Vigilante1319 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα καθως ημουν στον browser και χαζευα. Ξαφνικα καποιος φαν εστριβε σφαιρα και ηταν πραγματικα τρομακτικο ετσι οπως ακουγοταν τοσο δυνατα και γρηγορα.Σταματησε να δινει σημα στις οθονες και για καποιο ανεξητο λογο μου εκοψε και το ιντερνετ απο το ρουτερ, η μητρικη και ολα αυτα δν ειχα θεμα ηταν αναμενα τα λαμπακια. Το εκανα γρηγορα ρεσταρτ απο την μοναδα γιατι νομιζα θα κανει κανα μπαμ και τωρα ειναι νορμαλ. Τι εγινε ξαφνικα? Δεν εχω θεμα με θερμοκρασιες.
Crybal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Ανοιξε το να δεις για σκονες στον επεξεργαστη και στην καρτα γραφικών και ακομα κάνε οπτικο έλεγχο για φουσωμενους ή σκασμενους πυκνωτές.Επισης με το memtest86 τσεκαρε τις μνημες 1
alxnt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Έχω τη εντύπωση οτι ήταν η κάρτα γραφικών σου. Το event viewer αναφέρει κάτι σχετικό; 1 1
greekfragma Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά δε ξαναβάζουμε ρεύμα πριν βεβαιωθούμε τι συνέβη. γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα αν δεν ήταν απλά ένα χαλασμένο ανεμιστηράκι. 3 1
Vigilante1319 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 47 λεπτά πριν, alxnt είπε Το event viewer αναφέρει κάτι σχετικό; μου βγαζει το κλασικο 41 critical error οταν αναγκαζομαι να κανω ρεσταρτ. 35 λεπτά πριν, greekfragma είπε όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά δε ξαναβάζουμε ρεύμα πριν βεβαιωθούμε τι συνέβη. γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα αν δεν ήταν απλά ένα χαλασμένο ανεμιστηράκι. πως θα βεβαιωθω για το τι εγινε αν δν εκανα ρεσταρτ? Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι στο ρουτερ κοπηκε στιγμιαια το ιντερνετ. Να εγινε κατι στιγμιαια με το ρευμα?
Gatilaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Τριπλαρισμα μου μυριζεται και απλα το pc εκανε reboot. Βαλε σταθεροποιητη η κανα ups να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. 1
nickol-us Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Το πιο πιθανό είναι ότι έκανε κάποια στιγμιαία πτωση τάσης την οποία εσύ μπορεί να μην κατάλαβες. Οι ανεμιστήρες σε κάρτα και κουτί δουλεύουν φουλ στροφές μετά απο διακοπή για 1 δευτερόλεπτο, δεν ξέρω αν είναι κανόνας αλλάτουλάχιστον συμβαίνει και με την δική μου μητρική-τροφοδοτικό. Το ρούτερ δεν έχει άλλη λογική εξήγηση. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από nickol-us 2 1
Vigilante1319 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Το πιο πιθανό είναι ότι έκανε κάποια στιγμιαία πτωση τάσης την οποία εσύ μπορεί να μην κατάλαβες. Οι ανεμιστήρες σε κάρτα και κουτί δουλεύουν φουλ στροφές μετά απο διακοπή για 1 δευτερόλεπτο, δεν ξέρω αν είναι κανόνας αλλάτουλάχιστον συμβαίνει και με την δική μου μητρική-τροφοδοτικό. Το ρούτερ δεν έχει άλλη λογική εξήγηση. και εγω αυτο σκεφτομαι. Εχω και το πισι και μοντεμ διπλα στα ιδια πολυμπριζα/ μπριζες οποτε κατι με το ρευμα θα εγινε.
kostis76 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να "χαθηκε" στιγμιαια και αλλη συσκευη (router) που παιρνει ρευμα απο το ιδιο πολυμπριζο, ή θα ειχες πτωση τασης (οπως αναφερθηκε ηδη - δυστυχως οσο ανεβαινουν οι ζεστες και τα κλιματιστικα δουλευουν υπερωριες, θα τα εχουμε αυτα...) ή κατι τρεχει με το πολυμπριζο ή τη γραμμη του πινακα που ανηκει η συγκεκριμενη πριζα (πιο σπανιο) (αν δεν "φλασαραν" και αλλες συσκευες σου ή αναμμενα φωτα στο χωρο) - τσεκαρε το καλου-κακου... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από kostis76 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα