StavrosApost Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Και τα δύο αντικείμενα με ενδιαφέρουν εξίσου. Τι αξίζει πιο πολύ να επιλέξω;
velociraptoras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 ειναι ετελως διαφορετικά ωστε να συγκριθουν. πυροσβεστική εχει μονιμότητα, εισαι εξω, εχεις προκλήσεις, θελει καλή φυσική κατασταση, για μηνες μπορει να έχει αραλικι και playstation ενω σε περιοδους με φωτιές ή πλημμύρες ρισκάρεις τη ζωή σου. επίσης θα εισαι πρωτη γραμμη σε τροχαία, φυσικές καταστροφές κλπ, θα απεγκλωβίζεις ανθρωπους και ζωα ενω πολλές φορές ο ανθρωπος που θα πρέπει να βγαλεις από ενα τροχαίο ή ενα σπίτι που καίγεται θα είναι νεκρός. δεν είναι μονο επάγγελμα, είναι λειτούργημα. Ηταν ο μπαμπας μου πυροσβεστης και τα καλοκαίρια τυχαινε να λείπει μέρες σε πυρκαγιες που τους εστελναν σε άλλα μέρη. Αν σου αρέσουν και τα δυο μπορείς να πας πρωτα πυροσβεστική και μετα να δωσεις εξετάσεις για νομική
xgol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Στη νομικη εισαι επιστημονας και ασκεις μια επιστημη. Με οτι συνεπαγεται αυτο.
V.I.Smirnov Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Σα να λέμε "να πάω για χειρούργος ή για κομμωτής" ; - 1
agiannesg59 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) κιθαριστας η ντραμερ......... Τουλαχιστον αυτα εχουν και καποια σχεση μεταξυ τους........ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από agiannesg59
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, xgol είπε Στη νομικη εισαι επιστημονας και ασκεις μια επιστημη. Με οτι συνεπαγεται αυτο. Η νομικη δεν ειναι επιστημη. 1
xgol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Σα να λέμε "να πάω για χειρούργος ή για κομμωτής" ; - Δε νομιζω πως η κοινωνικη προσφορα του πυροσβεστη ειναι ιδια με του κομμωτη. 2
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Πυροσβεστική με τα μπούνια!!. Freddo και ταβλάκι και ο μισθός 1η του μήνα!
gii Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Πυροσβεστική με τα μπούνια!!. Freddo και ταβλάκι και ο μισθός 1η του μήνα! Δεν νομίζω να είναι τόσο χαλαρά...ειδικά οι πυροσβέστες οι αξιωματικοί θαρρώ να πω ότι διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο (πιστεύω τουλάχιστον)
unforgiven Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/6/2021 στις 10:00 ΠΜ, tzitzikas2 είπε Πυροσβεστική με τα μπούνια!!. Freddo και ταβλάκι και ο μισθός 1η του μήνα! Σοβαρά; ΣΟΒΑΡΑ; Αστικές φωτιές. Δασικές πυρκαγιές. Απεγκλωβισμοί από ασανσέρ. Άντληση υδάτων. Καθαρισμοί δρόμων. Απεγκλωβισμοί σε τροχαία. Διασώσεις ανθρώπων και ζώων. Συλλογή πτωμάτων. Πρώτες βοήθειες. Βοήθεια σε πλημμύρες. Βοήθεια σε κακοκαιρία. Να συνεχίσω; Και τα περισσότερα από αυτά με κίνδυνο της ζωής σου. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από unforgiven 1
dionisis1925 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Προφανώς κανένας από αυτούς που γράφουν δεν έχουν γνωστό μέσα στην οικογένεια τους που να εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα στις ειδικότητες οδηγός ή μάχιμος . Πολύ καλός μου φίλος ένα καλοκαίρι την έβγαλε 40 μέρες στο 401 με αναπνευστικά προβλήματα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από dionisis1925 1
velociraptoras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Προφανώς κανένας από αυτούς που γράφουν δεν έχουν γνωστό μέσα στην οικογένεια τους που να εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα στις ειδικότητες οδηγός ή μάχιμος . Πολύ καλός μου φίλος ένα καλοκαίρι την έβγαλε 40 μέρες στο 401 με αναπνευστικά προβλήματα. αν διαβασες το δικό μου ποστ γραφω παραπανω οτι ηταν ο πατερας μου πυροσβέστης. ανοιξη και φθινοπωρο οντως δεν εκανε σχεδον τιποτα, χειμωνα και καλοκαίρι εθετε σε κινδυνο τη ζωη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα