kite26 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Έκανα σήμερα BIOS update στη motherboard. Μετά από αυτό πήγα να ανοίξω το Outlook και βγήκε αυτό το μήνυμα (το επισυνάπτω). Έχω Microsoft Office Professional Plus 2019. Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον άλλο; Τι μπορώ να κάνω;
antbyron Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Το ίδιο μήνυμα παίρνω και εγώ. Μήπως από εκεί που πήραμε τα κλειδιά, έχουν περιορισμένο αριθμό ενεργοποιήσεων. Από που το πήρες το κλειδί; 1
kite26 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ή αυτό ή 7 λεπτά πριν, antbyron είπε Το ίδιο μήνυμα παίρνω και εγώ. Μήπως από εκεί που πήραμε τα κλειδιά, έχουν περιορισμένο αριθμό ενεργοποιήσεων. Από που το πήρες το κλειδί; Ή αυτό, ή η Microsoft ανάγνωρισε κάποια αλλαγή και ακυρώθηκε η ενεργοποίηση. Τι τώρα; Όντως θα ξαναδώσω λεφτά για το μαραφέτι τους; Κι αν στο μέλλον ξαναχρειαστεί να κάνω κάποιο BIOS update; Που είναι και πολύ πιθανό έτσι; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από kite26
snbblp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν έχεις ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ενημερώσει το bios, κάνε ενεργοποίηση μέσω δικτύου. Θα το πάρει. Αν όμως έχεις αλλάξει ριζικές ή πολλαπλές συσκευές, δεν έχεις μέλλον. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από snbblp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα