 μήνες που άλλαξα μπαταρία στο iPhone 8plus από το istorm. Η μπαταρία μέσα σε 3 ώρες έχει φτάσει από το 100% στο 28% με WiFi και χωρίς «μείωση λευκού σημείου». Δηλαδή πρέπει να αγοράσω άλλη μπαταρία, όταν τα προβλήματα άρχισαν εδώ και μήνες. Η υγεία είναι στο 89%. Πλήρως απογοητευμένος. Κυκλοφορώ με powerbank εδώ κι ένα μήνα. Την μεγαλύτερη διαφορά την είδα μετά από την αναβάθμιση στο 14,6 ή ίσως είναι η ιδέα μου. Δεν το βρίσκω λογικό πάντως. Μήπως η μπαταρία ήταν προβληματική; Τι λέτε;
koutsis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, Markantonis είπε Έχω κάπου 10 μήνες που άλλαξα μπαταρία στο iPhone 8plus από το istorm. Η μπαταρία μέσα σε 3 ώρες έχει φτάσει από το 100% στο 28% με WiFi και χωρίς «μείωση λευκού σημείου». Δηλαδή πρέπει να αγοράσω άλλη μπαταρία, όταν τα προβλήματα άρχισαν εδώ και μήνες. Η υγεία είναι στο 89%. Πλήρως απογοητευμένος. Κυκλοφορώ με powerbank εδώ κι ένα μήνα. Την μεγαλύτερη διαφορά την είδα μετά από την αναβάθμιση στο 14,6 ή ίσως είναι η ιδέα μου. Δεν το βρίσκω λογικό πάντως. Μήπως η μπαταρία ήταν προβληματική; Τι λέτε; Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που περιγράφεις. Πήγαινε στο istorm που την άλλαξες να δεις τι θα σου πουν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα