PETROS13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας, είχα τα τελευταία 2 χρόνια VDSL 50 COSMOTE με κόστος γύρω στα 33 ευρώ το μήνα. Σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένος αν εξαιρέσουμε ότι από ταχύτητα ήμουν γύρω στα 30 σε συγχρονισμό (γενικά στην περιοχή μου δεν πιάνει καλή ταχύτητα). Τώρα που έληξε το συμβόλαιο μου είπε η Cosmote ότι για ανανέωση μπορούν με 38,5 ευρώ μαζί με το απλό πρόγραμμα της τηλεόρασης το οποίο δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ήδη μάλιστα μου είπαν ότι εκδόθηκε λογαριασμός με μεγαλύτερη αξία επειδή έληξε το συμβόλαιο.. Από τη στιγμή που επιμένουν ότι δεν μπορούν να κάνουν καλύτερη τιμή κοιτάω εναλλακτικούς παρόχους. Vodafone + Nova δεν υποστηρίζουν VDSL στην περιοχή μου Wind αναφέρει ότι υποστηρίζει τώρα πια (με 26€ / μήνα φαίνεται καλή τιμή) Οπότε σκέφτομαι για εκεί. Το ερώτημά μου είναι, αυτό που αναφέρει η Wind για πραγματική ταχύτητα τι είναι; σου αναφέρει στο συμβόλαιο κάποια ελάχιστη ταχύτητα και σε διαφορετική περίπτωση (αν δεν το τηρήσουν μπορείς να αποδεσμευτείς χωρίς κόστος; ) Επίσης αν θυμάμαι καλά συνήθως συνεργάτες της Wind δίνουν καλύτερη τιμή από τη Wind, παίζει να σας έχει καλέσει κανείς πρόσφατα και να σας έχει αφήσει τηλέφωνο; (δεν είχα αποθηκεύσει τόσο καιρό και τώρα ψάχνω!) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PETROS13 είπε Το ερώτημά μου είναι, αυτό που αναφέρει η Wind για πραγματική ταχύτητα τι είναι; σου αναφέρει στο συμβόλαιο κάποια ελάχιστη ταχύτητα και σε διαφορετική περίπτωση (αν δεν το τηρήσουν μπορείς να αποδεσμευτείς χωρίς κόστος; ) Συνηθως οταν κανεις ελεγχο διαθεσιμοτητας στο σαιτ καποιου παροχου , σου λεει την ελαχιστη εγγυημενη ταχυτητα. Αν η πραγματικη , στο τελος αποδειχτει πολυ πιο χαμηλη απο αυτη , χωρις να υπαρχει τροπος να διορθωθει , ναι μπορεις να αποδεσμευτεις χωρις κοστος. Μιλας μαζι τους για τετοιες λεπτομερειες. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1. Μπορείς να κάνεις μόνος σου ανανέωση από την ιστοσελίδα της Cosmote σε: COSMOTE Double Play 50 L: με 31,9 ευρώ COSMOTE Double Play 50 XL: με 33,9 ευρώ. 2. Όσον αφορά την Wind, κάθε φορά που ακούω το όνομά της-μια και υπήρξα πελάτης της παλαιότερα-θυμάμαι αμέσως μια λαϊκή παροιμία «Το φθηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε». Που εδώ σημαίνει πως αν αγοράζεις το ποιο φτηνό πράγμα, είναι πολύ πιθανόν να αγοράζεις κάτι που είναι κακής ποιότητας και στην πράξη θα έχεις μεγαλύτερη ζημιά παρά κέρδος. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 19 ώρες πριν, filipN είπε 1. Μπορείς να κάνεις μόνος σου ανανέωση από την ιστοσελίδα της Cosmote σε: COSMOTE Double Play 50 L: με 31,9 ευρώ COSMOTE Double Play 50 XL: με 33,9 ευρώ. 2. Όσον αφορά την Wind, κάθε φορά που ακούω το όνομά της-μια και υπήρξα πελάτης της παλαιότερα-θυμάμαι αμέσως μια λαϊκή παροιμία «Το φθηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε». Που εδώ σημαίνει πως αν αγοράζεις το ποιο φτηνό πράγμα, είναι πολύ πιθανόν να αγοράζεις κάτι που είναι κακής ποιότητας και στην πράξη θα έχεις μεγαλύτερη ζημιά παρά κέρδος. Αυτό ακριβώς. Είχε και ο πατέρας μου ίδιο θέμα, που του λέγανε ότι έγινε αύξηση μετά τη λήξη του συμβολαίου, και ένας υπάλληλος από την εξυπηρέτηση πελατών του είπε να αγοράσει από το site νέο πακέτο σε χαμηλότερη τιμή, και έπαιξε μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Η Wind μου λέει να σας καλέσουμε αύριο για προσφορά, τους είπα οκ αλλά 2 μέρες τώρα δεν έχω πάρει απάντηση! Με cosmote στην online αγορά αναφέρει και αποστολή εξοπλισμού, θα μου έρθει νέος και επιστρέφω τον παλιό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα